Jump to content

wiccann ın ölü yakınları çağırma büyüsü

wiccann

Önerilen Mesajlar

arkadaşlar bu büyünün hiçbir zararı yoktur gelen yakınımızında asla ama asla musallat olması söz konusu değildir çok değişik bişey sizde fark ediceksiniz bende ilk başta çok şaşırmıştım yazarken hissederek yazdım umarım sizde hissederek yaparsınız büyümüz şöyle

12 tane beyaz mum çember şeklinde koyun ve 5 adım geri çıkıp kendi etrafınızı çevreleyecek şekilde beyaz mum dizin ve şu sözleri sözleyin

duy sesimi

duy çığlımı

yaşam ve ölüm arasındaki

köprüyü geç ve bana gel

kana karşı kan çağırıyorum seni

(kanınızdan birer damla mumlara damlatın)

bu kadar umarım beyenmişsinizdir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

deneyeceğim ama görünüşe göre en azından insanı psikolojik yönden rahatlatır. yani gelmesi hissi birşeydir sanırsam.

katılıyorum..

asi_aysu korkucak yada tedirgin olucak bişey yok

ölülerle iletişime geçmek için başka varlıkların araya girdiğini biliyorum

ama bunda öyle bişey yok

suresi ayeti yada onlarla ilgili bir kelime sembol vs...yok

ben deneyemiycem.sen denersen ve yazarsan sevinirim (:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu büyü değil çeşitli kombinasyonuda yok ayrıca şaka falanmı çok iyi diyorsunuz size gerçek bir ruh çağırma yöntemini yazıcam buraya çok uzun hatta kız arkadaşım bu konuda mükemmel onun alanıda diyebiliriz her denilen yönteme inanırsak işimiz iş:D

denemeden böyle bir yorum yapman doğru mu :blink:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ya büyü gerçekmi sahtemi bilmiyorum ama ben wiccanın samimiyetine inanıyorum fakat bu büyü içinde tecrübe olayı filan gereklimi boş yere kesmiyelim biyerlerimizi?
daha basit büyülerden başla istersn yardımcı olurlar arkdaşlar ewt tecrübe olayı en gerekli şey
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...