Riyuetan Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 1991'de kurulmuş Fransız black metal grubudur. Gerçek adı Willy Roussel olan Meyhna'chın tek kişilik projesidir. vokal, gitar, bass davul kayıtlarını da Meyhna'ch yapar. bir dönem bass gitarda Mørdrëd, davulda Krissagrazabeth bulunmaktaydı.Les Legions Noires in 1996 ya kadar bir parçasıydı. Meyhna'ch uyuşturucu problemlerinden dolayı Les Legions Noires'ten atılmıştır ve Mütiilation oluşmuştur. Diskografi: Rehearsal- demo Rites Through the Twilight of Hell- demo Ceremony of the Black Cult- demo Hail Satanas We Are The Black Legions- EP Black Imperial Blood- demo Satanist Styrken- demo Promo '95- demo Vampires of Black Imperial Blood- albüm Remains of a Ruined, Dead, Cursed Soul- albüm New False Prophet- EP Destroy Your Life For Satan- demo Black Millenium (Grimly Reborn)- demo Mütiilation / Deathspell Omega- split albüm 1992-2002 Ten Years of Depressive Destruction Majestas Leprosus- albüm From the Entrails to the Dirt- split albüm Rattenkönig- albüm Mutiilation / Drowning The Light / Satanic Warmaster- split albüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Grup hakkında yorum yapmayacağım ama şunu da belirtmedem geçmezsem olmaz.Son açtığınız topiclere bakınca şunu söylemeden geçemedim.Bazı grupları herkes bilmemelidir,piyasalaşmamak,özenti dediğimiz kesimin kolay elde etmesine engel olmak için.Underground kalması gerekir ki değerliliklerini yitirip piyasalaşmasınlar.Mutiilation da bunlardan biri.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Hmm kimse dinlemesin hatta bi grupta olmasınlar kendi aralarında kendi başlarına çünkü piyasalaşırlar ayıp olur Bilinmeye hakkı var bilinen birçok güzel grup gibi.Eğer bilinmemesi gerekseydi benden öncede birileri bu biyografiyi yayınlamazdı veya bu grubun bunu yapıp piyasaya sürme isteği olmazdı şimdi bu topici açtım diye gruba haksızlık yapmadım dimi eğer yaptıysam gidip özür diliyim. bilmiyorum yoktu ve paylaşmak istedim böyle tepkiyle karşılaşıcağımı sanmıodum.İstenilirse silinebilinir hiç sorun değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Hmm kimse dinlemesin hatta bi grupta olmasınlar kendi aralarında kendi başlarına çünkü piyasalaşırlar ayıp olur Keşke öyle olsa,herkes ulaşabilemese sadece gerçek fanları,kıymetini bilenler ve gelgeç hevesli değil gerçek dinleyiciler ulaşabilse.Ben ve benim gibi düşünenler yani bizim de amacımız bu zaten.Bazı gruplar vardır underground kalması gerekir ve bence Mütiilation da onlardan biri.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Devamınıda yazmıştım açıklamam orda konu bitmiştir benim açımdan iyi forumlar herkesin düşüncesine saygım var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.