Jump to content

Ücretsiz Psişik Yetenek Testi.....

whitepower

Önerilen Mesajlar

Daha önce bu vb başlıklar açılmıştı ancak bakındım bakındım bu programla ilgili bişiler göremedim ve vermek istedim burada....Ki şunu da ekleyeyim eğer gözümden kaçmışsa şimdiden konuyu açan arkadaştan özür dilerim...

Buyurun buradan yakın:

http://www.mysticboard.com/mb-free-psychic-test-software/download-mb-free-psychic-test-software.html

Buradan programı ücretsiz indirdikten sonra bilgisayarınıza yükleyip yeteneğinizi keşfetmeye başlayın:)

Program açılırken alt tarafta register falan var gerek yok kurcalamayın direkt olarak continue diip olaya başlayın...Sayılar seçeneğini seçmek işinizi daha da kolaylaştıracaktır çünkü sayılara konsantre olmak için ingilizce bilmeniz gerekmez....Test sanırım sonsuza dek gidiyor ama siz 100 deneme yapıp yine aynı ekranda biraz altta ne kadar psişik olduğunuz cevabına ulaşabilirsiniz...Şimdiden kolay gelsin....Bu arada bu testin sonuçları ne kadar güvenilir o da tartışılabilir ama ilginç bir test...Yapın bişi kaybetmezsiniz:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bence palavra bır test para odaklı bana harika yeteneklerim olduğunu söyledi ama başka testler denemem gerekiyormus ve o da paralı imiş bu testlerde yeteneksz çıkan varsa bildirsin o zaman inanacağm bu adamlara bence herkese harikasın diyorlar

:rofl:süpersin:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...