Urumhamatahayil Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2006 Burcunuz'un Manisi Okuyun Koç: Ben bilirim gerisi bos, istiyorsan pesimden kos. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu felegin... Boga : Tek dilegim vardir Bolca para, zengin sofra... Çok bir ey mi istedigim, Güvencemdir bunlar benim... ikizler : Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kivrak, Sikintiya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem!... Yengeç : Tezcanliyim, duygusalim, Dokunsalar akar yasim, Annem, babam, cocuklarim, Ben onlarsiz ne yaparim... Aslan : Ben yarattim bu dünyayi, Bir de dönse etrafimda!. Her dedigim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun... Basak : Yazdim, çizdim, notlar aldim, Her bir seyi ayarladim, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yasattim... Terazi : Ben müziksiz yasayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla... Akrep : En güçlü süphesiz benim, Herkesi ezip geçerim. Hele bana ters yapani Dogduguna pisman ederim... Yay : Maceradan, maceraya, Kosmak asil isim benim Toplarim hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanim benim... Oglak : Cimrilik mi, benimkisi? Hesabini bilmek gerek. Günler aylar düsünürüm Kararlarim sasmaz benim... Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim... Balik : Bir dünyam var, sirça saray Dokunursan kirilirim. Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 http://www.gnosis.gen.tr/forum/images/misc/icon1.gif burcunuz manası diye başlık açmışsın,,içinde ise maniler var.. Yay ım ben gerildimmi sinir ederim..irfan bilgilemektir sanım benim..bu yüzden sana bir uyarı verdim..daha yenisin dikkat et başlıklara derim..emeğinede çok çok çok teşekkür ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Aslanım ama ün mün umurumda değil.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 valla ne yalan solim ben akrebim ve dogru... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 bir yerden direkt alıntı yaptım ablam babam sevgilim yay bilirim yayları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PrOmAkHoS Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Yayım dogrudur Ama maceraya bakış açısı var bi de;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARATEKE Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 hayır ben bir yengeç olarak bunu kabul etmıyorum hiçte duygusal değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MjoRa Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 valla bi de maniler eksik kalmıştı o da oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Basak : Yazdim, çizdim, notlar aldim, Her bir seyi ayarladim, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yasattim... benim maniye bak yaf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim... tam bana göreymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2007 Koç: Ben bilirim gerisi bos, istiyorsan pesimden kos. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu felegin... benim yükselenim de koç.Ve doğru sayılır:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgiavcisi19 Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2007 yay burcu tam beni tarif ediyor. zaten nickimden belli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2007 Koç: Ben bilirim gerisi bos, istiyorsan pesimden kos. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu felegin... doğru gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mawii Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2007 Ben müziksiz yasayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla... süper bencee yaaaa:D terazi burcunun genelde tüm özelliklerini taşırım ama bu özelliklere ilk kez rastlıyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 ikizler : Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kivrak, Sikintiya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem!... yaaa bi karar verebilsem şahane olacak ama:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doja Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 genel yazılar, genellemeler, insanları 12 çeşit yerine koyup sürü zihniyetine sokmalar.... ama astroloji bu değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Her "Aslan" böyle düşünmez ki :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Balık burcuyum ;ama hayalperestlik bana uymaz.Melankolik bir halim yoktur.Yükselenim yengeç o da hiç uymuyor.Hatta Materyalistim.Nyeseki şu burç olaylarına pek inanmıyorum.Ama balık burçlarını gözü yaşlı ,aşık perişan ,saf tipler olarak da düşünmüyorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeathlessMusic Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Balık burcu mensubu olmanın utancını yaşamaktayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim... :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Terazi : Ben müziksiz yasayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla... çok doğruu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim... öık dığruuuuuuuuuuuuuuuuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miliste Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 balık ayyynı bennnnnnnnnnnnnn.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.