Rimmon Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 Bir savaşın yükünü omuzlanarak geldim evime; evim demeye mecbur bırakıldığım bu lanetlenmiş şehre. Ölüm bir adım attı o gün,bir adım daha,bir adım daha... Yaklaşıyordu. Ve sonra; Kırmızı meydan okudu siyaha,başkaldırdı. Bir geceye kör olmuştum o günlerde; Herkes beni siyah hatırlıyordu... Bir cüce beni tren yoluna itti anne Körlüğümü ölüme açtım o gece Ey yolumda yürümeye kararlı genç Sözlerimi iyi belle Bir cüce,beni ölüme itti o gece Evimde; Evim demeye mecbur bırakıldığım bu lanetlenmiş şehirde... Issızdı sokaklar raylar çatırdıyordu Gece kuşları suskundu Ölümü evimde ağırladığım gecede; Üzerime ılık bir kan damlıyordu, Kadınlar damlıyordu üzerime... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 güzel dizeler......emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 cok guzel tşk ler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 güzel ama bunları yazmak için yaşamak gerekir üzüldüm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Ben teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Kahramanını hatırlamadığım şiirimsi bir şeymişsin işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Çok güzelmiş gerçekten...Paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.