panizzi555 Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 masum kemık yazıyo resımde kalbını calan melekmı yoksa azraılmı cozemedım arkadaslar hangı ınanısta bu melek var acaba? http://img228.imageshack.us/img228/3223/melekto7.th.jpg http://img228.imageshack.us/img228/3223/melekto7.th.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 azrail üzerinde oy kullanıyorum ben.. büyük ihtimal azrail.. kalp yaşam anlamına geldiğinden aynı zamanda sevgi anlamına da gelir ancak siyah ve iskeletten olduğu görülünce azrail ağır basıyor.. ve başka inanışlarda melek kavramı yok sanırım yani hiristiyanlık musevilik ve müslümanlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 kızın adı melek bunla ılgısı olur dıye yazdım -------------------- kemık bıde hanı kadını kemıgınden yarattım gııbı bısey vardı onla ılgılı olabılırmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 dediğinden bişi anlamadım yazında kızla iligli bişi yazmıyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Auraile6his Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Insan dogdugunda , masum olarak dogar .Oldugumuzde geriye kalan bir tek kemiklerdir.Bu yuzden kemik temsil edilmistir. Resimdeki melek , azraildir.Hayata ait parcamiz canimizi temsil eden kalptir bu yuzden resimde renklidir. Azrail kalbimizi aldiginda geriye olumu simgeleyen kemikler kalmistir. Insanin en buyuk kemigi , kaval kemigidir .Azrail kaval kemigi uflediginde insanin ruhunu okur.O insan ve yasami hakkinda herseyi bir anda bilen Azrail oluyor , boynundaki anahtar da bunu simgeler.Resimde dikkatli bakilirsa Azrailin goz yaslari var , her kavala uflediginde insan ruhunun yasamdan nasil etkilendigini hisseder.Karga habercidir, olumun geldigini simgeler .Birlikte olmalarinin sebebi budur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 azrail işte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 aura supersın dostum harıkasın sagol kotu ama en azından ne oldugunu bılıyorum.tesekkurler mystıc sanada tabı evet aynı sonuc -------------------- son bı soru daha kızın adı melek ve neden masum kemık yazmıs olabılır? yanı kaval kemıgı kadını sımgeledıgı ıcınmı?benım sucum yok anlamındamı acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Auraile6his Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Ismi eger Melek ise , kendisine Azrail melegini secmis.Bunun anlami , onun ruhunu anlayacak birisini istiyor. Insanin ruhunun en buyuk ayrintilarini ve gizemlerini ancak Azrail melegi bilir. Kendisini olume yakin hissediyor bunun mesajini veriyor. Masumluk , insan oldugu anda ve de dogdugu anda en masumdur. Kendisini cok gucsuz hissediyor bu kiz. Bunu ifade etmeye calismis. Etrafinda ve en sevdikleri , yani hayatinda ve resimde kalp olarak gorunen , kisiler dahi onun olume ve bu bunalima daha yakinlasmasini sagliyorlar. Bu resim bir nevi aslinda imdat cagrisi . 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 off abı ınanılmazsın ya cıdden bıkac gundur yazdıklarını dusundumde olum ustune falan sıırler yada dıger seyler aynen dedıgın gıbı bende bırıne kızdı falan yada bana bı anlam verıyo dıye dusundum ıste yorum cıdden budur senı tanımıorum ama yaklasımın ınanılmaz.cıdden tesekkurler.melek ısmı ve eldekı verıler bunu cok kez yasarım tarot bakarlar ee olum kartı olcen ııde abı ben ıletısım halındeyım olulerle belkıde o gormemıskı ole bırısı daha once..neyse tesekkurler baska bı yorumu olan yoksa kapanabılır konu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedusa Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 bencede azrail yaa çünkü hep azraili siyah ve kanatlı yapıyolar yani kanatlarıda siyah oluyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elisa Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Auraile6his mükemmel anlatmış cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Aura harikasın Doğayı çok güzel okursun sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 resmin, ya