Jump to content

Kaç Adet F Var?

whitepower

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

FINISHED FILES ARE THE RE

SULT OF YEARS OF SCIENTI

FIC STUDY COMBINED WITH

THE EXPERIENCE OF YEARS... ...

Kaç adet saydınız???

Önemli olan ilk sayışınızda kaç bulduğunuz okur okumaz cewap yazarsanız birazdan vereceğim cevap sonrası durumunuzu öğrenebilirsiniz....

Yanıtlama zamanı:

O zaman sen nadir sınıfına giriyorsun:)Ben de 4 buldum ilk seferde...Evet başka tahmini olan yok mu arkadaşlar...İlle süper zekayım demek için internetten cewabını mı arıyorsunuz:)

Yanıtlama zamanı:

Sen de nadir sınıfına giriyosun....Herkes ilk seferde kaç saydıysa onu yazsın ama sanırım hala cewabı arıyorsunuz:)Neyse dewam edelim bekleyelim....

Yanıtlama zamanı:

oda gusel miş yaa aslında mantıklı depresyona girmek istemeyenlerin bilinç altı ole dusunmek istemeyebilir...

Yanıtlama zamanı:

haket enterasan ilk baktığımda 5 tane gördüm sora yorumlara bakınca bi daha baktım 6 ilginç bi olay saol white...

Yanıtlama zamanı:

white ın konular zaten baya bi ilginç oluyo bende ilkten öle görmüştüm malcom sonradan farkettim senin gibi:D

Yanıtlama zamanı:

Siz de saolun:)Ben nerde bööle manyak şey varsa uuraşıp delirdiiim için sizi de delirtiim diye bi karar aldım:)Hububaaat fiyatlarıııııııııııııı....Potasyıuuuuuuummmm potasyuuuuuuuuuummmmmmmm:)

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar ben 7 saydım ilkte tekrar sayacağım ama anlamı ne neden yapıyoruz bunu

--------------------

4 5 defa saydım bu seferde her defasında 5 tane çıktı oofff

--------------------

tamam kesin 6 bu

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...