KATA Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2006 Buna benzer çok video seyrettim.. açıkçası ben inandırıcı bulmuyorum hepsini.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2006 sanırım bunlar cin girme deddiğimiz vakalar gercek olabilir inanmak istemediğimiz için yada korktuğumuz için kabul etmiyor olabiliriz ki umarım gercek değildir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARATEKE Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 çok yapmacık gibi:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 bana pek yapmacık gelmedi hatta ilk izlediğimde günlerce aklımdan çıkmamıştı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihatkutlu Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Hiç İslami şeytan/cin çıkarma görmemiştim.Gerçek veya sahte olması birşeyi değiştirmez. elinize sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARATEKE Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 ne bilim belkide wideo olduğundan yapmacık gelmiş olabilir daha önce bole bişi görmemştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Buna benzer çok video seyrettim.. açıkçası ben inandırıcı bulmuyorum hepsini.. bende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 yerdeki kadının psikolojik rahatsızlıkları ver. imam gibi olan şey onun ailesini dolandırıyor. Oysa orada bir psikolog olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 yerdeki kadının psikolojik rahatsızlıkları ver. imam gibi olan şey onun ailesini dolandırıyor. Oysa orada bir psikolog olmalı nerden biliyosun:nea: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Yani yankee yanlış birşey söylemiyor. Bu tip şeylerin olabilmesi hepsinin böyle olduğu anlamına gelmiyor ki... Biri bende cin var diyince ona inanmak lazım...ne zamanki ben İngiltere kraliçesiyim derse o zaman görünmesi gerekiyor psikoloğa:) Ben büyük bir yüzdesinin sorununun psikolojik olduğunu düşünüyorum açıkçası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gokce_ank89 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 yerdeki kadının psikolojik rahatsızlıkları ver. imam gibi olan şey onun ailesini dolandırıyor. Oysa orada bir psikolog olmalı katılmıyorum bizim bi tanıdığın çocuğuna da oluyodu psikologlar hiç bir şey yapamadı aynen bu kız gibiydi en sonun da hoclarla çözdüler ayrıca eğer kızda bi şey olmasaydı yapılan dualarda acı çekmezdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 pek hiperaktif aynı zamanda pek bir sow kokuyor.. manik anına rast geldik heralde kadının veya beceriksiz bir oyuncu -------------------- walla sizin bu ilmi rehber alan ve bir harf öğretene kölesi olan anlayısınıza psikoloji gibi bir bilimi kötülemeye pek yakışmıyor bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Ya zaten buna inanmasıdır psikolojik olan sorunu.... içinde cin olduğuna inanan birine dua okur ve okutursan acı çeker gibi davranışlar sergilemeside şaşırtıcı değildir. Belki iyi de gelebilir hocalar falan.. Çünkü iyi geleceğine inanır.... İyileşmesinin sonucuda geçicidir. Çünkü eğer psikolojikse gerçekten sorun o zaman kafa iyileşmedikçe hiçbirşey değişmez tekrarlanır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Ya zaten buna inanmasıdır psikolojik olan sorunu.... içinde cin olduğuna inanan birine dua okur ve okutursan acı çeker gibi davranışlar sergilemeside şaşırtıcı değildir. Belki iyi de gelebilir hocalar falan.. Çünkü iyi geleceğine inanır.... İyileşmesinin sonucuda geçicidir. Çünkü eğer psikolojikse gerçekten sorun o zaman kafa iyileşmedikçe hiçbirşey değişmez tekrarlanır... önce tıp yine de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Evet kesinlikle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gokce_ank89 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 psikolojik olaylar farklıdır çoğu genelde bu gibi durumlarda sara tehşisi konulur ve genelde hasta çıkar ama bilim bir yere kadar.bir yerden sonra inanışlar giriyor devreye.bunu da göz ardı etmemek gerekir -------------------- içinde cin var demiyordu biizim tanıdığımız daha 7 yaşındaydı bundan 4 sene önce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 çok zor bı problem bende psikolojik destekten yanayım bu durumda...önce ilim ne olursa olsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 bunun gibi bircok islami cin cıkarma izledim cogu gercek bunların o resimdekide kadın deil genc bi kıs gibime geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 vay be tecrübemi konusuyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 yok yav tecrube falan ama severim yani cok komik gelio bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihatkutlu Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2007 Arkadaşlar benim anlamadığım şu: biz buradakilerin bazısı sanki insanın içine cin girememzmiş gibi konuşuyor.Biz buna inanıyormuyuz inanmıyormuyuz buna karar verelim önce? Yani bu siteye takılan arkadaşların en azadından parapsikolojiye inanan arkadaşlar olması gerekmez mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 parapiskolojiye inanmak ile insan vicuduna cin girere inanmak farklı bişi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 bence video gerçek ama biraz abartama var gibi geldi..belki kadının felç hastalığı tutmuştur.büyük bi ihtimal hatta bence kesinlikle epilepsi hastalığı..şeytan çarpması filmini izlediyseniz bilirsiniz..tüm görüntüler onu gösteriyo..gözlerin büyümesi.felç hali.çeşitli göz yanılmaları v.s. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deccal Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 göz boyama amaçlı yapılmış.islami cin çıkarma.psikolojik sorunları olan insanların kullanıldığı bir kumpas.belki de sadece bir oyun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.