west Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 Parkour, Fransa'da doğmuş olan bir spor dalı. felsefesi özgürlük olan bu spor basit olarak koşarken sporcunun önüne çıkan her engeli farklı şekillerde, normal insanların geçeceği biçimden farklı olarak aşmasıdr ve bu sporun kurucularından ve geliştiricilerinden biriside david belle dir. BU sporun nasıl bir spor oldunuzu bilmeyeniniz varsa yamakasi adlı filmi izlemesini tavsiye ederim :D Buna ek olarak parkour'uda kapsayan free runing vardır ama o daha çok takla içeriyor Uzuunnnn zaman önce yamakasi filmini izleyip yapmak istediğim işte bu dediğim bir spor yapmaya karar verdim ve bol bol antreman yapmaya başladım Heyecan arayan kişilere çok çok tavsiye ederim.www.freerunningturkey.com adresinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz. http://www.izlesene.com/video/parkour-yercekimine-ayrikiri-haraketler/25081 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 süper bişi nan bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 simdi iyi güzelde öyle bi duvardan atlasam yere inermiyim hic bilmiyorum:D tskler west bu arada kolaylıklar dilerim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 west olm beni freerunning e öyle özendiridn ki bilemezsin yani ... kondisyon çalışmalarına başladım bu arada sen bu siteye üyemisin üyeysen adın ne ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 aynı abi west yalnız forumda pek birşey yok o yüzden msjımda yok Şuanda 1.5 mt yükseklikdeki duvara ellerimi kullanmadan,yaklaşık 3mt.yede ellerimi kullanarak çıkıp,2 mt.den rahat atlıyorum ee daha yeniyiz -------------------- Ayrıca çook çalışmak gerekli.Başlayanlara kolay gelsin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.