astralruh Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2008 -ne var lan? ne istiyon gene... -olum sus, sessiz konuş...çaktırmadan yukarı bak.. -ne var lan yukar...hasss... -yaa. izliyolar olum, mikroskop bu.. -e napcaz.. -bölünüp ikiye ayrılalım, izimizi kaybettirmeye çalışalım. -hadi bakalım... -hobaaa.. ------------------------------------------- -alo nurettin,gel koçum bira mayalıyoruz hikmettinlerle -vay bre kafirler, bekleyin.. ------------------------------------------- - hamza dayı, yengeyi nutrettin in klonuyla görmüşler... - neaaa? parçalarım ulan çekirdeğini, nerde o? - aha şu değil mi? - yav o bizim hanımın 4 nesil klonu. yetişkin bir bakteri o. - sorun yok o zaman, hadin bölünüp okey oynayalım. - ama bu sefer plazmalar senden. - ayıpsın abi... ------------------------------------------- - naber lan ibibik! - saygılı ol... mitoz geçirerek seni ben ürettim! - hadi len... asıl ben seni! - ama ama ama... ------------------------------------------- - hnkkkkhhh!!! - abi noluyo? - hnnnhhhhh!! - iyi misin abi? - ya kabız olmuşum da, mitoz geçiremiyorum ------------------------------------------- geceyarısı: -kız neriman, hişşt kıız, bölünsene fantezi yapalım, ha? ------------------------------------------- -musteri bakteri: bardaki herkese benden bi içki -geri kalanlar: Alllaaah bölünün... ------------------------------------------- - ulan bölün dur, bi gün de hayatın anlamı nedir diye düşündünüz mü ? - sus bi yav bölünmeye devam et ------------------------------------------- - Nusret abi az ilerde ağzına layık protein molekülü gördüm abi + Eyvallah koçum dur hemen koful oluşturayım -------------------------------------------------- - Kız Naciye koca bulun mu kız? Kikir de kikir + Ya bulsak nolcak yine mitoz bölüncez ------------------------------------------------- - Kanka öyle bir hatun yaptım ki bir Endoplazmik Retukulüm ü var of diyorum sana + Mitokondrileri de büyük mü bari - Ele geliyor abi işte bıngıl bıngıl + Nasıl yani ele geliyor? El de ne ki ------------------------------------- -abi kavga var -tamam koç, bölünüp geliyorum hemen -------------------------------------- -nan olum koşun koşun ayşe hanım teyzeler süt koymuşlar dışarı yiyelim -yok nan geçen bizim ahmetlerin sülale gitti hepsi orda yoğurt oldular valla --------------------------------------------- -abi okeye dördüncü lazım -nabiim,bölün.. ------------------------------------------ -Ulan yine yanlış adamı yakaladınız -buda mı klon çıktı komserim,of yaa bu kaçıncı.. ------------------------------------- -içinizdeki güce inanın atomcuklar! -nasıl yani? -sizdeki o çekirdeğin içinde öyle bir güç varki,açığa çıktımı dünyayı sarsar.Kendine güven.. -hadi len ordan.. ------------------------------ -hmm..adın mandrake demek..ne yaparsın -ikiye bölünebilirim -hadi len ordan.. ------------------------------- AlInTıDıR 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 ehuhehe teşekkürler astralruh:D:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 bişe diil phoen:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 - Kanka öyle bir hatun yaptım ki bir Endoplazmik Retukulüm ü var of diyorum sana + Mitokondrileri de büyük mü bari - Ele geliyor abi işte bıngıl bıngıl + Nasıl yani ele geliyor? El de ne ki Eline sağlık süperdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 -ne var lan? ne istiyon gene... -olum sus, sessiz konuş...çaktırmadan yukarı bak.. -ne var lan yukar...hasss... -yaa. izliyolar olum, mikroskop bu.. -e napcaz.. -bölünüp ikiye ayrılalım, izimizi kaybettirmeye çalışalım. -hadi bakalım... -hobaaa.. of çok gzl eline sağlk.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 saolun:D:D.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 - hamza dayı, yengeyi nutrettin in klonuyla görmüşler... - neaaa? parçalarım ulan çekirdeğini, nerde o? - aha şu değil mi? - yav o bizim hanımın 4 nesil klonu. yetişkin bir bakteri o. - sorun yok o zaman, hadin bölünüp okey oynayalım. - ama bu sefer plazmalar senden. - ayıpsın abi... --------------------- - Kanka öyle bir hatun yaptım ki bir Endoplazmik Retukulüm ü var of diyorum sana + Mitokondrileri de büyük mü bari - Ele geliyor abi işte bıngıl bıngıl + Nasıl yani ele geliyor? El de ne ki -------------------- geceyarısı: -kız neriman, hişşt kıız, bölünsene fantezi yapalım, ha? :D çok güzeldi ya Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 çok iyiydi:D:D:D teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 -nan olum koşun koşun ayşe hanım teyzeler süt koymuşlar dışarı yiyelim -yok nan geçen bizim ahmetlerin sülale gitti hepsi orda yoğurt oldular valla geceyarısı: -kız neriman, hişşt kıız, bölünsene fantezi yapalım, ha? :rofl: ahauhaua çok komik yav...eline sağlık astral Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 saol ziba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 güzelmis:D tskler astral 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 bişey değil ash:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 -abi kavga var -tamam koç, bölünüp geliyorum hemen iyimiş bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 :rofl:insanın bakteri olası geliyor:p 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 :rofl: süperr yaa ------------------------------------------- geceyarısı: -kız neriman, hişşt kıız, bölünsene fantezi yapalım, ha? ------------------------------------------- -musteri bakteri: bardaki herkese benden bi içki -geri kalanlar: Alllaaah bölünün... :rofl: gülmekten bende bölünecem şimdii:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 hehehehhe komikmiş:Dsağol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 -abi kavga var -tamam koç, bölünüp geliyorum hemen bittigim andır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 -nan olum koşun koşun ayşe hanım teyzeler süt koymuşlar dışarı yiyelim -yok nan geçen bizim ahmetlerin sülale gitti hepsi orda yoğurt oldular valla geceyarısı: -kız neriman, hişşt kıız, bölünsene fantezi yapalım, ha? puhahaha:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 heheheheh güzelmiş:Dsağol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 sen de sağol blue:):D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Asıl sen sağol astral:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 eheh süpermiş azcık neşem yerine geldi walla saolasın paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2010 ne var lan? ne istiyon gene... -olum sus, sessiz konuş...çaktırmadan yukarı bak.. -ne var lan yukar...hasss... -yaa. izliyolar olum, mikroskop bu.. -e napcaz.. -bölünüp ikiye ayrılalım, izimizi kaybettirmeye çalışalım. -hadi bakalım... -hobaaa.. güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.