MALCOLMX Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2008 http://www.korku.org/files.php?file=saw5a_623193426.jpg Kendisine milyonlarca fan edinerek bir fenomene dönüşen testere serisinin 5. fimi 24 Ekim tarihinde vizyona girecek. Yeni filmde Hoffman, Jigsaw efsanesini devam ettirecek son kişi görünümündedir.Ve bu sırrı korumak için vahşet saçmaktan kaçınmayacaktır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 http://www.photoshopmagazin.com/forum/uploads/pm0803/20080326_001031_Saw5filmafiiKuc.jpg Jigsaw'un ölümcül oyunlarından tek sağ kalan Hoffman'ın sırrı ortaya çıkınca önüne çıkan tüm engelleri yok etmek için elinden geleni yapacaktır.Tobin Bell’in bir kez daha Jigsaw rolünde karşımıza çıkacağı Testere 5’te, serinin diğer filmlerine oranla, kan ve vahşet dolu sahnelerin daha çok yer alacağı konuşuluyor. Yönetmenliğini David Hackl’ın üstlendiği filmin, Ekim 2008’de gösterime girdiğinde, yeni bir gişe rekoru kıracağı tahmin ediliyor. http://89.149.209.30/images/ss_kucuk/2151/Testere-5_1.jpghttp://89.149.209.30/images/ss_kucuk/2151/Testere-5_2.jpghttp://89.149.209.30/images/ss_kucuk/2151/Testere-5_3.jpghttp://89.149.209.30/images/ss_kucuk/2151/Testere-5_4.jpg Heyecanla bekliyoruz yine etkileyici ve şüphelendirici bir film afişi ile bomba olucak diyorum:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 ''çünkü gözünden çığlık atacaksın'' burda ne demek istemiş yani kurbanların ağızlarını falan mı dikiyo acaba:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Testere testere testere!!!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hedep Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 3 ve 4 ü izlemedim hayatıma mutlu mesut devam ediyorum, gittikçe kalitesini bozan bir yapım sadece anormal olduklarını dile getirmek isteyen gençlerin sığındığı bir film. çoğu kafede bir bayanın (ıyyyy saw mu çok iğrenç ben kaldıramam onu dediğini yanındaki veledinde nıhahauahuahua ben bayılıyom bööle kan revan etler patlıyo dediğine şahit olmuşumdur) ben ne bayana nede velede katılırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 muhteşem bir haberdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 24 ekimi ipleçekiyorum 24 ekim hemen gell!!!!:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Nedense pek sevemedim bu 2,3,4 ü.Abarttıkça abartıp güzel bir film olan Testerenin sırtından devam filmi yaparak para kazanmaya çalışıyorlar.Bırak kardeşim tadı tamağımızda kalsın.Art Arda çıkarmanın ne anlamı var.Para kazanmak dışında tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 büyük bi heycanla beklemedeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 ya yeter yaa bıktım şu testereden ne kadar iğrenç adammış yaa:S pis sapık, midesiz embesil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 testere 3ü cok begenmistim umarım buda onun kadar iyidir:) tskler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 ya yeter yaa bıktım şu testereden ne kadar iğrenç adammış yaa:S pis sapık, midesiz embesil :D Ne istiyorsun adamdan ya Anlatmak istediği şey güzelde yöntemi yanlış sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 5 gelsin daha 6 gelecek serinin 6 filmden oluştuğunu okumuştum bir yerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Bence testere çok clasic kaldı artık isminin Elektrikli testere olarak değişmesi gerek:p:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 jıgsaw forever :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Bence gittikçe baymaya başladı izlemeden bişey diyemeyeceğim ama IV çok kötüydü. Hiçbirşeyin abartılmaması gerek bence... Tadınca kalsa daha iyi olurdu. Abartıldıkça saçmalaşıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessizgemiler Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 ya yeter yaa bıktım şu testereden ne kadar iğrenç adammış yaa:S pis sapık, midesiz embesil oooooooolllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aynen katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 oooo çok güzel bana katılan biri nihayet çıktııı:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 sonundaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Psychosocial Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 3 tamam.4te tamam.hadi ula 5 te tamam. 6.yı neden 5 çıkmadan çekecez diyorsunuz? yönetmende,firmada,herkeste çıldırmış bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.