blueboy Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 Arkadaşlar kafama bişey takıldı ve çok merak ettim sorum şu : ''Gnoxis'in anlamı ne'' Lütfen biri cevaplasın zira cok merak ettim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 iyi guzelde neden muzik bölümü altında soruosun bu soruyu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 bende merak ettim ama müzik bölümündede açılmas bu konu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 bak şimdi bende merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 google da arasanıza ne demekmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 (düzenlendi) http://www.gnoxis.com/gnosis-nedir-1808.html evet googledan arayınca cıkıyormus:D Ekim 8, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 ilk kez duydum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 ilk kez duydum duymus olmanda güzel:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 tesadüfen geldim ismin anlamını hiç araştırmadım açıkçası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 aaa guugılda bile çıkıyormus bakın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 anaa:Dyanlış bölüme açmışım:D çok özür diliyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 ne yani 2008den beri gnoxis kelimesinin anlamını bulamadık mı ? bence site sahibi gnoxis ismini gnostika kelimesinden kendi türetti diye düşünüyorum. birde kendisi bize yardımcı olsa bizi merak icinde bırakmasa Birde sitenin eski ismi gnosis miydi? Neden değişti gnosis gnoxis bir bağlantısı var mı ? Bilen birisi varsa bunlarıda cevaplarsa sevınırım Herkeze şimdiden teşekkür ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Bulmuşlar anlamını işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Pardon linke tıklayınca gnoxis ana sayfası cıkıyor öyle olunca göremedim ama şimdi sen diyince birazdaha araştırınca buldum linki bende vereyımde baskalarıda lınk kırık fılan demesınler : http://www.gnoxis.com/gnosis-nedir-1808.html peki gnoxis in ayrı bir anlamı varmı yoksa sadece daha değişik olsun diye mi gnosis gnoxis olmuş ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Başlıktaki konuşmalara bakarsak gnosisten türediğini söyleyebiliriz sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Bence olay şöyledir: Gnosis.com/net/org vs. vs. hepsi alınmış, ee napacağız Gnosis'te güzeldi ya tüh ! Neyse bari Gnoxis olsun denmiş ve Gnoxis.com olmuş " X " harfide tamamen görünüşsel, yani karizmayı arttırıyor, gnozis olsa güzel durmuyor mesela, X'den başka koyulabilecek bir harf yok ve X, S harfine yakın okurken. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.