whitepower Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2006 FINISHED FILES ARE THE RE SULT OF YEARS OF SCIENTI FIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS... ... Kaç adet saydınız??? Önemli olan ilk sayışınızda kaç bulduğunuz okur okumaz cewap yazarsanız birazdan vereceğim cevap sonrası durumunuzu öğrenebilirsiniz.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihlamurcu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 ilk okuduğumda 4 adet buldum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 O zaman sen nadir sınıfına giriyorsun:)Ben de 4 buldum ilk seferde...Evet başka tahmini olan yok mu arkadaşlar...İlle süper zekayım demek için internetten cewabını mı arıyorsunuz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 döööört..... -------------------- şimdide altı saydım:wacko: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Sen de nadir sınıfına giriyosun....Herkes ilk seferde kaç saydıysa onu yazsın ama sanırım hala cewabı arıyorsunuz:)Neyse dewam edelim bekleyelim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 heheeee 6 adet gordum..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 nie böle oluoki buda o göz yanılmalarından heralde:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Beynimiz "of" yazısını algılamak istemiyormuş pek de ilginç çok da ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 oda gusel miş yaa aslında mantıklı depresyona girmek istemeyenlerin bilinç altı ole dusunmek istemeyebilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 vaaay enteresan:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 haket enterasan ilk baktığımda 5 tane gördüm sora yorumlara bakınca bi daha baktım 6 ilginç bi olay saol white... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 white ın konular zaten baya bi ilginç oluyo bende ilkten öle görmüştüm malcom sonradan farkettim senin gibi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Siz de saolun:)Ben nerde bööle manyak şey varsa uuraşıp delirdiiim için sizi de delirtiim diye bi karar aldım:)Hububaaat fiyatlarıııııııııııııı....Potasyıuuuuuuummmm potasyuuuuuuuuuummmmmmmm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 6 tane işte Sadece F'leri görmeye odaklanmıştım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest sipru Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 ben 6 saydım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 6 tane saydım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Başlığa bakınca konuyu kimin açtını tahmin etmiştim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2006 arkadaşlar ben 7 saydım ilkte tekrar sayacağım ama anlamı ne neden yapıyoruz bunu -------------------- 4 5 defa saydım bu seferde her defasında 5 tane çıktı oofff -------------------- tamam kesin 6 bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gokce_ank89 Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 6 tane buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweetoz Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 6 saydım bende.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtman551 Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 6 sadece biraz dikkat ve itina Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihatkutlu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 ben dört saydım...Okuduktan sonra 6 saydım.üstelik ben ingilizcede az çok bilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 7 tane saydım bastan uykulak halimle fazla kacırmısım heralde 6 biras inceledim 6 buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bukeet Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 ben de 6 saydımm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deat_knight777 Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 6 TANE SAYDIM :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.