blueboy Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 Kadınları mutlu etmenin sırları; 01. Saçlarını oksa 02. Yücelt 03. Şımart 04. Gözlerinin içine bak, 05. Geleceğe ait planlar yap, 06. Dil dök 07. Yalvar 08. Destek ol 09. Yemeğe götür 10. Akmerkez'e götür 11. Tekneye bindir 12. Güldür 13. Zeka oyunları yap 14. Müzik dinlet 15. Teşvik et 16. Teskin et 17. Affet 18. Hayran kal 19. Banyosunu hazırla 20. Güven ver 21. Kapıyı tut 22. Asansörde kat düğmesine bas 23. Arabasının kapısını aç 24. Isıt 25.Sarıl 26. Öp 27. Ona hasta ol 28. Kulağına fısılda 29. Ayaklarına masaj yap 30. Televizyonun kumandasını ona ver 31. Konsere götür 32. Onu her yerde ve her zaman bekle 33.Tanrıçan yap 34. Onunla birlikte rejim yap 35. Onunla birlikte spor yap 36. O uyumadan uyuma 37. O uyanmadan uyanma 38. Ne istediğini önceden anla 39. Günde yedi kez özür dile 40. Sürekli onu dinle 41. Arkadaşlarına katlan 42. Yorganı çekince ses etme 43. Yorganı titretme 44. Spor araba al 45. Saat al 46. Yüzük al 47. Küpe al 49. Traş ol 50. Saç seklini değiştir 51. Kareli gömlek giy 52. Serbest piyasa kurallarını unut 53. Köpeği gezdir 54. Yemin et 55. Dayan 56. Katlan Erkekleri mutlu etmenin sırları; 01. Soyun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 :rofl: çok doğru bi yaklaşım biz erkekler için aslında bi kaç madde daha yazılabilr di . yemek hazırla gururunu okşa herşeyin en iyisi olduğunu hissettir sevdiğini söyle ufak tefek şeylerden mutlu olabileceğini unutma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zouoz Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 :d:d:d:d:d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 erkekler soyununca da mutlu olmuo.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zouoz Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 :D -------------------- onlar soyunsak bile sadece1 kadınla mutlu olamıo ki hep daha fazlasını istiolar:D yanii çoğunluğuuu;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Erkekleri mutlu etmenin sırları; 01. Soyun:rofl: eline sağlık blue Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 :D -------------------- onlar soyunsak bile sadece1 kadınla mutlu olamıo ki hep daha fazlasını istiolar:D yanii çoğunluğuuu;) Erkekler bi kadından fazlasını istiyo doğru ama sizde bi erkekten fazlasını isteyebiliyosunuz :D Eline sağlık blue 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 bi erkegi mutlu etmek icin soyunmam gerekiyorsa mutsuz kalabilir sorun degil:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Soyununca iş bitiyo adam havalara mı uçuyo.Yooo sonra yakın ilgi ,şevkat,yüksek performans vs...uğraş dur...:rofl::rofl:. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 günde 7 kez özür dile sebepsizce araba saat yzük küpe falan al anam al yaw bu ne be aga bunları en fazla 3 gün uygularım 3 gün sonra bir bakarımki fukaranın tekiyim ve kızın ayaklarının altındayım eziliyorum bunların yanında birazda ağır başlı olmak gerekir elbette ezdirmeyelim lütfen öhö öhöööööööö Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Her erkeği karıştırmayalım lütfen bazı erkeklerin kalbi tek ve bazıları soyunmaktan öte aşkla mutlu olurlar Şahsen bana teknolojik birşey alsalar mutluluktan uçarım Örn// 1gb'lık micro sd hafıza kartı Işıklar/Antalya 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 west sana katılıyorum:Dher erkek için geçerli değil tabiki bu:D tamam kadınlar soyununca erkekler mutlu olabilir ama benim için bu 12. sırada:D(kendim bi liste yaptım da:D) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Tabi abi sonra kadınların kafasında bir önyargı oluşuyor.Bizim suçumuz ne bazıları yüzünden:D 1. sıranı merak ettim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 1. srada kendim varım:Dinsanı en iyi kendisi mutlu eder bence:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Benim hayal gücüm geliyor.tabi bir nevi kendim oluyorum ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 hayal gücü bende 2. sırada:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 koptum ya süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 herşey bu kadar basit olsa.... :D:D okurken koptum.....:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 erkekler bir tek şu şekilde mutlu olur:: 1.kumandayı eline ver 2.karnını doyur **eğer huzursuzluk çıkararırsa kural 1 den tekrar başla:d:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.