Vitriol Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2008 Profilime müzik eklemeye çalışıyorum ama olmuyor sebebi ne olabilir ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 özel mesajla ulaş hallederiz yada gel chate Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitekristal Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 aynı sorun bende de var...imdaaaat ! afrika müzikleri ekliyecektim ama yapamıyorum:( pc den siteye atamıyorum caaanım müzikleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 yaaw playlistten yapın koyun işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 cevap için bknz ---> http://www.gnoxis.com/forum/istek-oneri-sikayet/20340-profile-muzik-eklemek.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2010 hazır sıte yenılenmısken soruyu da güncellıyelım:)hos sadece resım grafık eklemek ıcın non fonksıyone bir album secenegı kösede sıratmakta ama hala muzık ıcın umutluyum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2010 ben de umutluyum öncekinde becerememiştim ama... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.