Jump to content

Gnoxis Ne Demek?

blueboy

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar kafama bişey takıldı ve çok merak ettim

sorum şu : ''Gnoxis'in anlamı ne'':D

Lütfen biri cevaplasın zira cok merak ettim:D

Yanıtlama zamanı:

ne yani 2008den beri gnoxis kelimesinin anlamını bulamadık mı ? :D bence site sahibi gnoxis ismini gnostika kelimesinden kendi türetti diye düşünüyorum. birde kendisi bize yardımcı olsa bizi merak icinde bırakmasa :D

Birde sitenin eski ismi gnosis miydi? Neden değişti gnosis gnoxis bir bağlantısı var mı ? Bilen birisi varsa bunlarıda cevaplarsa sevınırım :D

Herkeze şimdiden teşekkür ettim.

Yanıtlama zamanı:

Pardon linke tıklayınca gnoxis ana sayfası cıkıyor öyle olunca göremedim ama şimdi sen diyince birazdaha araştırınca buldum linki bende vereyımde baskalarıda lınk kırık fılan demesınler : http://www.gnoxis.com/gnosis-nedir-1808.html

peki gnoxis in ayrı bir anlamı varmı yoksa sadece daha değişik olsun diye mi gnosis gnoxis olmuş ?

Yanıtlama zamanı:

Bence olay şöyledir: Gnosis.com/net/org vs. vs. hepsi alınmış, ee napacağız Gnosis'te güzeldi ya tüh ! Neyse bari Gnoxis olsun denmiş ve Gnoxis.com olmuş " X " harfide tamamen görünüşsel, yani karizmayı arttırıyor, gnozis olsa güzel durmuyor mesela, X'den başka koyulabilecek bir harf yok ve X, S harfine yakın okurken.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...