wiccann Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2008 arkadaşlar bu büyünün hiçbir zararı yoktur gelen yakınımızında asla ama asla musallat olması söz konusu değildir çok değişik bişey sizde fark ediceksiniz bende ilk başta çok şaşırmıştım yazarken hissederek yazdım umarım sizde hissederek yaparsınız büyümüz şöyle 12 tane beyaz mum çember şeklinde koyun ve 5 adım geri çıkıp kendi etrafınızı çevreleyecek şekilde beyaz mum dizin ve şu sözleri sözleyin duy sesimi duy çığlımı yaşam ve ölüm arasındaki köprüyü geç ve bana gel kana karşı kan çağırıyorum seni (kanınızdan birer damla mumlara damlatın) bu kadar umarım beyenmişsinizdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 korkunç gibime geldi ama, ya gitmezse nasıl göndereceğiz peki, denedin mi sen? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 deneyeceğim ama görünüşe göre en azından insanı psikolojik yönden rahatlatır. yani gelmesi hissi birşeydir sanırsam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 geldiği zaman görüyosunuz zaten. gitmezse değil gider emin olun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 kanımı nası damlatcam ya:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozan1311 Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 kes elini ne warki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carita Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 deneyeceğim ama görünüşe göre en azından insanı psikolojik yönden rahatlatır. yani gelmesi hissi birşeydir sanırsam. katılıyorum.. asi_aysu korkucak yada tedirgin olucak bişey yok ölülerle iletişime geçmek için başka varlıkların araya girdiğini biliyorum ama bunda öyle bişey yok suresi ayeti yada onlarla ilgili bir kelime sembol vs...yok ben deneyemiycem.sen denersen ve yazarsan sevinirim (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 gelmesi hissi değil normal görüceksiniz önünde durucak sizde görüceksiniz emin olun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 kurt cobain i çağırsam gelir mi? kucaklamaya kalksam nolur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 benim verdiğim büyüde sadece yakın akrabalar çağrılabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carita Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 benim verdiğim büyüde sadece yakın akrabalar çağrılabilir neden? bir de sadece düşünüzek miyiz o kişinin ismi filan gerekmiyomu sesimi duyan herhangi bir varlık gelebilir mi? amma soru sordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccann Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 evet o kişiyi ve ismini hayal edin bu sözleride olana kadar söyleyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carita Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 emeğine saygı duyuyorum tabikide.. sadece biraz dha dikkatli olursan iyi olur eksik büyü verme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Güzel bir paylaşım olmuş:thumbsup:.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deron Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 büyüde eksik bişi var yada anlayamadım tam ben 12 tane beyaz mum çember şeklinde koyun ve 5 adım geri çıkıp kendi etrafınızı çevreleyecek şekilde beyaz mum dizin önce mumlarımı dizcez 12 tane dizdik diyelim 5adım çıktık sonra.....hangi mumu etrafımda dizcem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 neden kana kan öldugu ıcınmı?ıkmase yokmu pekı kanın?bu butun ruhlar ıcın gecerlımı yoksa arada kalmıs ruhlar ıcınmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peace Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 tek cagıracagım canım babam olurdu genc yasında bizleri bırakan sanırım gelse kafayı yerim cok özledim cünki ama bende bunu yapacak yürek yok cok korkuyorum birde deneyen arkadaslar varmı bunu lütfen yazabilirlermi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saracen Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Çok etkileyici..denemeyi düşünüyorum umarım sonuç verir........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Hmm..İlginç bir büyüymüş.Teşekkürler wiccann büyü için.Bende denemeyi düşünüyorum.Ama kimi çağırıcam karar veremedim daha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 bu büyü değil çeşitli kombinasyonuda yok ayrıca şaka falanmı çok iyi diyorsunuz size gerçek bir ruh çağırma yöntemini yazıcam buraya çok uzun hatta kız arkadaşım bu konuda mükemmel onun alanıda diyebiliriz her denilen yönteme inanırsak işimiz iş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 bu büyü değil çeşitli kombinasyonuda yok ayrıca şaka falanmı çok iyi diyorsunuz size gerçek bir ruh çağırma yöntemini yazıcam buraya çok uzun hatta kız arkadaşım bu konuda mükemmel onun alanıda diyebiliriz her denilen yönteme inanırsak işimiz iş denemeden böyle bir yorum yapman doğru mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Hmmm... İlginç... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bogachan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 ya büyü gerçekmi sahtemi bilmiyorum ama ben wiccanın samimiyetine inanıyorum fakat bu büyü içinde tecrübe olayı filan gereklimi boş yere kesmiyelim biyerlerimizi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 ya büyü gerçekmi sahtemi bilmiyorum ama ben wiccanın samimiyetine inanıyorum fakat bu büyü içinde tecrübe olayı filan gereklimi boş yere kesmiyelim biyerlerimizi? daha basit büyülerden başla istersn yardımcı olurlar arkdaşlar ewt tecrübe olayı en gerekli şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Bu büyüyü arkadaşımla beraber denedik.Fakat ne gelen oldu ne giden ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.