Jump to content

wiccann ın koruyucu çemberi

wiccann

Önerilen Mesajlar

arkadaşlar bu benim kendi korunma büyümdür kendim oluşturdum alıntı değildir

tuzdan çember oluşturun bu çemberin dışına çıkmadığınız sürece bu büyü sizi tüm büyülü saldırılardan korur dört ismin çemberin etrafında parladığını görüceksiniz bu isimler prudence penelope patricia melinda bunların sizi koruyan 4 güçlü cadı olduğunu hayal edin işte büyümüz şöyle

prudence penelope patricia melinda

cadıların gücü uyansın

görünmeden gökyüzünde dolaşsın

sizi çağıranlara gelin ve burda kalın

prudence penelope doğu ve batıda

güçleri benim yanımda

patricia melinda güney ve kuzeyde

koruyucu güçleri benimle

ve onların sizi koruduğunu yanınızda olduklarını hayal edin bütün saldırılardan korunucaksınız

bu kadar umarım beyenmişsinizdir

• Beğeni 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

merak ettim nerde gördün çok merak ettim

Vivienne'in çemberi:

tuzdan oluşturduğunuz çemberin dışına çıkmadıkça bu büyü sizi tüm büyülü saldırılardan korur. Dört ismin çemberin etrafınmda parladığını göreceksiniz:

Gladde,Larfor,Jaypes ve Pranxtor. Bunlardan her birinin sizi koruyan güçlü bir hayalet oluğunu gözünüzde canlandırın.

Gladde ve Jaypes Doğu'da ve batıda

Koruyucu güçleri hep yanımda

Larfor ,Pranxtor güney ve kuzeyde

koruyucu güçleri benimle

Çağırdım bu çemberde

Korunuyorum onlardan ben:

ATHEMALKA! ATHEVINA ! ATHEHOKMA ! LA YORLAM !

Bilgisayara kaydetmişim bulduğum büyü bu ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

lütfen emeğe saygı gösterin bu büyü hiçbiryerde yok

--------------------

tuzla açılan çember tmm çoğu korunma çemberi tuzla ama diğer sözleri duymuş olamazsınız duyduğunuzu söylerseniz pes derim yani

tabi ki emeğine saygı gösteriyorum wiccann hatta sana şu anda karma bile veriyorum ama sadece bu büyünün tamamen aynısı olmasa bile benzerini gördüğümü söylemek istedim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bizi koruyan hayaletler :) tmm çembere bişey demedim sözleri dumuş olamazsın dedim zaten

--------------------

ayrıca o çember pek işe yaramaz söylim yani vivienin çemberi sözler çok önemli çünkü sözler garip yani koruyucu güçleri benimle

Çağırdım bu çemberde

Korunuyorum onlardan ben

kimlerden korunuyo hayaletlerden mi :) ne bilim sözler tuhaf geldi

• Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bensize bir öneri verim özel mistik kristaller var bunlardan 4 tane evinizin belirli köşelerine yerleştirin eviniz de bütün büyülerden korur bu kristalleri bulmak zor. çemberin boyutu önemli değil evet tuzdan yaptığımız çemberin dışına çıkılmicak he illa orda kalmak istemiyosanız tuzu eve serpin yani heryerine duvar dipleri gibi ama o zamanda birazcık kirleniyo bunun için siz benim dediğim kristallerden bulun

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bensize bir öneri verim özel mistik kristaller var bunlardan 4 tane evinizin belirli köşelerine yerleştirin eviniz de bütün büyülerden korur bu kristalleri bulmak zor. çemberin boyutu önemli değil evet tuzdan yaptığımız çemberin dışına çıkılmicak he illa orda kalmak istemiyosanız tuzu eve serpin yani heryerine duvar dipleri gibi ama o zamanda birazcık kirleniyo bunun için siz benim dediğim kristallerden bulun
ben isimlerin parladğını görim yeter şimdilik zararlı bir büyüyle karşı karşıya deilim herhalde:ermm:
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yaa şimdi saçma sapan yorumlar yazmayalım lütfen.Başka yerde aynı büyü olamaz.Olsa da kendi büyüm diye yazmazdı heralde.Ama şu olur her cadının kendine özel koruma çemberi olabilir.Bende kendi büyülerimi yazıyorum mesela emeğe biraz saygı gösterin ya...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yaa şimdi saçma sapan yorumlar yazmayalım lütfen.Başka yerde aynı büyü olamaz.Olsa da kendi büyüm diye yazmazdı heralde.Ama şu olur her cadının kendine özel koruma çemberi olabilir.Bende kendi büyülerimi yazıyorum mesela emeğe biraz saygı gösterin ya...

yazın fazla sert olmuş bloody... ben sadece büyünün benzerini gördüğümü söyledim ... ayrıca eğer emeğe saygı göstermeseydim karma vermezdim ha ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

lızdırmayın bloddyı ne soyluyosa dogrudur..susuyosa nedenı vardır.

ben sey sorcam tuz baglantısı nedır yanı ben yatarken bunu yapıcam ve ozaman ulasamazlarmı.ama ustumdekıler ne olcak var oanlar yanı :)

bırde tuzlu su nedır sevmezler degılmı ben bas ucumda faunus ve tuzlu su ıle yatıyorum kaya tuzu..bu krıstallerı nasıl bulucaz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yapamadım ya tuzu döküom hep etrafa saçılıo topluom çember yapıom ama çok küçük bi çember yaptm kol saati kdar :D ism faln parlamadı :confused: sözleri söyledikten sonramı parlıo?

koruyucu çember bir insanın içine girebileceği ve içinde rahatça hareket edebileceği büyüklükte olmalı. kol saati kadar bir çember bir işe yaramaz:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
Bu konu artık başka yanıtlara kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...