Jasgues Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2008 Alıntıdır ! Havanın iyi olmasını istediğinizde bunu yapabilirsiniz... Altın renkli birr mum yakın. güneşin ulaşmasını istediğiniz bölgelerin haritasını çizin. mumun etrafınada 3 kere dolaşın. alevi güneş olarak hayal edin. haritayı mum alevinde yakın ve bunu yaparken şöyle diyin "Güzel hava lütfen parla Bu özel günümde Bulutları kovdum Güneş bütün gün Parlasın diye." veee güneş doğar:) Alıntıdır ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 tessekurlr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 havayı kötü yapma büyüsü yok mu ya ben sevmiom güneşli havayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 saol paylaşım için web peki bunu yapmak için illa dışarda mı olmalıyız??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 webcanım teşekkürler paylaşım için..denicem bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Saol dostum paylaşım güzel:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 saol paylaşım için web peki bunu yapmak için illa dışarda mı olmalıyız??? dışarıda olursan daha iyi olur Yorumlar için teşekkürler ve okuduğunuz için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 hava güneşliyken kararması için bir büyü bilen varsa yazsın arkadaşlar yoksa bu sıcakta ölücem... -------------------- dip not: akşamları daha serin oluyor en azından *) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 hava karartma daha önce görmedim,bulursam paylaşırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 yagmur yagdırma buyusude olsun susuzluktan olecegiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
will Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 bunu kesinlikle denemem gerek. yapabileceğime inanıorum. ama kötü bi havada denemem gerek, çünkü her gün güneşli ve sıcak bu aralar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Yakında havalar soğur,sonbahar yaklaştı. Unutmayın içinizden veya fısıldamak yetmez yüksek sesle söyleyin hatta duygu yüklü bir sesle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 webcan nicki hiçde yabancı değil bana msn de birisi var webcan die belki osundur kapalı havaları hiç sevmem sana söz kapalı ve içimi karartan bi haya olduğunda terasa çıkıp denicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 burak aynen öyle ben o webcanım + t.h.t deki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 havayı yagmurlu ve esintili yapaj büyüde isterik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 burak aynen öyle ben o webcanım + t.h.t deki. vayy kardeşimmm kanka yoksun piyasada ya tht yi zaten kapattılar dağıldı herkez arada bir msn de görüom nadiren özelden msj atıom ver yeni adresi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2010 sanırım iki gündür istanbulda birisi saat 10.00 civarı uyanıp bu büyüyü yapıyor sabah 7.45'de evden çıkıyorum, hava buz gibi, yağmur yağıyor... 10.00 civarı güneş bir açıyor, pir açıyor... Yapan her kimse lütfen ya daha erken kalksın (çünkü sabah kat kat giyinip iş çıkışı elimde mont-şemsiye yürümekten bıktım) ya da biraz da kapalı havanın verdiği o yarı uykulu hissiyatı yaşayalım Unutmadan! webcan teşekkürler konu için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiddenWizard Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 bunu denerdimde böyle parlak sarı renkli mumumuz yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeyna1235 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 ben kar yağsın istiyorum öyle bir büyü varsa kullanabilrim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seraphim Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2011 Harita derken ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Bu büyünün havayı karartmak için olanı varmı ? Güneşli havadan nefret ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Alıntıdır ! Havanın iyi olmasını istediğinizde bunu yapabilirsiniz... Altın renkli birr mum yakın. güneşin ulaşmasını istediğiniz bölgelerin haritasını çizin. mumun etrafınada 3 kere dolaşın. alevi güneş olarak hayal edin. haritayı mum alevinde yakın ve bunu yaparken şöyle diyin "Güzel hava lütfen parla Bu özel günümde Bulutları kovdum Güneş bütün gün Parlasın diye." veee güneş doğar:) Alıntıdır ! Güzel bir enerji çalışması ama %65 bioenerji kullanarak yapılır. Bio enerji kullanılırsa ne olur biliyormusunuz ? (%1 bile değil) %0,1'lik bioenerjiyi geri kazanabilmek için 1,5 sene çok sıkı aura diyeti yapıp günde en az 3,5 saat meditasyon ve reiki çalışması gerekir ki bir gün dahi atlanmaması lazım. Element enerjileri basite alınacak enerjiler değildir. Bir elemente hükmetmek veya değiştirmeye çalışmak çok ciddi shamanic çalışmalar yapanların evrene belli bir şifa enerjisi ile birlikte farklı sembolleri kullanarak yıldız haritasına göre yapılan çalışmalardır.. Bu çalışmaya başlamadan 1 hafta önce vejeteryan beslenilir, kutsal ruhlarla günde 4 saat meditasyon yapılır ve dört elementi tek tek çalıştıktan sonra evrene isteğini gönderir... Tabii olup olmaması konusunda %50 ihtimal vardır.. Elbette siz mum olanını da deneyebilirsiniz ama ben olsam yaşam enerjimi (Bioenerji) asla tehlikeye atmam. Sonucunda yaşam enerjisinin %1'lik kısmının kaybı dahi negatifleri çekmeye fazlasıyla yetiyor. Lütden bu tip çalışmalarda bazı konularda hakimiyetiniz yoksa riske girmeyiniz.. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaiaLs Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Havayı serinletme büyüsü yok mu yaa.. Rüzgar falan eridim sıcaktan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 yagmur yagdırma buyusude olsun susuzluktan olecegiz onun için yağmur dansı yapsak ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.