boogee Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2008 Tik, tik, tik... - Gelesen. - Selamlar doktor bey. - Salam. Sabahin heyir. ( Selam, iyi sabahlar). - Sabahlari salam yasak mi diyosunuz? Biz nerden bulalim salami doktor bey? Neyse zaten hasta olan kizim. Bir muayene ederseniz. - Gizim sen yahsi birine ohsayirsan. ( Kizim sen iyi birine benziyorsun). - Neee! Benim kiz kimi oksuyormus? - Valla kimseyi oksamiyorum baba! - Sus kiz, doktor yalan mi soyluyor? Ellerinde pisik var, ordan anladi herhalde hiii? -Pisik ele degel kucaga yarasir. ( Kedi ellenmemeli, kucaga alinmali). - Doktor sen ne diyosun ya. - Siz haradan gelisiz? ( Siz nereden geliyorsunuz?) - At miyiz biz, haradan gelelim? Bak boyle konusmaya devam edersen fena olucak doktooor. - Kizim soyunasin, sirtina gulag asmag isterem. ( Soyun kizim, sirtini dinlemek istiyorum). - Babaaa ya, bu adam sirtima kimin kulagini asicak yaa. Ben sirtimda kulak falan istemem, buueeee. - Kizimi aglattin. - Men indi dayandiraram. Maragim kabardi nece aglarsan? (Ben simdi durdururum. Merak ettim, niye agliyorsun?). - Bak hala ne diyo baba yaaa. - Aglamasan balam. Baban yaslidir, dozebilamaz. (Aglama cocugum, baban yaslidir, dayanamaz). - Lan artis doktor, kuuuuuuuuuuuut - Ozumu itirdim. Daglara kar dusende, bulbule gam dusende, ruhum bedenden oynar gozume yumuruk gelende. ...Alıntı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 bayılıyorum bu millte yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 :D züper Eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Ne güzel olmuş bu böyle:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 heheh süpermiş yha:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 güzelmişş:Dsağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 böyle bi diyalog daha vardı bulursam onuda ekleyim :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 hehe güzel olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Komedi Manyak bi topLum bu azerLer :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Çok hoş! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 :rofl: ben olsam bende anlamazdım bu konuşmayı süpermiş ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 süper yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.