Vessagi Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 2004 yılında Mehmet Çiftçi ve Volkan Yüce tarafından kurulan Erythrocyte grubu çeşitli elemanlar değiştirdikten sonra 24 Eylül 2006 da “I hate my life” isimli tek parçalık demo albümü kaydetmiştir. Demodan sonra bazı elemanların grupla ilişkisi kesilmesi üzerine çalışmalar aksayıp Volkan Yüce de gruptan ayrıldıktan sonra grup Soulforge adını almıştır. Verimsiz geçen kısa bir süre içinde Mehmet Çiftçi ve Volkan Yüce Erythrocyte’ i tekrar kurmuştur. “Metal” grubu Erythrocyte, beste amaçlı, tarz kalıbına girmeden müzik yapma doğrultusunda yeni elemanlarla yoluna devam etmektedir.Beste çalışmaları sürmektedir. Son kadro : Hande Sepetoğlu - Vokal Mehmet Çiftçi - Gitar Togay Çalıkoğlu - Gitar Volkan Yüce - Bas Gitar Berkant Özoktaş - Bateri 2006 yılında cikan "I hate my life" adlı demomuzun ustunden gecen uzun sure sonunda grubun 2. son kadronun ilk demosunun kayıtlari tamamlandi. Demomuzu paylaşmak için daha sonradan gelicek olan demolari beklemeye sabrımız kalmadıgı icin metal dinleyicilerine sunmak istedik. Artık Söz dinleyicilerin. Calişmalar devam etmektedir en kısa zamanda diğer sarkılarimizi da sizinle paylasıcaz. link 1: [email protected] link 2: [email protected] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Bayan vokal yakışmış Creatures adlı parça diğerlerine nazaran daha iyi ama gerçekten bayan vokal çok hoş olmuş teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaturesSoul Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Gerçekten başarılı bir grup.Proceeds of the Peace ve Creatures oldukça hoş olmuş.Bir tutam da Thrash bulunuyor şarkılarda ve çok ta yakışmış diyebilirim.Sololarda gayet güzel ve abartısız.Başarılarınızın devamını dilerim. İzmirli olmak varmış (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 NaturesSoula katılıyorum içinde gerçektende trash kökleri bulunduruyor sololardada yer yer heavy alt tabanı sezdim bende . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Berkant Özoktaaşş benim ilk bateri hocamdır, burdan ona selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 vokal sağlam öncelikle bizden niye bi angela çıkmasın =) tarzlarını seviyorum elemanların. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 çok hoş olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.