DEB. Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 Gözlüklerim var benim .. Bir çift yuvarlak gözlük .. Camları çizildi alışırken hayata Bazen de kırıldı karışırken insanlara Gördüklerim bazen inanılmazdı ardında Bazen de üzdü beni yok olan zamanda Çoğu zaman dörtgöz dediler bana Alay ettiler akıllarınca O yüzümü kaplayan iki çember oldukça Herşeyi olduğu gibi görüyorum galiba Çıkarırsam tozpembe olur mu ki dünya Yaşam yeniden başlar mı acaba Anladığım tek şey geçen hayatta Bakmak görmek değildir yalnızca Görebilmek cesaret ister tabi yürekli olana Aslında herkesin bir gözlüğü var ama Anca farkediyor insan olgunlaştıkça Şimdi herkesi davet ediyorum Gerçek gözlüklerle dörtgöz olmaya .. Dipnot: Gözlüklerimi seviyorum ve bugüne kadar görmeme yardımcı oldukları için de onlara teşekkür ediyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 yüreğine sağlık küçük.davetine gözlükle beraber maskelerini de cıkarmalarını eklemek istiyorum:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 teşekkürler abicim evet haklısın 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Yüreğine ellerine sağlık canım...O küçücük yüreğinle kocaman öğütler vermişsin anlayana.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gandalf Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 çok harika olmuş küçükpsişiğim; sadece gözlüğü kullanarak hayatı bir bakıma anlatmışsın ve ders vermişsin insanlığa 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Çıkarırsam tozpembe olur mu ki dünya Yaşam yeniden başlar mı acaba ne demeliyim ki şimdi sana... küçüğüm benim.. yüreğine, ellerine sağlık... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerkanEngin Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 En çocuk harflerimle kucaklarım seni kardeşim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 çok güzel, anLamlı, okurken etkilendim valla:) emeğine sağlık sen mi yazdın bunu tatLım, ben yazdım deme düşer bayılırım vaLa:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 çok harika olmuş küçükpsişiğim; sadece gözlüğü kullanarak hayatı bir bakıma anlatmışsın ve ders vermişsin insanlığa öncelikle hoş geldin canım abim teşekkürler Çıkarırsam tozpembe olur mu ki dünya Yaşam yeniden başlar mı acaba ne demeliyim ki şimdi sana... küçüğüm benim.. yüreğine, ellerine sağlık... Teşekkür ederim Rasko'm En çocuk harflerimle kucaklarım seni kardeşim:) Teşekkürler aynısından size de çok güzel, anLamlı, okurken etkilendim valla:) emeğine sağlık sen mi yazdın bunu tatLım, ben yazdım deme düşer bayılırım vaLa:) Evet ben yazdım Aysu'cum Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 cok güzel olmus kücük^m emegine saglık harikasın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Teşekkür ederim ash'ciğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 benim de gözlüklerim var ve şuan bunu okuyunca bende onları sevdim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 :D:D ne mutlu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 tertemiz kalbine sağlık bıdık kardeşim benim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 teşekkür ederim canım abiiciim :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.