boogee Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2008 Savaşma Seviş Petek Savaşı istemiyorum tabii ki, beni çok etkiledi. Benim makyaj masrafım var, elbise masrafım var... (Petek Dinçöz) ******************* Coğrafyacı Nefise Muhabir: Nefise, Somali'nin başkenti neresidir? Nefise Karatay: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum!.. ******************** Kont Trakula! Metin Uca: Bir örümcek türü? İsmet Badem: Trakula! Metin Uca: Diğer yarışmacı? Diğer yarışmacı: Tarantula... İsmet Badem: Hay Allah!.. (Passaparola yarışmasından) ************************* Dağınık Gizem Şimdiye kadar beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın etti... (Gizem Özdilli) ********************* Dilbilimci Mahmut B çok önemli bir harftir. B olmasa, Bülent'e Ülent, Bursa'ya Ursa derdik!.. (Mahmut Tuncer) ******************** Sanatçına sahip çık Tanita Tikaram diye bir sanatçımız var mesela, 15 senedir kaset yapmıyor!.. (Emel Müftüoğlu...) ************************ Alparslan Canaydın VJ Bülent: Evet, şu anda yanımızda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey?.. Alparslan (!) Bey: Ben Özhan Canaydın, Galatasaray Başkanı' yım... (Kral TV Ödülleri) ************************ Ahmet Necdet Özal Metin Uca: Ahmet ön adlı, Türkiye'nin 10'uncu Cumhurbaşkanı?.. Eylem Şenkal: Iıı... Ahmet Özal... ************************ Uzun boyunlu gergedan Arzu Yanardağ: Uzun boyunlu bir hayvan?.. Ece Erken: Gergedan?.. (Pazar yıldızı adlı programdan) ********************* Uzun şey Yaa sizin de her şeyiniz ya uzun ya geniş oluyor galiba!.. (Hülya Avşar, Diyarbakırlı karpuzcularla konuşuyor) ******************** Kamyonu seviniz Kamyonları seviyoruz. Onlar bizim canımız... (Müslüm Gürses) ******************** Mesela Zeynep Gençken özellikle yabancı aktörlerden etkilenirdim. Tarık Tarcan mesela!.. (Zeynep Mansur) ****************** Sipitmen! Muhabir: Örümcek Adam'ın orijinal adı nedir? Ayşe Hatun Önal: Sipitmen! ******************* Öküz ve Boğaz İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, öküze bile ilham verir!.. (Serdar Ortaç) *********************** Neler oluyor hayatta Bazen öyle ortamlarda oluyorsunuz ki;doğada oluyorsunuz,yapayalnız oluyorsunuz.Öğrenmek istiyor insan,dolar kaç para,Euro kaç para diye... (Aysun Kayacı) ********************** Hemen tanışalım Erkekler beni tanımadan ölmesinler . . . (Demet Akalın) ***************** Arbik Jumbik Harun bana Arbik, Jumbik der. Hayvan isimleri bunlar?.. (Ebru Şallı) ****************** Kuzunun sessizliği Nazlıcan'la nasıl tanıştınız?.. (Esra Ceyhan,konuk ettiği aileye,evlerinde besledikleri Nazlıcan adlı kuzuyla ilgili soru yöneltiyor.) ******************* Yok abi, Doritos! En sevdiğim futbolcu şu Panço denilen oğlan, Panço mu o? (Ömer Çavuşoğlu Pancu demek istiyor.) ****************** Gülüver gec! Guliver Pülüver çok tehlikeli bir futbolcu, Galatasaray dikkat etmeli!.. (Turgay Şeren, Kluivert'ten bahsediyor.) ****************** Aptal Salak! Salak olabilirim ama aptal asla.... ASENA (çocuklarım olmadan asla değil miydi ya o..) ****************** Anti-meme Ben meme kanserine şahsen karşıyım.... SİNEM GÜVEN ******************* Moz-Art Mozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.....EMRAH ( aaaa...!mozart ölmemiş miydi?) ******************** Vah vah İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor.... A TAKIMI ******************* duru-görü(ş) Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum..... CORC W BUSH (büyük yetenek doğrusu..) *********************** 9.his Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı.... KANAL D ANA HABER ******************** Emineeeeeeee Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsu nuz değil mi arkadaşlar.... BEYAZ *************** Ve digerleri 23.Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram... Q KIZI REYHAN Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatimizin önemli bir bölümünü kaybederiz .... BROOKE SHIELDS Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN (walla mı...) Cumhuriyet 1927 yılıda ilan edildi ......Tuğba OZAY ( hocalarımız 1923 diye öğretmişti ama neyse...) Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....NİHAT DOGAN ****************** Ve Gülüyoruz Ağlanacak Halimize...Medyanın Rezaleti..Bu Kadarıda Olmamalıydı Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz..... .ELIFNAĞME Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 duru-görü(ş) Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum..... CORC W BUSH süper süper süper :D:D emeğine sağlık abicim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....NİHAT DOGAN Eyvallah agam...:rofl: ******* Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz..... .ELIFNAĞME Aklıma Aziz NEsin'in Ata'm İzindeyiz diye bir şiiri varı o geldi şimdi... Evet ; Sorma Ata'm, halimizi Hal mı kaldı anlatacak... İşte geldik dizindeyiz! Yata yata çok yorulduk, Tatil yaptık, izindeyiz... Söz söylemeye ne hacet, üstada saygılar... ( Paylaşım için teşekkürler Boogee, güldürdüğü kadar düşündürücü anlamlı bir konu olmuş..) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Salak olabilirim ama aptal asla.... ASENA bu söz ne kadar saçma yaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Kendini bilmez bu şahıslar paraya para demezken biz afedersiniz bi taraflarımızı yırtıyoruz diploma almak uğruna ve en kötüsü, beni yıkan şey mezun olduktan sonra bu şuursuzlara hizmet edecek olmamız. Öyle ya da böyle onlarda nasiplenecek bizim hizmetlerimizden. İşte bunu düşününce okumaktan temelli soğuyorum. Okumayı geçin hayattan soğuyorum. Bir insan bu kadar mı nasipsiz kalır akıldan. Bir olsa yine neyse. Bölünerek çoğalıyo mübarekler. -------------------- Salak olabilirim ama aptal asla.... ASENA bu söz ne kadar saçma yaa:D Ben o sözü "Beyinsiz olabilirim ama gerizekalı asla" şeklinde biliyodum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Kuzunun sessizliği Nazlıcan'la nasıl tanıştınız?.. (Esra Ceyhan,konuk ettiği aileye,evlerinde besledikleri Nazlıcan adlı kuzuyla ilgili soru yöneltiyor.) ******************* bu kadar yapmacık ve aptal biri olabilir mi bi insan:wallbash: bu insanlar göz önünde ve kimileri tarafından örnek alınıyor gel gör ki daha Atatürk'ü tanımıyor ,kaçıncı yüzyılda olduğundan habersiz , Cumhuriyetinden bi haber... ama paraya para demiyorlar. hakkarinin yüksekovasında yürekli bir çoban dişini tırnağına takıp hacettepe tıpı eziyetlerle kazanırken okumak için çırpınırken paraya para demiyen bunlar o paralarla olmayan beyinlerini salaklığa yatıp açılarak örtüyorlar. yüce adalet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ve tv ler bu adamlara saatlerini ayırıyor. yazık ediyorlar bu ülkeyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 bısey soyleyebılcek hal bırakmadılar-petekten sonra gozum karadı zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 neden bu günlere geldiğimiz açıkça gösteriliyo aslında şu sözlerde :s beyinsiz insanlar şölenlerle kutluyomuşuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Bir bayramdan önce akşam gazetesinde kocaman bir reklam vardı: Şanlı Türk Bayrağımız Sadece 1 lira diye o geldi aklıma..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Bir bayramdan önce akşam gazetesinde kocaman bir reklam vardı: Şanlı Türk Bayrağımız Sadece 1 lira diye o geldi aklıma..... guler mısın aglar mısın durumundayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.