da ilüstrasyonun temel anlamı, onu çizende saklıdır ama bana da ölüm meleği (reaper) gibi geldi. bu arada lütfen konuları açtığımız yere dikkat edelim bunun cadılık uygulamalarıyla bir ilgisi yok;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 aura güzel bi açıklama yapmışsın teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 İyi olabilir ama kime göre??Mesela bana göre iyi size göre kötü olabilir.Melek mi azrail mi bu kişiye göre değişir.Bence bu fotodaki ne melek ne azrail.Kişileri bişeye çağırıyor sanki.Elindeki şeyle bir melodi çalarak bişeyler anlatmak ister gibi.Bence bu düşmüş meleklerden biri olabilir..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 melek bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 bana göre israfil kıyamet günü çalacağı flütü çalıyor kalpde canlıları temsil edio olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 bu başlığı görmem tesadüf oldu ,çünkü bir süre önce bu resim üzerine bilgisine saygı duyduğum bir dostum ile konuşmuştuk hangi kültürlerden esinlenilmiş ve kullanılan semboller neler şeklinde bir konuşma idi..ona bir kez daha saygılarımı sunup konuşmadan çıkan sonuçları ekleyeyim: kuzey mitlerine gönderme yapılmakla birlikte ibrani ve islam tasavvufundan da izler var..kemik çalmak israfile uzantıdır..surun kaval kemiğinden olduğu rivayet edilir ..ama siyah kanatlar israfile değil gabriel (cebrail)e aittir aslen..yüreğin çıkarılması viking kelt mitidir.ama karganın çok ilginç bir ayrıntı olduğu düşünüldü çünkü hem kuzey mitlerinde hem de güney amerika mitlerinde var ve 200 yılı bulabilen ömrü ile bilgeliğin timsali..anahtar seven keys of seven keys..sonuçta bu çizimi yapan amca ya da teyzenin az metal az mitoloji az çizgi roman meraklısı birisi olduğuna kanaat getirildi..yorumlarda bir kullanıcının dediği gibi..çizimi yapan kişinin neyi nasıl düşünüp nasıl sembolleştirdiğini onunla konuşmadan ya da onu tanımadan demek oldukça zor olsa gerek..mr. K,yeniden saygılar efenim ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osmanlikrali Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 ben resimle ilgili renkler şunu gösterir falan diye yorum yapamam ama bana göre azraildir ve azrailde melektir neticede. ayrıca azraili bu şekilde tasvir eden hristiyanlık ve yahudilik var başka da muhtemelen vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 çok güzel bi resim koyuyosunuz...bunun anlamı ne diye konu açıyosunuz...eyvallah nerde eski günler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berzah Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 hersey bir oyundur oyun biter ve azrail son rütüslarını atıp kalbini rabbe havale eder Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
derin_ Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 çok güzel bi resim aura da gayet iyi açıklamış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolorosa_adore Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 bana göre israfil kıyamet günü çalacağı flütü çalıyor kalpde canlıları temsil edio olabilir Katılıyorum:d ___________________________ http://i41.tinypic.com/ok74p1.jpg http://i44.tinypic.com/s1oi0g.gif Right Here By Me(Seni Sevcem Hep G.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 israfil olabilir...kalp yaşayan insanları elindeki flütte kıyamet günü çalıcak olan flüt olabilir..hem bu iskelet aglıo duygusal sanırım kendileri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 kesinlikle azrail değil bence,nası göründüğnü bimiyorum ama,Azrail(melekler) kalpmiş kavalmış uğraşmaz direkt öldürüp getirir ruhunu,zaten kalbi söküp önünde kaval çalma fantezisi de yoktur,,kalbi götürüp naapsın tanrıya bence zombi çok eskiden okuldaki müzik öğretmeni hep zayıf verdi diye kalbini sökmüş inat olsun diye fülüt çalıyo nostalji yapıyo, fülüt de hocanın kemiğinden yine,kanatlar da meleği andırıyo ama mantık hatası var resimde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.