hexagram Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2006 Dünyaca ünlü bir medyum olarak kabul edilen Laura Day'in Içimizdeki Güç kitabındaki bilgileri aktarmaya çalışayım.Kitaptaki alıştırmalardan ilginç sonuçlar aldım,ve çoğu olumlu sonuçlardı.Kitapta 6.hissin hem telepati hem de durugörü ve psikometri okuması'nı kapsadığını söylüyor.Gerçekten de kitap 6.his altında bunları anlatıyor. Kitabı bitirmiş birisi insanların aklında tuttuğu herhengi birşeyi 'tahmin' ederek bilebilir.Bu işin tekniğini de şöyle özetleyebilirim,basit sayılır: Diyelim ki arkadaışınız aklından bir meyve tutsun.Sizin yapmanız gereken tek şey şu: gözünüzü kapatın ve aklınıza gelen renk,kelime,sayı,şekil,vs. gibi şeylere dikkat edin ve o şeylerden bir şey meydana getirmeye çalışın.Eğer kırmızı güneş dal tatlılık gibi şeyler aklınıza gelmişse bu meyve kiraz olabilir. Eğer bir meyve tutmayacaksa herhangi bir şey aklında tuttacaksa,aklınıza kırmızı,gök,ay,saç,dalgalanan saç,direk,yıldız gibi şeyler gelmişse akında tuttuğu şey bi Türk bayrağı olabilir. Bu alıştırmayı mutlaka deneyin,kesinlikle sonuç alcaksınız.Alıştırmada dikkat edilmesi gereken en önemli husus akla gelen simgelerin yada kelimelerin vs. saçma olmasıdır,kesinlikle saçma diyerek aklınızdan uzaklaştırmayın bunları,bırakın gözünüzün önünden aksın aklınızdan geçip gitsinler. Bu yöntem sayesinde herhangi bir sorunun cevabını da verebilirsiniz,üstelik soruyu duymanız bile gerekmez,sorunun bir kağıtta yazılı olması yada bir kişinin soruyu aklında tasarlaması yeterlidir,çok kişiye sorusuna yanıt vermişimdir soruyu dahi bilmeden. Cevaplanacak sorunun bilinmeden cevaplanması daha iyi sonuç elde etme bakımından daha doğrudur.Çünkü 6.hisle soruyu cevaplayacak olan kişi soruyu duyarsa aklında o konuyla ilgili şeyler gelecek ve mantıklı bir cevap arayacaktır ama 6.histe mantık yoktur.Mantıktan uzak durulması gerekir.Gelecek bilgi tamamiyle 6.histen gelmesi için sorunun duyulmaması kesinlikle daha iyidir. Teknikte ana atmen her zaman şudur,gözünüzü kapadığınızda bir olay akışı meydana gelsin,olay bittiği zaman siz onun bittiğini anlayacaksınız zaten,bittiğinde bırakın ve yorumlayın... Çok kısa bi açıklama olmuş olabilir,kusura bakmayın -------------------- Şu şekidle daha genel bir 6.histen de bahsedebiliriz: Sadece 6.hissinize güvenmeyi öğrenmelisiniz. Zaten eğer dediğimi yaparsanız siz de ister istemez 6.hissinize olan güveninizi artıracaksınız. Yapmanız gereken sadece şu: Gözünüzü kapatmanıza gerek yok,kapatmayın. Bir kişi belirleyin,msn'de konuştuğunuz yada günlük hayattan bir arkadaşınız olabilir. O kişi hakkında bazı bilgilere ulaşmak isteyeceksiniz,yapmanız gereken sadece içinizden gelen "saçmalıklara" yada "uydurmalara" kulak vermeniz. Kesinlikle bir mantıksal açıklaması olmayan şeyler söyleyecekseniz. Kişi hakkında bir sürü şey söyleceksiniz ve bunu yaparken mantıktan uzak durmalısınız ve tamamen "sallama" bir söyleyişle ama içinizden gelerek söylemeniz. İllaki bir kişi olmak zorunda değil,bunu bir cisim için yada bir olay için de yapabilirsiniz,seçimler size ait... Ben size şöyle böyle yapın demiyorum,yada şu aleti kullanın,cam küre alın bakın vs vs vs demiyorum.[bunu derken küre yada diğer aletlerle yapılanlar yanlış da diyemem,sonuçta onlarla da bilgiye ulaşılabilir elbette: )] Sadece aklınza gelen herşeyi söyleyin,bırakın 6.hissiniz sizi şaşırtsın. Eminim daha ilk uygulamnızda 6.hissinizin ne kadar güzel birşey olduğunu anlayacaksınız. Belki 6.hissi tam gelişmemiş yada az gelişmiş olanlar olabilir,o kişiler de bu dediğimi yapa yapa geliştireceklerdir. Asla zor bir yanı yok,önemli olan güvenmeniz,tek yapmanız gereken 6.hissinize olan güven... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Baktım ki sadece 65 kere okunmuş,daha fazla dikkatinizi çekmek için mesaj yazıyorum. Bu yazımda anlattığım uygulama,"altıncı his dersleri"nin özetidir diyebilirim.O derslerin temeli budur.Belki tam anlatamadım,düzgün yazamamış olabilirim ama umarım anlattığımı anlarsınız.Eğer yazdığımı yaparsanız işe yaradığını görürsünüz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 acaba bu olay insan vücudunun alıcı verici şeklinde çalışıyor olması ile ilgili mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 acaba bu olay insan vücudunun alıcı verici şeklinde çalışıyor olması ile ilgili mi ? demek istediğinizi tam olarak anlamadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kuranes Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 6.hissini geliştirmek isteyenler için gayet kolay bir yöntem . teşekkürler yazın için . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 az evvel eşimle denedim... ben şeftali düşündüm o ilk tahminde bildi ( en sevdiğim meyva fln. değildir şeftali ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 ya esasinda baya guzel baslik da.. ben beceremedim .. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaderaelegram Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 o yazıların temeli buysa buna çok ihtiyaç duyacaklar. temelsiz duvar belli bir seviyeden sonra çöker ne de olsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 6.his herkeste aynı oranda bulunmaz,ilk başlarda hiç bilemeyebilirsiniz ama pratik yaptıkça gelişecektir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 abiii paylaşımmm için çoook sağol.... mutlaka deneyeceğimmm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diioss Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 işe yaraya bilir ama aklından cinlik geçen biraz fırlama farklı düşünen insanlarda pek tutmaz bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lara Croft Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 6.His denilen sey bence tamamen düsüncenin enerjisel olarak cözümlemesi. Aklımızdan uzun zamandır görmedigimiz bir arkadasımızı düsünüp onu kısa bir süre sonra görmek gibi yaydıgımız enerji eger karsımızdaki alıcı ile aynı noktada ise o zaman cözümlenebiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 sizin dediğiniz telepati,6.his daha kapsamlıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 bence bu 6.his tamamen zihnin karşılıklı etkileşimi.....bu uygulama bencede gecerli sadece enerjiyi doğru algılamak için iletişim penceremiz açık olmalı........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 zihinin karşılıklı etkileşimi demekle neyi kastediyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 ben esp testleri yapıyourm hiç işe yaramıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 paylaşım için tşkrler...telepatiyi kapsıyor demek...ayrılma noktaları ne ve bide bu tahmin etme zihinle gerçekleşiyorda nasıl oluyor ? zihnin karşındaki kişinin düşüncesine nasıl deyebiliyor ? cvpların için şimdiden tşkr ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Evrernde herşey bir enerji yayar,düşünce de enerji yaymaktadır.Düşündüğünüz herşeyin astral planda karşılığı vardır.Karşımızdaki kişi aklında tuttuğu şeyi bir kere düşünmesi o enerjinin yayılması için yeterlidir.Bu enerjiyi de yakalamk gerekir.6.his'te önemli olan soruyu doğru sormaktır,soruyu doğru sorarsanız cevap da alırsınız. Karşımdaki kişinin aklında tuttuğu,bilmem gereken şey ne? Sorusuna yanıt 6.his tarafıdnan verilecektir,bunu kontrolsiz bir 6.his organı(?) yapıyor oalcak.Soruya uygun enerji bir süre sonra yakalanacak ve siz onu anlamlı hale getireceksiniz. Örneğin sarı renk,yuvarlak bir cisim,sıcaklık,ateş gibi şeyler görmeye başladıysanız,karşınızdaki kişi aklında "gnüeş"i tutmuş olabilir. Daha geniş açıklaması için biraz bekleyin,şimdilik kısaca değindim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 cevap için teşekkürler...6.his organı çakradan bi organ mı peki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tattoo38 Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 kardes güzel bir konu açmışın.senle bunu detaylı bir şekilde konuşmak isterim.ilgimi çeken konuların en başında gelir 6.his. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Dünyaca ünlü bir medyum olarak kabul edilen Laura Day'in Içimizdeki Güç kitabındaki bilgileri aktarmaya çalışayım.Kitaptaki alıştırmalardan ilginç sonuçlar aldım,ve çoğu olumlu sonuçlardı.Kitapta 6.hissin hem telepati hem de durugörü ve psikometri okuması'nı kapsadığını söylüyor.Gerçekten de kitap 6.his altında bunları anlatıyor. bu kıtabın ısmını rıca etsem soleyeblrmsnz?ve bu kıtap turkıyede bulunuyormu???şimdiden tesekkurler. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dannyoffer Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 cok gusel paylasım olmus tesekkurler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Dünyaca ünlü bir medyum olarak kabul edilen Laura Day'in Içimizdeki Güç kitabındaki bilgileri aktarmaya çalışayım.Kitaptaki alıştırmalardan ilginç sonuçlar aldım,ve çoğu olumlu sonuçlardı.Kitapta 6.hissin hem telepati hem de durugörü ve psikometri okuması'nı kapsadığını söylüyor.Gerçekten de kitap 6.his altında bunları anlatıyor. bu kıtabın ısmını rıca etsem soleyeblrmsnz?ve bu kıtap turkıyede bulunuyormu???şimdiden tesekkurler. .. E demişim ya işte,Laura Day'in "İçimizdeki Güç" kitabı Türkiye'de bulunuyor elbette,fiyatı da çok fazla bir şey değil.Kitap Remzi Kitabevi'nden çıktı. -------------------- cevap için teşekkürler...6.his organı çakradan bi organ mı peki ? Hayır çakradan bir organ değil.Belli bir organ da değil,belki beynin bir kısmı.Ön kısmı diye duymuştum.Bilimsel bir araştırma yazısıydı,hangi dergiydi hatırlamıyorum. -------------------- ben esp testleri yapıyourm hiç işe yaramıyor Testi 6.hissinle uyguluyorsan işe yarar.Kafadan atıyorsan rastgele basıyorsan(bilgisaayr programı için diyorum) bir işe yaramaz. ESP'yi arkadaşınla yapıyorsan bu zaten telepati olur,6.his olmaz.6.His ile bilmek için arkadaşına gerek duymazsın,Telepati'de ise karşıdaki kişi gönderici olmak zorunda. -------------------- kardes güzel bir konu açmışın.senle bunu detaylı bir şekilde konuşmak isterim.ilgimi çeken konuların en başında gelir 6.his. Tabi sorun dğeil.. Sormak istediklerin,aklına takılan veya senin bizimle paylaşmak istediklerin varsa yazabilirisn siteye.... -------------------- cok gusel paylasım olmus tesekkurler:) Ben teşekkür ederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
someone Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Çok güzel özetlemişsin. Bu sefer okuduğumu anladım. Bence 6. his bir tür beyin gücü. Ben söylediklerinin birçoğunu sadece üzerinde biraz yoğunlaşarak bulabiliyorum. Ama nedense girdiğim sınavlarda cevapları bulamıyorum. Bütün şıklar doğru gibi geliyor. Ve beynimde çok fazla düşünceler, sınavı kazanamazsam kaygısı, korku vb oluşuyor. Bunları yenebilmem için bildiğin yöntemler var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eskilerden Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 yarın kitabı almayı düşünüyorum.. alsancaktaki birkaç kitapçıya bakacağım bulurum umarım.. teşekkürler güzel konu olmuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.