whitepower Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2006 Bunuda göremedim başlıklarda koymak istedim.... Buyur Buradan Yak: http://www.mysticboard.com/mb-free-tarot-reading-software/download-mb-free-tarot-reading-software.html Yükleyin....Çalıştırın...Açılan ekranda istenilen bilgileri girin....İstenen soruyu sorun...Kartların açılımını vs seçin...Ve falınız açılsın...Ekranın sağ tarafında açılan kartlarla vs ilgili bilgileri bulabilirsiniz....Şimdiden kolay gelsin...Teknolojinin gözünü seweyim artık kart bile aldırmıo insana Ayrıca bu linkten de oldukça tutarlı bir fal açabilirsiniz (Türkçe) ** http://www.gnoxis.com/fal/lenormand/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Saol white bi bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Eywallah sen de saol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Ya bu %54 de takıldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Bi daha dene istersen bende herhangi bi sorun olmadan indi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweetywitch Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 saol arkadasım evde gercek tarot kartları senelerdır duruyor annem herseyı harika yapabiliyor ama ben bır sey anlamıyorum sanırım bırının bu konuda bana el vermesi lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Annen neden el wermio???Yanlış anlamadıysam harika bakabiliyor demişsin??!! -------------------- Bu arada sen de saol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
denisss Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2007 açılmıo yaww :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 ücretsiz tarot programı ingilizceymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yoksun Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Ya bana fal bakabilecek biri yokmu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bal Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 eyw. saol xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 eywallah white Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 İnternette online olarakda var sanırım bu programla ınternettekı aynı seylerdır ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.