nazirella Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2008 Bu sırada bu anket direk vampirsin demiyor vampirlik eğiliminden bahsediyor. Dİrek vampir olup olunmadığı kirlian ile belli olabiliyor. Bu tabirin anlamı ne kadar korkutucu gelsede aslında auradaki bir bozukluktan dolayı oluyor. Auranın enerji üretme mekanizması bozulduğunda kişinin aurasında almaçlar oluşuyor ve diğer kişilerin auralarını taciz ederek enerji çalıyolar. çoğu psişik vampir kendisinin öyle olduğunu farketmez. Böyle kişileirn yanında en belirgin özellik yorgun olmamız, enerjimizin tükenmiş olduğunu hissetmek. Önemli bir nokta. Çünkü aşırı saldıraya uğrayanların auralarında ciddi bozulmalar hatta psişik vampirliğe dönüşme olabiliyor.) İnteraktif Anket IR (Genel Olarak İnsanlarla) Talimatlar: Bu anket genel olarak insanlarla olan ilişkilerin belirli yönlerini ölçmek üzere tasarlanmıştır.Her bir ifadeyi dikkatlice okuyun. İfade size uyarlandığında Doğruysa D’yi, Yanlışsa Y’yi işaretleyin. 1-Genellikle, kolaylıkla kendim yapabileceğim işleri başkalarına yaptırırım. 2-İnsanların temel olarak dürüst olduğuna inanırım. 3-Genellikle, sonuçlarını düşünmeden içgüdülerime göre hareket ederim. 4-Genellikle, tamamen yabancı olduğum insanlara karşı büyüleyici bir bağ oluştuğunu tecrübe ederim. 5-Rahat bir insanım. 6-İnsanların çoğu, yaşamdan koparabildiklerini koparabilme eğilimindedirler. 7-Genellikle, hoşuma gitmeyen ya da zır görevlerden kaçmanın bir yolunu bulurum. 8-Çoğu insan, şu veya bu şekilde onlara faydası olduğu için arkadaş edinirler. 9-Genellikle, sırf heyecan olsun diye riskli faaliyetlere katılırım. 10-Genellikle, elde etmek istediğim şeyleri, şu veya bu şekilde elde ederim. 11-Eğer biri bana kötü davranırsa, genellikle intikamımı almak için bir yol bulurum. 12-Genellikle, etrafımdaki insanların enerjileri ile beslenirim. 13-Çoğu insan yaşamda bir yer edinmek için başkalarını kullanmaya razıdır. 14-Genellikle, başkaları ile olan ilişkilerimde dürüstümdür. 15-Kirlenme, açlık, fakirlik gibi global sorunlarla oldukça alakadarım. 16-Başkalarına kendini kullandırma fırsatı tanıyan insanların kullanılması beni tatmin eder. 17-Genellikle başkaları ile olan ilişkilerimde açık ve dürüstümdür. 18-Zor yoldan insanlara güvenilmemesi gerektiğini öğrendim. 19-Genellikle benden daha da kötü durumda olan kimselere yardımda bulunurum. 20-Bazen etrafımdaki insanlardan enerji çekme eğilimindeyim. 21-Biri için bir iyilik yapıyorsam genellikle karşılığını da beklerim. 22-Arkadaşlık etmemin nedeni genellikle benim için bir şekilde faydalarının olmasıdır. 23-Eğer yakalanmayacaklarından emin olsalar, birçok insan kopya çekerdi. 24-Temel olarak hayattan memnunum. 25-Hayatım anlamlı Puan cetveli: Aşağıdaki cevaplardan her biri için bir puan veriniz: Madde; 1(D), 2(Y), 3(D), 4(D), 5(D), 6(D), 7(D), 8(D), 9(D), 10(D), 11(D), 12(D), 13(D), 14(Y), 15(Y), 16(D), 17(Y), 18(D), 19(Y), 20(D), 21(D), 22(D), 23(D), 24(Y), 25(Y) Sonuç: Puan cetvelini kullanarak bu testten elde edilen puan ne kadar yüksekse, genel olarak insanlarla yürütülen ilişkilerde psişik vampirliğe eğilim de o kadar yüksektir. 21 ila 25 arasında puan, psişik vampirliğe yönelik aşırı bir eğilimi göstermektedir. 16 ile 20 arasında puanlama psişik vampirliğe doğru ortalama bir eğilimi göstermektedir. 11 ile 15 arası puanlama psişik vampirliğe doğru hafif bir eğilimi göstermektedir. 10 ve altındaki puanlar psişik vampirliğe doğru önemli bir eğilim olmadığını göstermektedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anaksunamon Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 ortalama eğilimliyim çıktı ne demek oluyor bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 orta egilimlisin demek oluyo....:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 23 doğru :CUUUŞŞ ! Çekilin yoldan minik draculacan gelio !!! Acemi Drakula Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeathlessMusic Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 16 ile 20 arasında puanlama psişik vampirliğe doğru ortalama bir eğilimi göstermektedir. psişik vampirliğe eğilim ha? vay. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 bende orta eğilimliymişim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sambala Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 geyik forumumu:S yanlışmı girmişim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 C ile gectimmm yupiiiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 bendede az bı egılım varmıs elıne saglık . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 yuh lan 25 çıktı hepsimi doğru çıkar... yok artık neymişim ben.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinem_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 amy kusura bkma ama sende bi vampirlik sezmştm zatn 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 öyle bi derdim yok psişik vampirmiyim değişmiyim diye ama oldukça iyi bir sonuç çıktı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lunatic Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 24 puan hahah zaten vampirim de o 1 puan nasıl gitti onu anlamadım yanlış bu test VAMPIRIAA.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Psişik vampirlikle uzaktan yakından alakam yokmuş.Buna hiç şaşırmadım hiç bana göre bişey değil zaten:):).. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 benim 10 çıktı psişik vampirlige karşı bi egilimim çıkmadı.... -------------------- lunatic bida hesapla yanlış olmadıgından eminim bu testin....belki yanlışlı sen yaptın.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 hafif çıktı bu test yanlış nazi kesin sen hazırladın bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 ben hazırlmadım vampirle ilgi duyuyorsun tmm da yazılanları bida oku en başta yazanları o zamn bu testin ne testi oldunu daha iyi anlarsın hem okumadan tam olarak doru yorum yapamazsın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 ortalama egilimliymismismisim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 psişik vampirliğe doğru hafif bir eğilimim olduğunu söylüyo ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiLeNTDeaTH Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 ortalama eğilimim varmış.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 hafif eğilimli çıktı:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silverrain Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 23 D çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pinknilden Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 ortalama eğilimli çıktım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnathemaAngel Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 16 ile 20 arasında puanlama psişik vampirliğe doğru ortalama bir eğilimi göstermektedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 10 dogru çikti benden korkamyin bisey yapmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.