Bloody_Mary Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 Bazen sevdiklerimizin yardımımıza ihtiyaçları olur.Böyle bir durumda sevgi ve koruma ritüeli yapmanız gerekir. İçinde yardımınıza ihtiyacı olan kişinin fotosunun da olduğu bir sunak hazırlayın.Beyaz veya mor bir mum alın.Bu muma şu doğal yağlardan en az üçünü sürün:aloe,kimyon,rezene,kara ısırgan,ardıç,kekik,sedefotu,biberiye.(Eğer bu yağları bulamadıysanız.Dediğim otları zeytinyağının içine atıp 1 hafta karanlık bir yerde bekletip kullanabilirsiniz.). Mumu yakın fotoğrafa odaklanın.Tanrı Ve Tanrıçadan yardım dileyin.Yardıma ihtiyacı olan kişiyi kutsadığınızı, koruduğunuzu ve onun yanında olduğunuzu hayal edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 eline sağlık. ben de bunu rüya yoluyla yapmayı çalışıyorum (eşzamanlı rüya). rüyamda birinin yanına gitmeyi ve onun da rüyasında beni görmesini deniyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 O da güzel yöntem:thumbsup::thumbsup:. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 bu yöntem büyü yapılmış birinden büyünün yapanlara geri atılmasına yardımcı olur mu mesela? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 bu yöntem büyü yapılmış birinden büyünün yapanlara geri atılmasına yardımcı olur mu mesela? olabilir diye düşünüyorum. büyünün gücüne de bağlı (yapılan büyünün). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 ee nasıl olacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 onu bana değil bloody_mary'e sor. büyüyle ilgilenmem ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Denemeyi düşünüyorum Emeğine ve ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 zaten ona sordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 ruya olayı cok guzel cok etkılı am bu gercekten zor adam bana ruyamı anlatmıstı kafayı yemıstım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 bu yöntem büyü yapılmış birinden büyünün yapanlara geri atılmasına yardımcı olur mu mesela? yapanlara geri atılmasını değil ama kişinin büyü etkisinden çıkmasına yardımcı olabilir. yukarıdaki yağlara ek olarak adaçayı yağını da öneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 hızır acil belfalas : ) sağol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Fotonkedi öyle büyüler varki değil biz işin ustaları bile bozamıyolar.Denemekte fayda olabilir.Bu büyü hastaya şifa,psikolojik rahatsızlıklara çözüm ,zor zamanlar geçeren bir dostumuza huzur vermek amaçlıdır.;). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 ya büyünün ne olduğunu bilmiyoruz ama yapanları biliyoruz gerçi çare olarak ibadet yerinde yemek vermek önerildi... eğer o işe yaramazsa bunu deneyeceğim... teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.