Rimmon Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 Bir savaşın yükünü omuzlanarak geldim evime; evim demeye mecbur bırakıldığım bu lanetlenmiş şehre. Ölüm bir adım attı o gün,bir adım daha,bir adım daha... Yaklaşıyordu. Ve sonra; Kırmızı meydan okudu siyaha,başkaldırdı. Bir geceye kör olmuştum o günlerde; Herkes beni siyah hatırlıyordu... Bir cüce beni tren yoluna itti anne Körlüğümü ölüme açtım o gece Ey yolumda yürümeye kararlı genç Sözlerimi iyi belle Bir cüce,beni ölüme itti o gece Evimde; Evim demeye mecbur bırakıldığım bu lanetlenmiş şehirde... Issızdı sokaklar raylar çatırdıyordu Gece kuşları suskundu Ölümü evimde ağırladığım gecede; Üzerime ılık bir kan damlıyordu, Kadınlar damlıyordu üzerime... 1 Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 güzel dizeler......emeğine sağlık Alıntı
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 cok guzel tşk ler:) Alıntı
ases Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 güzel ama bunları yazmak için yaşamak gerekir üzüldüm.. Alıntı
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Ben teşekkür ederim Alıntı
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Kahramanını hatırlamadığım şiirimsi bir şeymişsin işte Alıntı
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Çok güzelmiş gerçekten...Paylaşım için teşekkürler... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.