Jump to content

Dean Guitars ( arkadaşlar yardım edin )

Claudia

Önerilen Mesajlar

Dean Guitars modellerinden FBD Dimebag Tribute ML (elektro gitar) almak istiyorum.İstanbulda syrenna müzikte tüm modelleri bulunur diye yazıyodu.Baktım ellerindeki mallara, istediğim model yok.Dean modellerinin tümünü bulabileceğim bi yer bilen var mı ?

Teşekkürler..(konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim.)

--------------------

Eee kimsecikler yok mu ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Az çok hatırladığım kadarıyla bunu bir beyoğlu/tünel taraflarında gördüm...Alternatif olarak kadıköy çarşısı var kapalı bir mekan pasajdan daha büyük (: Orda bayağı dükkan var bakabilirsin.Bulamazsan özür şimdiden :D

kadıköyde whisky müzik var bahsettiğim mekanda. bosu bosuna gitme bi tel. veriyim belki bilgisi vardır diger dükkanlar hakkında da :)

0216 347 99 75

pendik sahil kısımlarına doğru bella müzik var.ayrıca bunun ayrı bir şubesi daha oldugunu biliyorum...

0216 390 47 68 burdan da bakabilirsin (:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkür ederim arkadaşım..Arayıp sorayım bir :D

-----------------

aradım sordum.ellerinde benim istediğim model yokmuş.eylül ayında gelir dediler.. çok heyecanlıyım :D bakalım, beklicez artık..

şimdi amfi ve pedal olayını ayarlamaya geldi..Var mı bi önerisi olan ???

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tünelde 1-2 modeli vardı deanin başka göremedim,aradığın model yoktu..

alabildinmi gitarı bu arada?

Benim önerim başlangıç için 10-15 w marshall, yok camları kıracam, bol efektli olsun diyosan 30w ve üstü

:D pedala gelince, hmm.. ..pedal alma :p prosesör al direk, digitech RP50 gayet iyi başlangıç için..

(3-4 ay önce aldım bende (b.c.rich warlock bs) :) ) dediğim prosesör de gayet güzel tavsiye ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...