hexagram Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2006 Renk________Anlamı Yeşil_______Gelişim,değişim Sarı________Yeni gelişmeler,başlangıçlar Mavi_______Denge,uyum,güç Pembe_____Şefkat,nezaket Kırmızı_____Öfke,şifa,sevgi Gri________Bilgelik,sessizlik Siyah______Bağımsızlık,koruma,yalnızlık Kahverengi_Maddiyatçı,fiziksel Beyaz_____Temizlik,temizlemek Mor_______Birlik,uyum,duruluk Turuncu___Huzur,dinginlik Bu renk-anlam tablosunu Litany burns'ün kitabından yazdım,değişik kaynaklarda değişik anlamlandırmalar var,bu yüzden bir de Mark Smith'in 60sn'de Aura Görmek kitabındaki renk-ve-anlamlarını aynen yazıyorum: erguvan: Spiritüel beceri,ilahi bağlantı,mistik anlayış,kozmik bilinç.''Erguvan papaz giysisi.''Hipofiz bezide bulunur. indigo: Esinlenmiş düşünce veya derin bilgelik.Spiritüellik ve Tanrıya bağlı kişiliği gösterebilir.Sanatçı ruhlu ve doğayla uyumlu.Kendine hakim olma gücü.Beyin epifizinde bulunur. mavi: Güçlü ussal yetenek,zeka,mantıklı düşünme.Berrak mavi,sezgisel yetenekleri gösterir.Daha koyu tonlar,aşırı-analitik,kuşkucu kişiliği veya görsel canlandırma mantalitesini gösterir.Beyinde merkezlenmiştir. yeşil: Denge,uyum,şifa verme,sakinleştirici güç.Berrak yeşil,uyum yeteneğini,çok yönlü becerikliliği gösterir.Daha koyu tonlar,hilekar,kıskançtır,kıskançlık.Tiroid ve boyun bölgesinde bulunur. sarı: Sevgi ve şefkat,merhamet,iyimserlik,"yaşam soluğu".Koyu,cansız sarı,kuşkuyu,aç gözlülüğü gösterir Güneş Sinirağı ve kalp bölgesinde merkezlenmiştir. turuncu: Enerji ve sağlık,fiziksel canlılık,dinamik güç.Aurada turuncu aşırılığından guru sonucu çıkabilir.Koyu veya bulutlu turuncu,düşük zihin kapasitesini gösterir.Karında ve dalak bölgesinde merkezlenmiştir. kırmızı: Fiziksel yaşam,canlılık,hırs,cinsel güç.Koyu veya bulutlu kırmızı şiddet veya tutku eğilimlerini gösterir;"öfkeden kıpkırmızı olmuş".Genital organlar bölgesinde merkezlenmiştir. kızıl: Şehvet,düşük düzeyde tutkular,materyalizm. gül pembesi: Karşılıksız sevgi,yumuşaklık,alçakgönüllülük. kahverengi: Hırs,bencillik. altın: Yüksek benlik,iyi özellikler,uyum. gümüş: Çok yönlü beceriklilik,yüksek enerji,sürekli değişim. gri: Depresyon,düşük enerji,korku. siyah: Fesat,garez,kötü niyet. Bu şekilde karşımızdaki kişinin ruh halini anlayabiliriz,ama bunun için de yeterince deneyimlememiz lazım,çünkü auralar bir anda değişebilirler... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 güzel açıklama olmuş..... ama geliştirmek lazım heralde.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lqym Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Ne işimize yarayacak ? Kirlian fotoğrafçılığı ile elde edilmiyor mu o resimler ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bona Fides Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Yalnizca kirlian fotografciligi degil sen de gorebilirsin ve karsindaki insanin ruh halini anlamada kullanabilirsin benim bilgim bu yonde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lqym Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Nası görüyoruz durugörü gibi bişimi nese araştırırım ama insanları ışık saçıyorken görebileceğimizi sanmıyorm =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 ışık saçıyor tabiriyle diil ama bunu yapabilen insanlar var.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 evet yapabilen insanlar tanıyorum bu doğal birşey yani her insanda olan birşey görmek ise her insanın yapabileceği birşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2007 Görme yönetimi bu forumda var,uygulayan herkes az çok yapar.En azından rengi olmasa da alanını görebilirsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greenday Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 bnm bu kitpları toptan almam lazım demekki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freeshadow Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 hikaye bunlar, oyalamaca bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 hikaye bunlar, oyalamaca bence Radyo'nun içinde de şeytan var derlerdi bir zamanlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 hikaye bunlar, oyalamaca bence bana sutun içindeki kalsiyumu goster Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychick Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 ben turuncu ve altın sarısı görüyorum sadece kolumda denedım yaklaşık 1 haftadır yapıorum gözlerim odaklandıgımda mercek gibi oluor yanı göz bebeklerımden koluma doğru bir cember daralarak gidior ve koluma değdiğinde renk belırıor gittikçede artıor..yani tabiri caizse gözlerimden bir ateş topu cıkıor ve koluma çarpıor buyuk patlama gibi etrafa ışık saçıor neden böle oldugu hakkında bilgi sahibi olan varsa aydınlatabilirmi beni! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ApostropheX2 Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Mavii =) Auramın rengi çoğunlukla mavi .. Kafamın üstünde bazen bulut şeklinde değişik bi sarı renk de görüyorum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 bende görmek istiyorum yaa çok merak ediyorum...ama benimki pembeyle siyah karışımı bişeydir heralde birazcıkta mor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yyyy035 Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 ben programla bakmıştım.mavi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.