Claudia Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 Dean Guitars modellerinden FBD Dimebag Tribute ML (elektro gitar) almak istiyorum.İstanbulda syrenna müzikte tüm modelleri bulunur diye yazıyodu.Baktım ellerindeki mallara, istediğim model yok.Dean modellerinin tümünü bulabileceğim bi yer bilen var mı ? Teşekkürler..(konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim.) -------------------- Eee kimsecikler yok mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Az çok hatırladığım kadarıyla bunu bir beyoğlu/tünel taraflarında gördüm...Alternatif olarak kadıköy çarşısı var kapalı bir mekan pasajdan daha büyük (: Orda bayağı dükkan var bakabilirsin.Bulamazsan özür şimdiden kadıköyde whisky müzik var bahsettiğim mekanda. bosu bosuna gitme bi tel. veriyim belki bilgisi vardır diger dükkanlar hakkında da 0216 347 99 75 pendik sahil kısımlarına doğru bella müzik var.ayrıca bunun ayrı bir şubesi daha oldugunu biliyorum... 0216 390 47 68 burdan da bakabilirsin (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Teşekkür ederim arkadaşım..Arayıp sorayım bir ----------------- aradım sordum.ellerinde benim istediğim model yokmuş.eylül ayında gelir dediler.. çok heyecanlıyım bakalım, beklicez artık.. şimdi amfi ve pedal olayını ayarlamaya geldi..Var mı bi önerisi olan ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilentEvil Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Tünelde 1-2 modeli vardı deanin başka göremedim,aradığın model yoktu.. alabildinmi gitarı bu arada? Benim önerim başlangıç için 10-15 w marshall, yok camları kıracam, bol efektli olsun diyosan 30w ve üstü pedala gelince, hmm.. ..pedal alma prosesör al direk, digitech RP50 gayet iyi başlangıç için.. (3-4 ay önce aldım bende (b.c.rich warlock bs) ) dediğim prosesör de gayet güzel tavsiye ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.