RuTky Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2008 merhaba arkadaşlar burada bildiğiniz panoramal ya da telekineziyle ilgili parapsikolojik olayları konu alan güzel sinema filmleri ve kitapları paylaşabileceğimiz düşündüm ben başlayaym: kitap:Stephen king-çağrı konusu: duru görüsü yavaş yavaş açığa çıkmaya başlayan bir adamın gzl bir hayatı varken büyük bir kaza sonrası 5 yıl hastanede yattıktan sonra müthiş bir durugörü özelliğiyle kalkması ve adamın , gördüklerini kullanarak insanlara-insanlığa nasıl yardım ettiği... Sinema filmi (dizi):heroes konusu: insanların genetikleriyle ilgili olarak açığa çıkan telekinezi durugörü telepati vb özelliklerini kullanmaları ... bu özellikleri iyiye ve kötüye kullananların çatışması...ve bunları insanlar daha kendilerindeki gelişimleri keşfetmeden öncesinden bilen ve o insanları bulan bilimadamının öldürülmesiyle onun görevini devam ettiren oğlunun çabası ... Sizlerden de bu şekil açıklamalar bekliyorum teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mrtt Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 avatar - son hava bükücü bence anormal bi çizgi film ateş,toprak,su,hava falan karakterlerde çok tatlı kesinlikle izlenilesi birşey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RuTky Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2008 onun kitap 3 13. bölüme kdr izledm bilgisayarm ekran kartı bozuldu devam edemiyıorum -------------------- mükemmel ötesi bir senaryo var çizgi filmden öte mükemmel bi animo örneği Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mrtt Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 onun kitap 3 13. bölüme kdr izledm bilgisayarm ekran kartı bozuldu devam edemiyıorum -------------------- mükemmel ötesi bir senaryo var çizgi filmden öte mükemmel bi animo örneği kesinlikle öyle psişmek için ideal bu arada ben bitirdim diziyi 3.sezon son baya güzeldi kapanışı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Benzer bir başlık mevcut aşağıda linkini veriyorum http://www.gnoxis.com/forum/filmler/10828-psisik-ve-parapsikolojik-korku-fimleri.html Bu başlığa bakarsanız filmlerden detaylı örnekler verilmiş bir paylaşım olmuş. Sohbet şeklinde devam ederse başlığı kapatmak zorunda kalacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.