wiccann Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2008 arkadaşlar bu benim kendi korunma büyümdür kendim oluşturdum alıntı değildir tuzdan çember oluşturun bu çemberin dışına çıkmadığınız sürece bu büyü sizi tüm büyülü saldırılardan korur dört ismin çemberin etrafında parladığını görüceksiniz bu isimler prudence penelope patricia melinda bunların sizi koruyan 4 güçlü cadı olduğunu hayal edin işte büyümüz şöyle prudence penelope patricia melinda cadıların gücü uyansın görünmeden gökyüzünde dolaşsın sizi çağıranlara gelin ve burda kalın prudence penelope doğu ve batıda güçleri benim yanımda patricia melinda güney ve kuzeyde koruyucu güçleri benimle ve onların sizi koruduğunu yanınızda olduklarını hayal edin bütün saldırılardan korunucaksınız bu kadar umarım beyenmişsinizdir 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 güzel bi paylaşım olmuş teşekkürler...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 teşekkürLer emeğin için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedusa Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 teşekkürler bizimle paylaştığın içinde viccan ben tuzdan çember yaptım ve isimlerin çok az parladığını gördüm korktum biraz ve hemen çemberi dağıttım birşey olurmu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 yok olmaz bişi merak etme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 bunu daha önce görmüştüm ama ben ... isimler harici herşey aynıydı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 merak ettim nerde gördün çok merak ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 şimdi hatırladım büyünün adı vivienne 'in çemberiydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 lütfen emeğe saygı gösterin bu büyü hiçbiryerde yok -------------------- tuzla açılan çember tmm çoğu korunma çemberi tuzla ama diğer sözleri duymuş olamazsınız duyduğunuzu söylerseniz pes derim yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedusa Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 peki viccan birdaha denedim sonuna kadar şimdi bu cadılar benim yanımdamıı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 merak ettim nerde gördün çok merak ettim Vivienne'in çemberi: tuzdan oluşturduğunuz çemberin dışına çıkmadıkça bu büyü sizi tüm büyülü saldırılardan korur. Dört ismin çemberin etrafınmda parladığını göreceksiniz: Gladde,Larfor,Jaypes ve Pranxtor. Bunlardan her birinin sizi koruyan güçlü bir hayalet oluğunu gözünüzde canlandırın. Gladde ve Jaypes Doğu'da ve batıda Koruyucu güçleri hep yanımda Larfor ,Pranxtor güney ve kuzeyde koruyucu güçleri benimle Çağırdım bu çemberde Korunuyorum onlardan ben: ATHEMALKA! ATHEVINA ! ATHEHOKMA ! LA YORLAM ! Bilgisayara kaydetmişim bulduğum büyü bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 çemberin içinde olduğun sürece evet illa görmen gerek değil bu çember seni büyülü saldırılardan korur sadece o kadar yani büyü yapıcaklar diyelimki sana kara büyü çemberin içindeyken etkisiz olur o büyü tutmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 lütfen emeğe saygı gösterin bu büyü hiçbiryerde yok -------------------- tuzla açılan çember tmm çoğu korunma çemberi tuzla ama diğer sözleri duymuş olamazsınız duyduğunuzu söylerseniz pes derim yani tabi ki emeğine saygı gösteriyorum wiccann hatta sana şu anda karma bile veriyorum ama sadece bu büyünün tamamen aynısı olmasa bile benzerini gördüğümü söylemek istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 bizi koruyan hayaletler tmm çembere bişey demedim sözleri dumuş olamazsın dedim zaten -------------------- ayrıca o çember pek işe yaramaz söylim yani vivienin çemberi sözler çok önemli çünkü sözler garip yani koruyucu güçleri benimle Çağırdım bu çemberde Korunuyorum onlardan ben kimlerden korunuyo hayaletlerden mi ne bilim sözler tuhaf geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 bu büyüyü bende deneyeceğm ama bi kaç sorum var çember büyükmü olcak küçükmü ?zemin rengi önemlimi? çemberin dışınıa çıkmamak derken tuzdan yaptğmız çemberin dışımı yoksa büyüyü bozan sebeplermi var ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 bensize bir öneri verim özel mistik kristaller var bunlardan 4 tane evinizin belirli köşelerine yerleştirin eviniz de bütün büyülerden korur bu kristalleri bulmak zor. çemberin boyutu önemli değil evet tuzdan yaptığımız çemberin dışına çıkılmicak he illa orda kalmak istemiyosanız tuzu eve serpin yani heryerine duvar dipleri gibi ama o zamanda birazcık kirleniyo bunun için siz benim dediğim kristallerden bulun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 bensize bir öneri verim özel mistik kristaller var bunlardan 4 tane evinizin belirli köşelerine yerleştirin eviniz de bütün büyülerden korur bu kristalleri bulmak zor. çemberin boyutu önemli değil evet tuzdan yaptığımız çemberin dışına çıkılmicak he illa orda kalmak istemiyosanız tuzu eve serpin yani heryerine duvar dipleri gibi ama o zamanda birazcık kirleniyo bunun için siz benim dediğim kristallerden bulun ben isimlerin parladğını görim yeter şimdilik zararlı bir büyüyle karşı karşıya deilim herhalde:ermm: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 çok güzel.Emeğine sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yaa şimdi saçma sapan yorumlar yazmayalım lütfen.Başka yerde aynı büyü olamaz.Olsa da kendi büyüm diye yazmazdı heralde.Ama şu olur her cadının kendine özel koruma çemberi olabilir.Bende kendi büyülerimi yazıyorum mesela emeğe biraz saygı gösterin ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 prudence penelope patricia melinda bu dört güç hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? merak ettim. bu arada gayet içten ve güzel bir uygulama gibi geldi bana ellerine sağlık, paylaştığın için teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 yapamadım ya tuzu döküom hep etrafa saçılıo topluom çember yapıom ama çok küçük bi çember yaptm kol saati kdar ism faln parlamadı sözleri söyledikten sonramı parlıo? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yaa şimdi saçma sapan yorumlar yazmayalım lütfen.Başka yerde aynı büyü olamaz.Olsa da kendi büyüm diye yazmazdı heralde.Ama şu olur her cadının kendine özel koruma çemberi olabilir.Bende kendi büyülerimi yazıyorum mesela emeğe biraz saygı gösterin ya... yazın fazla sert olmuş bloody... ben sadece büyünün benzerini gördüğümü söyledim ... ayrıca eğer emeğe saygı göstermeseydim karma vermezdim ha ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 lızdırmayın bloddyı ne soyluyosa dogrudur..susuyosa nedenı vardır. ben sey sorcam tuz baglantısı nedır yanı ben yatarken bunu yapıcam ve ozaman ulasamazlarmı.ama ustumdekıler ne olcak var oanlar yanı bırde tuzlu su nedır sevmezler degılmı ben bas ucumda faunus ve tuzlu su ıle yatıyorum kaya tuzu..bu krıstallerı nasıl bulucaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isadora Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 cok tesekkurler gusel bır paylasım olmus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 yapamadım ya tuzu döküom hep etrafa saçılıo topluom çember yapıom ama çok küçük bi çember yaptm kol saati kdar ism faln parlamadı sözleri söyledikten sonramı parlıo? koruyucu çember bir insanın içine girebileceği ve içinde rahatça hareket edebileceği büyüklükte olmalı. kol saati kadar bir çember bir işe yaramaz:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar