duman Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2008 arkadaşlar yakın bi arkadaşım ve sevgilimin yaşadıkları beni düşündürmeye başladı sevgilimle bahsettiğim yakın arkadaşım sayesinde tanıştık zaten onlar çok sıkı dost ikiside aşırı derecede nirvana fanı yakın arkadaşım kız adı aybike nirvananın ölü solisti kurt cobain'e feci derecede aşık erkek arkadaşım denizde aşırı seviyor kurt'u önce erkek arkadaşımdan başlıyım 3 ay önce 4 kez üst üstte kurt cobain kılığında üç harfliler gelmiş buna gece ışığı kapattığında masaya oturup bunu izliyomuş ama zarar vermiyomuş ondan öncede bi kez ruh çağırmışlar ve şehirler arası bi yolculukta otobüste olmuş bu sefer isminide söylemiş ondan sonra bidaha uğramamış ve 1 ay kadar oluyo arkadaşım aybikede gündüz yatağında uzanırken kurt cobain'i görmüş ve o anda koşarak sarılmış ve dudağından öpmüş (ciddiyim) daha sonra bi kara bulut gibi üzerine çökmüş nefes alamamış bi süre sonra çığlık atmış annesi felan koşmuş hemen... bu olaylara bi anlam veremedim ben yardımcı olurmusunuz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 benzer bir olay benimde başıma gelmişti yatakta uyuyordum ve uyandım (ama hala uyuyorum) sonra kim geldi diye soruyorum anneme oda teyzen diyo daha sonra teyzem odaya giriyor onu görüyorum nasılsn diye soruyor bende iyiyim faln diorm daha sonra kara bulut dediğin şey(karabasan) üzerime çöküo nefes kesilmesi faln .. bu olayı aile dostu bir hocaya anlattım karabasanlar şekil değiştiremezler ve konuşamazlar sana 3 harfli gelmiş demişti .. kısacası 'bi kara bulut gibi üzerine çökmüş nefes alamamış bi süre sonra çığlık atmış ' karabasan belirtisi. ama önceki anlattıkların kucaklaşma konuşma öpüşme faln 3 harfli gelmiştir .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 (düzenlendi) peki gelmelerinin sebebi ne çok fazla düşünmüş olmalarımı ikiside kurt'la yatıp kurt'la kalkıyor tekrar gelirlerse zarar verebilirler diye korkuyorum... Mayıs 22, 2010 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 bilinçaltının oyunları ... ha tabi gerçekte olabilir eğer kur cobaini bu kadar sevip kafalarında kurmasalrdı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 evet söylüyorum ama laf dinletemiyorum inş tekrar gelmezler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kupa Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 açıkçası bana çagrıştıgı şey daha çok pskolojik erkek arkadaşınınki bilinç altından gelen pozitif bir yansıma olabilir kız arkadaşınınkide aynı şekilde negatif eger böyle degilse zaten buna sebeb araması gereken sen degilsin:no: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 arkadaşım kız adı aybike nirvananın ölü solisti kurt cobain'e feci derecede aşık zaten bu kafasında oluşan takıntıyı yeterince açıklıyor. bunun cinlerle ilgili birşey olduğunu sanmıyorum. her aşırı duygu insanın zihninde oyunlar oynar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mrtt Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 bu biraz şey gibi olmuş üç harfliler v.s yaa bu kadar şaçma bi konu yoktur... şimdi bazı dinlerde bir kağıda çizdiğin çember üzeri yaldızlı dalgalarla sözde ruhani dünya ile iletişime geçiyorsun veya ouija board ... zaten bir insanın bir noktaya odaklanıp o noktadan birşeyler beklemesi tamamen beyinin ürettiği bir kurgu ile size geri dönüşü oluyor o onda hafif bir göz yanımsaması olsa buna cin ruh peri allah kitap deniyor halbuki alakasız hepsi herşey bireyde bitiyor. kısaca webcam ına bakıp (saatlerce) ne güzeldi ne özeldi ahh öpsem çok hoş olur dersen bir süre sonra konuştuğunuda görürsün seninle dertleştiğinide. örnekleri sen geliştir; sigara paketi , kalem , bardaklar, cep telefonun. bence bu gibi olayları saplantı yapıcağına genel olarak buı olayların işleyişi hakkında gerçek kişilerden bilgiler öğren. yoksa cindi ruhtu takılırsan grup terapi seanslarına şimdiden yerini ayırttır. :thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vahiybekleyenkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 sebebi tabikide bilincalti .. ama cin deseydik daha mutlu olurdun biliyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 konuya gelince dumancm arkadaşların birer kurt sapıığı her gece düşünmekten işi fantaziye dökmüşler.bayan arkadaşı anlarım da sevgilisi de buna nasl dahil olyr orası kafamı karstrdı :S ya oda keşke ölmeseydi keşke bikere canlı dinleyebilseydik gibisinden paranoyalar yaratıyo aybike aşık onu anladık oda sesine yorumuna aşık anlıcanız ve bencede cin felan değildi çok kafalarına takıyorlar ve beyinleri onlara oyun oynuyor zamanla düzelir umarım teşekkür ederim tüm yorumlar için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Promsis Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 yahu kurt cobaini çok seviyolarmiş biri aşk derecesinde seviyormuş cinlerde iyilik yapmışlar da onun kılığında gelmişler demeki görmeyi çok arzulamışlar onlar da o şekilde görmüşler sarılıp öpmesi büyük bir hata olmuş yahu varlığın titreşimini bozmuştur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.