phoenixe Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2008 Evet beyler losttta görmüştüm buraya koyım deddim:D http://img71.imageshack.us/img71/6984/63760072yl7.jpg ben hiç tv'ye çıkmadım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 ben hiç ...evlenmedm:D:D:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 ben hiç uçmadım:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Ben hiç beni herşeyden çok seven,benimde aynı şekilde onu seveceğim biriyle karşılaşmadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackpearly Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 ben hiç irmik helvası yapmamıştım yaptım az önce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 ben hiç irmik helvası yapmamıştım yaptım az önce İnanmıyoruummm:D:DFıstıklı mı? Bana gönderebilirsen çok güzel olurdu ya:( Ben hiç 5MP telefon kullanmadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Ben hiç uzaya çıkmadım:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicLife Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 ben hiç paranormal deneyim yaşamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amethyst Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 ben hiç hoşlandığım birine gidip hoşlandığımı söyleyemezdim. ama yaklaşık 5 dk önce yaptım ilk denememi nazlı bebek ne cevap verecek bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Hadi hayırlısı Keşke para biriktirme huyum olsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Ben hiç çıkma teklifi etmemiştim bu ilk tecrübemdi ve bin pişman oldum:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 ben hiç suşi yemedm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 ben hiç ofsayt nedir anlayamadım:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 ben hiç deli gibi istememe rağmen mahçubiyetimi üzerimden atıp delicesine kahkaha atıp gönlümce bi dans edemedim..bi çingene kızının zaferi kutlarcasına dönüşü mesela... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Ben hiç yağmur altında sevişmedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 ben hiç annemi görmedim... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Ben hiç aşık olmadım:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 ben hiç delice bağıramadım........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 ben hic edebiyatı karneye 5 düsüremedim:confused: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 ben hiç kabız olmadım:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 ben hiç gece denizde yüzmedim....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 ben hiç bı tarafım kırılıpta alcıya alınmadı) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Çok güzeldir,yemek önüne geliyor suyun geliyor,birşey istiyorsun önünde :D Ama diğer ihtiyaçlar zor Ayağım kırılmıştıta Ben hiç birinin kalbine sahip olamadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 kim olmusturkı ben hiç hayvanat bahcesını merak edıpte gıtmedım: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Var bazı şanslılar Aaa gidilmezmi Ben hiç uçurtmayı 500 mt. yükseltemedim 350 de kalıyor ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.