whitepower Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2006 Ekteki resimde kahve tanelerinin arasinda bir insan kafasi (yuzu) var. Adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz bir dahisiniz demektir. Medikal arastirmalara gore eger adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz beyininizin sag tarafi diger insanlara gore daha cok gelismis demektir. Eger adamin kafasini 1 dakikada bulursaniz beyininizin sag tarafi normal bir insaninki gibi calisiyor demektir. Eger 1 ile 3 dakika arasinda bulursan beyininin sag tarafi normalden yavas calisiyor demektir. Bu durumda daha cok protein almaniz gerekir. Eger 3 dakikadan daha fazla bir surede bulursaniz beyininizin sag tarafi acinacak durumda demektir. Asiri derecede yavas tepki veriyorsa lufen daha cok resim izleyip bu egzersize agirlik verin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 uykudan yeni kalktgım ıcın olabılır mı acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 opuhahahaaa 5 saniye usenmedim saydım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihlamurcu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Ben 3 sn de buldum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gokce_ank89 Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 3 sn den kısa sürdü sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
samara Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 sol alt kısımdan bakmaya başladım hemen buldum belki 5 saniyedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 0.1 sn sürdü .. buldum sanırım xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jade Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 sanırım 4 sn de buldum:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 acar acmaz buldum 1,saniye sürmedi. galiba bu resmi önceden beri tanidigimdan olmali^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 sanırım 3 saniye bile tutmadı en altta var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 4 sn sanırım ama bi tanede bebek suratına benzer bişey buldum:D sağ alt köşe:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 0.1 sn sürdü .. buldum sanırım xD iyi ki acmadan bulmamissin.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 belki açtıktan sonra 0.1 saniyedir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 umarim.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 aslında açmadan da görülüyor hatta daha kolay bulunuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sekhmet Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 hmm 4 sn fln sürdü bulmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deejay Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 2 kisi var somdaki kzil saclı yandan orgulu kız kardes digeride garıp bakan bir cocuk. cokmu hayal perestım ne 1 sn onları grdum ama sonra baska bır yuz aradım bulamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.