Kalipso Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2006 Çin'de okutulmakta olan bir tarih kitabı... Çin'de halen okutulmakta olan bir tarih kitabının kapağında, tarihin "onlara göre" en ünlü dört simasının resmi var. -------------------- http://www.youtube.com/watch?v=nm_M6sS7M5A Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Atamın resmini taşıan bi tarih kitabı okudukları içn şu anda sempati duymaya başladım çinlilere karşı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 aynen valla bende pek sevmezdim onları ama neyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Bunu gördükten sonra bende artık çinlileri sevmeye başladığımı söyleyebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 gurur duydum videoda süper saol LİMİTSİZ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Rica ederim Diğerleri de Lenin, Gandi olmalı heralde, Atlı olanı çözemedim:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 atlı olan ya mao yada troçki gibi geldi bana.paylaşım için saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bukeet Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 ÇİNLİLERE KARŞI Bİ SEMPATİM VARDI ZATEN AMA BOŞUNA DİİLMİŞ ! SEVİYORUM BEN O ÇEKİK GÖZLÜLERİ YAA:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 bende sevmezdim onları hiç ama şimdi duygularım değişti:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 şaşırtıcı ama hosuma gitti bizi seven bi ırkın olması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 Lenin ve Atatürk gurur verici tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 gerçekten çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deat_knight777 Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 güsel paylaşım yaa saollasın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 çok ilginç.. çinliler ve Atatürk... =) yinede Atamı tanımaları ve kitaplarında okutmaları güzel bişey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 paylaşım için saol.. seviyorum çinlileri.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 hoca efendinin fotoğrafı olsa daha iyi olurmuşş anlayana;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 kapitalistliğe , sümürüye karşı durmuş en ünlü 4 kişi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackHeaRT666 Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Atatürk .. Sevdim gerçekten ama bisey bulmam lazm . Ummm, neden sağ altta ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 neden bazıları çınlılerı sevmeye başladı bırden anlamış değilim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Atatürk .. Sevdim gerçekten ama bisey bulmam lazm . Ummm, neden sağ altta ? sol üstte olmasını mı tercih ederdin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Gayet doğal birşey bu . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Tabiki böyle olucaktı. Ata'm hakettiği yerde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Basit bir fotomontaj olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2010 hep BÖRTÜ BÖCÜK YİMiyolar demekkı arada ıyı seylerde yapıyolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2010 ne yazık ki bizde bile hala bunu benimseyemeyen insanlar var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.