Jump to content

Nasıl Yemek Yersiniz?

NAsıl yemek yersiniz ? :D  

93 üye oy kullandı

1. 1. NAsıl yemek yersiniz ? :D

• İllaki çatal bıçakla,kibarca.
      47
    • Kendimi kaybederek
      46

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:
:D ağa balığı çatalla bıçakla yiyen gördüm ya :D

ewt ben mesela alışkanlık napayım ya :D herşeyi çatal kaşık bıçakla yerim :D tavuk butunu 10 parçaya bölmeden yiyemem :D kibar yetiştirildim :p böylede gidiyo

Yanıtlama zamanı:

ben küçükken balığı ya da tavuğu yüzüme sürerek yemişim:D küçüklükten gelen bi alışkanlık:D:D

Yanıtlama zamanı:

Çoğu zaman kendimi kaybediyorum :D Yemek mi beni yer ben mi onu belli değil :p Ama aramız iyi yaf... Yiyişip duruyoruz :rofl:

Yanıtlama zamanı:
Çoğu zaman kendimi kaybediyorum :D Yemek mi beni yer ben mi onu belli değil :p Ama aramız iyi yaf... Yiyişip duruyoruz :rofl:

:D:D:D:D Güzeldi

Yanıtlama zamanı:

çatal bıçak mutlaka kullanırım. kibarca demek istemiyorum çünkü artık bi takıntı bi alışkanlık oldu :D çoğu arkadaşım pizza yerken bıçak kullandığım için dalga geçsede,ellerime bulaştığı zaman vs. çok rahatsız hissediyorum. nerdeyse hiçbirşeye değmiyor elim sofradaki xD

Yanıtlama zamanı:

Genç yaşta ölürsem bunun nedeni kesinlikle yemek yüzünden olacak buna eminim. O kadar hızlı ve bişey içmeden yiyorumki yakında boğularak ölücem :D sanki biri kovalıyor, yahu yavaş yiyince yemekten tat almıyorum. Böle afedersiniz öküz gibi yiyince çok ve hızlı o zaman o kadar mutlu oluyorum ki :D

Yanıtlama zamanı:

yerine ve ortamına gore nasıl yenilcekse o sekilde :blink: ama patates kızartması cıkarmayın karsıma sakın görünce transa geçiyorum gözüm bisey görmez oluyor :blink::blink: bak yine krizim geldi...:blink:

Yanıtlama zamanı:
yerine ve ortamına gore nasıl yenilcekse o sekilde :blink: ama patates kızartması cıkarmayın karsıma sakın görünce transa geçiyorum gözüm bisey görmez oluyor :blink::blink: bak yine krizim geldi...:blink:

Evet yemeğine göre değişiyor bugi için , mesela kendisinin makarnayla çok hoş bir anısı vardır bence sorun da anlatsın :rofl: :rofl::rofl:

Yanıtlama zamanı:
Evet yemeğine göre değişiyor bugi için , mesela kendisinin makarnayla çok hoş bir anısı vardır bence sorun da anlatsın :rofl: :rofl::rofl:

boogeee abiiii :blink: :blink: :blink: ?

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...