efemera Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2008 - aabiii, burda cips vardı nooldu..? - yedim. - e burda kurabiyeler vardı..? - onlarıda yedim. - yaa kolayı nereye koyduun? - içtim. - boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre - yiyemezsinkiii yaladım ben onu - abi çay bardakları nerdee...? - ulan bide evin kızı olucaksın, hayret bişey yaa!!! - ya söylesenee.. - tuvalete bak içindeydi enson - e hani yok burdaa.. - abi ojemi gördünmüü.. - ben sürüyorum şindi bidakka. kurusun rütuş yapıp vericem manyakmısın kızım sen ne biliym ben senin ojeni...! - ya abii fırın nasıl açılıyodu??? - açıl susam açıl diyosun açılıyo. - saçımı kestirdim baak nasıl olmuş - g.t üme benzemişsin. - yaa anne g.t üme benzemişsin diyoo - öyle mi dedim pardon g.t üme hakaret etmişim.. - ya annneeee! - baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş - yuh alna baak atatürk hava limanı gibi - böhüüüü - ciyaaak örümceekkkk anneciimm! - spidermanın posterini odana asarsın ama. - abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü - valla tost makinesiyle sevişiyodu enson. - bikerede doğru cevap ver bee - tamam be yedim. - bak buna inanırım işte. - kimdi o ? - kim kimdi? - arayan - ne zaman? - demin telefonda konustugun kimdi diyorum lafi d olastirma - osman - hmm. osman senin 1.90'a 90 bi abin oldugunu bilio mu? - ee bilmese de olur bence - hmm. - biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem sen olmayacaktın ama - kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla - ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim - ne? yarin gece cikmak istemio musun? - dolma mi tavuk pilav mi? - kız git bana hede hodo al getir bakkaldan - getirmem - getir lan - getirmem kendin al - doverim - dovemezsin - doverim - dovemezsin - gidiklarim - hangi bakkal demistin abi :rofl: umarım daha önce verilmemiştir.Sanki bizim eve gizli kamera koymuşlar:Dsadece kimlikler farklı.Ben (abla )ve zavallı erkek kardeşim:devil:.Koca adam oldu,tsk de subay ama hala işyerine mini etekle ziyaretine gideceğim,çayımı içerken şuh kahkahalar atacağım tehditlerini ciddiye alıyor şaşkın!:rofl:.(Hayatımda mini etek giymedim asla da giymem) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 bizde durum aynı şöyle dialoglar da çok oluyor : abim : kalk bilgisayardan! ben : ama daha yeni oturdum .. abim : kalkıyor musun kaldırayım mı ? ben : ama bana ne yaa !! pat!küt!çat!çut! ben : anneeeee abim bana vurduuuuuuu ! abim : külliyen yalan ! :rofl::rofl: emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Annem abimi beni kendisiyle top oynaması için doğurduğunu söyleyerek kandırmış. Nitekim öyle de oldu Evet bu doğru Annem beni abimle top oynayım diye doğurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 aneeeem kıyamam yok öyle bişey :D:D seni anaaan gnoxis için doğurmuşşş canııım :D:blink:iyi ki varsın manjeeee :D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 top olarak senimi kullanıyor manje Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 hehehe komikmiş gerçekten:Dpaylaşım için tşkk:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 aneeeem kıyamam yok öyle bişey :D:D seni anaaan gnoxis için doğurmuşşş canııım :D:blink:iyi ki varsın manjeeee :D:D ehehe sağ ol canım top olarak senimi kullanıyor manje Sus lennn 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 rica ederim canım her zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 hatta roflda rofl eee abin işte biliyor ne işe yaradığını :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Annem abimi beni kendisiyle top oynaması için doğurduğunu söyleyerek kandırmış. Nitekim öyle de oldu Evet bu doğru Annem beni abimle top oynayım diye doğurdu Neler duyuyorum gözüm Bu arada benim abilerim normal değiller sanırım ya da ben değilim, hani kendime toz kondurmam ya:p, burdakilere pek benzemiyoruz yahu;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Kesinlikle.. Bence bu konudaki kız kardeşler birazcık şey nasıl desemmm Yaaani.. Bence sende abilerinde normal Normalsin normalim normaller(abilerimiz ) -------------------- hatta roflda rofl eee abin işte biliyor ne işe yaradığını :D Arkadaşımmm bak adamı hasta etme faul yaparım sana deee buralardan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 abin topu direğe nişanlasın bi ara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 bizde durum aynı şöyle dialoglar da çok oluyor : abim : kalk bilgisayardan! ben : ama daha yeni oturdum .. abim : kalkıyor musun kaldırayım mı ? ben : ama bana ne yaa !! pat!küt!çat!çut! ben : anneeeee abim bana vurduuuuuuu ! abim : külliyen yalan ! :rofl::rofl: emeğine sağlık Enee döverim ben öyle abiyi.. Det! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Süper konu Ne o öle "Gözüm" filan iice böyle bi sokak ağzı olmuş yeni tarzın görmeyeli nickmickyok:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 yapma günah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 abin topu direğe nişanlasın bi ara Ne demek o be Top ben miyim :D Üstüme alınamıyorum bi türlü.. Ben şimdi bile senden iyi oynarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 kendinle oynarsın ancak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Napalım benim senin gibi şizofren karakterlerim olmadı abi :(:(:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 ahh canıım gel veriyim bi kaçını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 ehehe:D Olur tabii tek kale maç yapalım hatta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 saat:12.11pm abim:kalk bana bi sigara al gel hadi.. ben:lan bu saatte ne sigarası be! abim:sen benden yarın para istersin.. ben:öfff hangi sigaradan? abim:malb.....a abim: para var mı sende? ben:var nolcak? abim:kendi paranla al ben sana yarın veririm. :wallbash: gerçi ben kız deilim ama olsun:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 bayramda : abim : abim be 30 YTL versene.. ben : yok yeaaa nedenmiş ? abim : gitar alcam abim param yok .. ben : alma ya bana ne Allah Allah .. abim : ama sen de çalarsıın .. ben : hayııııır! abim : öyle olsun kırk yılda bir bişey istedik sağol be .. ben : tamam be tamam gel al gerizekalı abim : abim benim gel öpücem :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 - biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem sen olmayacaktın ama vaauw benim bücüremle benim aramda geçen diyalog yaw... bizim eve de kamera koymuşlar galiba ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Kardeş midir yoksa mikser mi karar veremedim... Cinnet geçirtecek bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 --Abiiiii -Ne oldu? --Kapıyı kapatabilirmisin? -Neden? --Canavarlar içeri girmesin? -Sana canavarların kapıyı açamayacaklarını düşündüren ne? --... (3 ay boyunca anne-babayla yattı) ben demedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.