whitepower Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2006 Daha önce bu vb başlıklar açılmıştı ancak bakındım bakındım bu programla ilgili bişiler göremedim ve vermek istedim burada....Ki şunu da ekleyeyim eğer gözümden kaçmışsa şimdiden konuyu açan arkadaştan özür dilerim... Buyurun buradan yakın: http://www.mysticboard.com/mb-free-psychic-test-software/download-mb-free-psychic-test-software.html Buradan programı ücretsiz indirdikten sonra bilgisayarınıza yükleyip yeteneğinizi keşfetmeye başlayın:) Program açılırken alt tarafta register falan var gerek yok kurcalamayın direkt olarak continue diip olaya başlayın...Sayılar seçeneğini seçmek işinizi daha da kolaylaştıracaktır çünkü sayılara konsantre olmak için ingilizce bilmeniz gerekmez....Test sanırım sonsuza dek gidiyor ama siz 100 deneme yapıp yine aynı ekranda biraz altta ne kadar psişik olduğunuz cevabına ulaşabilirsiniz...Şimdiden kolay gelsin....Bu arada bu testin sonuçları ne kadar güvenilir o da tartışılabilir ama ilginç bir test...Yapın bişi kaybetmezsiniz:) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 saol indirdim ama bişi yapamadım:confused: -------------------- tamam tamam çözdüm işi:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 deniyecegim saol -------------------- ya ben dednedimde hocam bunun turkcesi olsa cok harika olur o sayilarla nasil olcak mantugu aciklarsan sevinirim ne yapacaz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 ben de anlamadım nasıl yapılıo bunun türkçesi yok mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atlas Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 bence palavra bır test para odaklı bana harika yeteneklerim olduğunu söyledi ama başka testler denemem gerekiyormus ve o da paralı imiş bu testlerde yeteneksz çıkan varsa bildirsin o zaman inanacağm bu adamlara bence herkese harikasın diyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 bence palavra bır test para odaklı bana harika yeteneklerim olduğunu söyledi ama başka testler denemem gerekiyormus ve o da paralı imiş bu testlerde yeteneksz çıkan varsa bildirsin o zaman inanacağm bu adamlara bence herkese harikasın diyorlar :rofl:süpersin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 ben biliyorum yeteneklerimi ama kullanmıyorum cünkü zararlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gamze445 Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2007 merhaba ben bısey ogrenmek ıstıyordum.medıtasyon yaparken basım cok donuyor.bu yuzden medıtasyonlarım yarıda kalıyor.cok derın nefes aldıım ıcın sanırım .ne yapmam lazım.tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greenday Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2007 denemeye değer tnx.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 ya abi indirdim ama hiç bişe yapamadım bi yardımcı olsanız:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tgcdmr Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 ya bnde ibndirdm ama hiçbişi anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 ben kurdum çalıştırdım da sayılırım teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
antares Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 çok salakca ya tarot kartlarında arkadaki kartı tahmin etmeye çalışıosun felan işte bunun için programa gerek yok ben iskambillede yaparım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 antares konu dışı olacakta bir müzik grubunuz var grup antares diye ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
busse Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 ben biliyorum yeteneklerimi ama kullanmıyorum cünkü zararlı nasıl zararlı açıkyalablir misn ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 arkadaş heralde kontrol etmeyi beceremiyor ya ondan bahsediyor yada daha farklı birşeylerden bahsediyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 Şimdi bu program tam olarak neyı olcuyor ona gore ındıreym saten ıngılızcem cok kotudur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 sefamerve yeteneklerin neler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkcan942 Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 run-time error 339 hatası :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Ücretlisi de mi var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
real123 Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 oww inanılmaz odaklanınca oldu odaklandım oldu bida odaklandım oldu tesaduf dedim tekrar odaklandım oldu şaşırdım odaklanmaya çalıştım olmadı biraz daha çalışmalıyım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Purple Angel Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 saol ya çok yardımcı oldun! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxser Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Eror veriyo sebebi ne olabilir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.