astralruh Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2008 iPod’un bazı modelleri şarj sırasında fazla ısınarak yangın tehlikesi yaratabiliyor. http://img172.imageshack.us/img172/1567/2108200813054993223122cg9.jpg Apple şirketinin tüm dünyada devrim yaratan mp3 çaları iPod’un bazı modelleri şarj sırasında fazla ısınarak yangın tehlikesi yaratabiliyor. Japonya’da ağustos ayı içinde iki iPod nanonun alev alması üzerine Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı kullanıcıları uyardı. Benzer bir olayın yaşanmasıyla Japonya’da inceleme başlatılmıştı. Japonya Ticaret Bakanlığı, iPod nano modellerinin kıvılcım çıkardığı toplam 14 olayın Apple’a bildirildiğini belirtti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Ben yaşadım bunu şarjdan çıkartmak için elime aldığım anda çığlık atmama sebep olmuştu,ertesi gün iade ettim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 geçmiş olsun maverick.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.