izuchiring Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2008 http://img.blogcu.com/uploads/penceremiz_image001.jpg Angut'un Sadakati Herkesin haksız bir şekilde kullandığı bir ifadedir 'Angut'. Biri laftan anlamayınca, boş boş bakınca ya da aptallık edince hemen 'Angut musun?' der günümüzün insanı. Angut'un aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir sürü insan var ülkemizde. Özelliği nedir bilir misiniz? Angut kuşunun eşi öldüğü zaman yanına o anda başka bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi gözlerini bir dakika bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan o da ölene kadar onun başucunda bekler. İşte bu canlının yaptığı en büyük 'Angut'luk budur. Ayrıca bu olay bütün Angut kuşları için geçerlidir, arada bir görülen bir şey değildir. Dişi olsun erkek olsun bütün Angut kuşlarının çok ürkek bir hayvan olmasına rağmen eşinin ölüsünün başında bekleyen Angut kuşuna elinizi uzatsanız dahi oradan kaçmaz. Hani derler ya 'Angut gibi bakmasana' diye... Keşke herkes Angut gibi bakabilse değer verdiklerine. Bundan sonra bazılarına 'Angut' demeden önce bir kere daha düşünün. Bir "Angut" bile olamayan o kadar çok insan var ki artık günümüzde... aramızda başka angut olduğunu itiraf edecek varmı????? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 ben angutum kardeşim.. hatta önde gideniyim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 ben de angut olmak istiyorum ama artık sevgi duygumu biraz yitirdim olamam sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 +Angut biriyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Ben değilim galiba:D ben daha çok androit kelimesini kullanıyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 angutun önde gideniyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 yok ben ağlarım ben direk dangalak fln oluyorum heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 işteee bu hadi kardeşlerim dökün eteğinizdeki taşları.... hep birlikte söyleyelim sesimiz arşa kadar çıksınn...... oh beeeeee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Oh Beeeeeee reklam gibi oldu ama değil.Angut muyuzzzz ? Evetttt 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Benim eşim ölse için içimi yerdi.başında beklemek???Helal olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 Özelliği nedir bilir misiniz? Angut kuşunun eşi öldüğü zaman yanına o anda başka bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi gözlerini bir dakika bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan o da ölene kadar onun başucunda bekler. Bu gerçek sanırım ama pek inandırıcı gelmedi , ? , gerçek ise Angutun tekiyim ben , Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 ben bir angut değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.