DEB. Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2008 Evi savaş alanına çevirmek için .. Öncelikle elidor krem 7/24'ü birbirimize püskürtmek sureti ile savaşa başlıyoruz. http://www.hemenalucuzal.com/modules/catalog/products/pr_01_799_max.jpg Hemen akabinde banyodaki sıvı sabunu elimize alıp arkadaşımın yüzüne gözüne neresine gelirse sürüyoruz. http://www.leventkimya.com/pictures/nixsabunL.JPG Daha sonra Pati'nin (kedi) mamalarını birbirimizin giysilerinin içine atarak savaşı daha da kızdırıyoruz. http://www.stripeykitty.com/images/whiskas_crunch.jpg Daha da sonra evdeki musluklardan avuç avuç su alarak birbirimize fırlatıyoruz ve sırılsıklam oluyoruz. http://img97.imageshack.us/img97/3205/3ww1.jpg En son savaşın sonlarına yaklaşırken de pudrayı birbirimize savurma yardımıyla bembeyaz oluyoruz. http://www.deveyuku.com/ProdImages/group4/ST04793BR.JPG Son olarak ev çöp ev olmuşken duşumuzu alıyoruz. http://www.eskisehir-eski.gov.tr/resim/su07.jpg Artık herşey bitmişken çöp evi temizlemek için kara kara düşünüyoruz. http://www.kilis.bel.tr/haber/cop_ev1.JPG ve çaresiz bir elimizde kova bir elimizde vileda temizliğe koyuluyoruz.. http://ctstemizlik.com/images/temizlik.jpg Temizlik bittikten sonra yukardan bir ses duyuyoruz: - Ben sizi çekmek zorunda mıyım? Polisi çağırıyorum. Ona anlatırsınız derdinizi !!! Bu lafın üstüne hışımla 4 kız üst kata çıkıyoruz. Kapıyı çalıyoruz. - Bize mi bağırdınız ? - Evet size bağırdım. - Kusura bakmayın ama biraz eğlendik. - Eğlendiniz ama bu kadar da olmaz ki ! - Polis çağırıyormuşsunuz galiba ? - Evet. - Saat 12'yi geçmediği sürece biz haklıyız. Çağırın isterseniz. diyerek restimizi çekiyoruz ve evimize iniyoruz :D:D Denenmiştir. Kimin tarafından mı ? Ben ve arkadaşlarım :D:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 haha koptm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 bi an hayal ettim senin ve arkadaslarının halini :rofl: eline saglık kucugum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Teşekkürler :D:D Ev çok kötüydü yaa :D Ama çok eğlenceliydii :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Oyy yaramas olmuş benim küçüğümmm Anlattığın kadar varmış bitanem ya şimdi böyle resimli anlatımını gorunce daha bir etkileyici oldu :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Bir de bize sor annemm :D:D Üst kat komşu maceramız süperdi :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Onu anlatma bence burda :rofl: ÜSt komşun da buraya üye mi acaba :blink: Puhauhahaha yarıldım be küçüğün hay sen bin yaşa e mi :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 :rofl: bugün 1. apartman savaşı yaşandı:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 kirlenmek güzel şeydir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 aynen öyleee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 hakkaten super olmus valla kiskandim bizde yurtta ellerimizde tras kopukleri birbirimize girisirdik herkes ak sakkalli nur yuzlu dedelere donuyodu en son dozu biraz kacirdik galiba uyuyan arkadaslardan birisi elinde mach 3 turboyla savasa katildi aninda odalara kacip kapilari kitleyip savasi bitirdik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 roflrolforlfrofl :D süpermişş :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 en süperi soda savaşı. çalkala fışkırt :=)) 40 şişe harca mis gibi gözüne kaçınca kör olma derdin de yok -------------------- tabi sodalar buz gibi olmalı ))))))))))))))))))) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 hemen deniyorum saol tavsiyen için:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 ulan yalan söyleme bari o krem sabun derken ölür gidersin küçücük bişeysin be kızım sen saka bi yana yakısır tam gaz devam bi ara ben de geliyim tam olsun artık tüm kat çöker mi nolur iyi tarafından bakıcak olursak salona bi delik açmış oluruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 ulan yalan söyleme bari o krem sabun derken ölür gidersin küçücük bişeysin be kızım sen saka bi yana yakısır tam gaz devam bi ara ben de geliyim tam olsun artık tüm kat çöker mi nolur iyi tarafından bakıcak olursak salona bi delik açmış oluruz :rofl: bu kadar enerjikmisin bizim salonu genişletcez bi gelde şu duvarı kır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 :rofl: bu kadar enerjikmisin bizim salonu genişletcez bi gelde şu duvarı kır enerjik diil de yaf 1.75 boya 56 kilo olmama rağmen kemikler balyoz gibi 2 çaksam yıkılır o duvar bea Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 bizim duvar öyle dandik değil kolay yıkılmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Ne yani bizimki dandik mi ? :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 çocuuum amma yaramazlık yapmışsın yaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Evet çocum yaramaz oldum ben :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Ne yani bizimki dandik mi ? :D:D Sen hayatında kaç kere duvar yıktın da konuşuyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 :D:D Sen kaç kere yıktınn ? :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 size insanlardan uzak etrafında ev olmayan bi yer lazım hatta bi ada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Yanıma alacağım 3 şeyden biri .. :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.