blueboy Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2008 YILDIZINIZ KOÇ: Mars: Cazibe, Savaş, ve Sex temsilcisi BOĞA: Venüs: Güzellik, Sevgi, ve Güzel Sanatlar temsilcisi İKİZLER: Merküri: Zeka, Hareket temsilcisi YENGEÇ: Ay: Hislerin temsilcisi ASLAN: Güneş: Üstün gücün temsilcisi BAŞAK: Merküri: Zeka, Hareket temsilcisi TERAZİ: Venüs: Güzellik, Sevgi, ve Güzel Saatlar temsilcisi AKREP: Pluton: Yeni Şartlar temsilcisi Mars: Cazibe, Savaş temsilcisi YAY: Jüpiter: Neşe, Zenginlik temsilcisi OĞLAK: Satürn: Disiplin temsilcisi KOVA: Üranüs: Değişiklik, Ani Başlangıç ve Sonuçlar temsilcisi BALIK: Neptün: Hayaller temsilcisi ------------------------------------------------------------------------ Avucunuz yıldızınız için ne diyor? http://www.muneccim.com/images/hand.gif Avucunuzda parmakların diplerinde ve elin yanında bazı kabarcıklar göreceksiniz. Bunlara Tümsek denir. Her bir Tümseğe bir yıldız adı verilmiştir. Çünkü bunlar yıldızların özelliklerini gösterirler. Sizin avucunuzda da bir, iki veya daha fazla belirgin kabartı olabilir. Bunlarda doğum anında hangi yıldızların etkisinde kaldığınızı açıklayabilirler. Avuçta baş parmak altında kalan ve a'yla işaret edilen VENÜS tümseğidir. İşaret parmağı altındaki b'yle gösterilen de JÜPİTER tümseğidir Üçüncü parmak altındaki c'yle belirtilen de SATÜRN tümseğidir. Dördüncü parmak altındaki tümsek GÜNEŞ'e aittir. Şekilde d harfi ile gösterilmiştir. Avucun yanında ve küçük parmak dibinde olan yani e harfiyle işaretlenen de MERKÜR tümseğidir. Bunun hemen altında elin yan tarafına doğru MARS tümseği bulunur. Bu da f harfiyle belirtilmiştir. Avucun alt dış tarafında küçük parmak hizasındaki büyükçe tümsekte AY'a aittir. Şekilde bu h harfiyle belirtilmiştir. Avucunuzda bu kabartılardan bazıları dikkatinizi çekebilir. Yani belirgin olabilir. Bu durumda o tümseklerin yöneticisi olan yıldızlardan güçlü etki aldığınızda anlaşılır. Örneğin; Terazi burcunda doğan yada yükselen burcu Terazi olan birinin yıldızı Venüs'tür. Bu durumda avuca bakıldığında baş parmak altında bir tümsek görülecektir. Avuçta üç yıldızın bulunmadığını fark edebilirsiniz. Bunlar Uranüs, Neptün ve Plüton'dur. Burada verilen avuç bilgileri Hint Astrolojisine dayanmakta olup o zamanlarda bu üç yıldız henüz bulunmamıştı. Buna göre Akrebin temsilcisi Mars, Kovanın temsilcisi Satürn ve Balığın temsilciside Jüpiterdir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Emeğine sağlık teşekkürler Blue. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Güzel bir paylaşım olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Auraile6his Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Cok guzel bir paylasim olmus.Tskler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 güzelmiş emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kybele_8 Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 tamam da peki tüm bu bilgiler ne işe yarayacak ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 hmm güzel paylaşım...tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 eline saglıkk:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 eeee benim avucumda 3 tane tümsek var yani ne oluyo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Bilmiyorum ama sanırım en tümsek olanına bakacaksın yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seLene Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 benim venüs,jüpiter ve ay tümseklerim belirgin. bunun anlamı ne acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
know27 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Ben hala tümsekleri bulabilmiş değilim.Benimkiler hiç belirgin değil ya da ben göremiyorum.. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 sağol paylaşım için tümseklerimi öğrenmiş oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 güzel olmuş saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 bende tümsek filan yok odun gibi elim var dümdüz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PuAlper Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Bu eller ne mucizevi şeyler geçenlerde debütün hastalıkları el masajı ile tedavi eden bir doktoru izlemiştim . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
little earl Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2011 Ben terazi burcuyum ama baş parmağımın altında tümsek yok?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 bendede dört tümsek var teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.