efemera Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2008 Link bu,tıklayın. http://akilli.tv/video/25486/taner-in-inanilmaz-yetengi.aspx benim çok hoşuma gitti.Paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 süper daha önce dinlemiştim emeğine sağlık canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 her ses çıkıyo maşallah Paylaşım için teşekkür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 evet bu adam çok yetenekli bu konuda bende bi kaç defa izlemiştim teşekkür ederim paylaşımın için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simay Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 bu sesle bardak falanda kırar bu ayoll. bayıldım:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_eyes Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 ayyy bayıldımmm süpermiş yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 evet bunu ızlemıştım adam müthış bana tımbaland'ı anımsatıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Bunu bende izlemiştim yaa sanırım buna ''beatbox'' deniyodu:) paylaşım için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 puuuıf çıkı puuııff:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 bütün bu sesleri sadece ağzından mı çıkarıyor acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Harikaaaaa Çok hoşuma gitti ya.Hayretler içinde kalmamak elde değil. evet elbette ağzından çıkarıyor hatta bunun bi ismi vardı aklımda değil şuan. helal olsun yani.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 süpermiş yaa böle bi arkadaşımın olması çok eylenceli olurduu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Newinitial Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Bu adam seyar müzik kutusu gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 evet yaa gerçektende çok güzel bir yetenek bizim türkiyedende sanırım en iyi beat box çı kaan isimli gençtü şahsen ben beat box yapan kişileri çok severim acaip bir ilgim vardır ama malesef benim bu konuda yeteneğim yok ama uAnursen in dediği gibi böle bir yeteneği olan bir arkadaşım olsun isterdim kimbilir belkide ileride olcaktır inşallah olur :Dpaylaşım için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.