astralruh Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2008 -Destur Bismillah -Gulyabani Geri Döndü -İn Cin Top Oynuyor -Kara Murat Zombilere Karşı -Korkutmazsam Şerefsizim -Karın Deşen Muhittin -Şahin K Evi (mumya evi ) -Dünyayı Korkutan Adam -Cehennemi Yakan Türk 1 *cehennemi yakan türk 2 *cehennemi yakan türk 3 -Günden Gelen Şişli Teyze -Nerminatör -Kibariyenin Annesi Return -Sapık bir polisin işledigi seri cinayetler: Doğan Görünümlü Komser Şahin -Sezercik Zombi Parçası -Yusuf Yusuf.. (3-4) -Nuri Alço İle Ormanda Bir Gezinti -Veled-ul İblis (the omen ) -Kuşum Aydın (the ring ) Devamı -geçen ramazan ne yaptigini biliyorum -donuna sicipp kaçanlar -neredesin freddy (neredesin firuze ) -karin desen muhittin -dunyayi korkutan adam -madem turksun goster urksun -banu vs murat (jason vs freddy) -t.coşkunun malikanesi -grip tavukları -levent oran nigthmare AlInTıDıR... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 hehe güzelmiş Eline sağlık astral Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 saol web Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 süper yaaa Nerminatör zuhahahaha:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ragetoface Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 -Sezercik Zombi Parçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy lee Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 hepsi süper ama buna koptum yaa Kuşum Aydın (the ring ):rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 çok güzelmiş astralruh devamını bekleriz.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 tabiiki;)...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 -neredesin freddy (neredesin firuze ) -madem turksun goster urksun çok süperler:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 saol:)........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 -Cehennemi Yakan Türk 1 *cehennemi yakan türk 2 *cehennemi yakan türk 3 süper yaa xD koptum burda xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MEPHISTOPHELES Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 ahahahahaha sprler yha saol astral ***Korkutmazsam Şerefsizim*** Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Şunlara yarıldım çok iyi olmuş :rofl: -Günden Gelen Şişli Teyze -Sezercik Zombi Parçası -geçen ramazan ne yaptigini biliyorum -madem turksun goster urksun -banu vs murat (jason vs freddy) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 -Karın Deşen Muhittin.. Okul müdürümüzün lakabıdır,saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 'Korkutmazsam Şerefsizim' Hheuuehuehhuehuhuehuehuehue yarıldım ya :D :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 İlk önce gerçek sandım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 -Kara Murat Zombilere Karşı hahaha buna gülmekten öldüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.