secret Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2008 Elmanın çekirdeğini alın ve ona sevdiğiniz kişinin adını verin. bu çekirdeği ateş içine koyun (bir cezve ve ya tava içerisinde ocağın üzerine de konulabilir) çekirdek patlarsa, "sevgiliniz sizi çok seviyor" demektir. çekirdek sakin bir şekilde yanarsa "bu kişi sizin gerçek aşkınız değildir." bu benim çok ilgimi çekti... sizlerle de paylaşmak istedim...umarım hoşunuza gitmiştir... bu arada sitedeki ilk paylaşımım hayırlı olsun... ALINTIDIR... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 alla alla:blink: çekirdek falı bu arada ilk konunuz için hayırlı olsun ve hoşgeldiniz der konu içinde teşekkür ederiz efem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
secret Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 hoş bulduk... ilgilendiğiniz için ben teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 elma büyüsü adıyla vardı zten öyle bişeydi işte neyse...yinede güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SelflesSeMo Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 çok ilgnicmiş denemek lazıımm.. çekirdekle sevgi baglayamadım amaa neyse. --------------------------------------- Editlenmiştir.Sesli harfleri yutmaya devam edersen uyarı alabilirsin. Geceyuruyen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 çk ilgncmish dnmek lasıımm.. çkrdekle sfgi baglaymadm amaa nyse cadılar elmayı aşk büylerinde kullaır çoğunlukla zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 çk ilgncmish dnmek lasıımm.. çkrdekle sfgi baglaymadm amaa nyse Bu cümlenin Türkçe'ye tercüme edilmiş hali nedir arkadaşım? Sevgiyi böyle şeylerde aramak yerine kaybedilmiş akılları aramak lazım... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
secret Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 :pbakın yeni okuduğum bir şey daha...cadılar eskiden evlenecekleri kişilerin adlarını veya soy adlarını öğrenmek için elmanın kabuğunu soyup yere atarlarmış, kabuk hangi harfin şeklini alırsa onun evlenecekleri kişinin adının baş harfi olduğuna inanırlarmışşş.... benim "D" çıktı...hehe:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 benim ismim ö ö harfi olmayacagına gore ben hiç evlenmeyecekmiyim secret Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
secret Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 senin ismin değil... evleneceğin kişinin isminin baş harfi şekline girer... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 ya bnim evleneceğim kişi benim bas harfimi bulamaz işte sorun o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aneshera Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 vallahi patladı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 paylaşım için çok teşekkürler secret işime yarar ve benimde çok ilgimi çekti en kısa zamanda denicem ve hemen yorum yazıcam çok teşekkürler ve ilk paylaşımında hayırlı olsun:Dhem bi deniyimde merakımı gideriyim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 :D Bnmde iki ismim var valla ... :D km tutturucak iki bas harfinide Saka Tabi Hosgeldin bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 elma almam lazım ya patlamazsa ozmn ben naparım bi deniyim belki patlar benim sevgilim yokki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aneshera Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 benımde yokta sevdıgım kısının adını verdım ve 3 kere onu dendm patladı 2 kere alaksz brnn adını denedm bekledm bekledm patlamadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 çok ilginmiş........denememek lazım ya çekirdek yanılırda patlamazsa.....yada biz inanmazsak.... :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
toxty Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 güzel bi paylaşım olmuş çekirdek falı hahaha denemek lazım aslında iimiş :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kseria Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 arkadaslar acaba bu patlamak yerine havaya fırlıyor diyebılırmıyız? cezvede yaptım aynı kişiye merakımdan 3 kez, 2 kez patlamadı 1 kez cekirdek patladı ya da fırladı bilmiyorum cezveyide yaktım bu arada :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Morgen Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 çok ilginçmiş denemek lazımm.. çekirdekle sevgi bağlayamadım ama neyse. Çekirdekle sevgiyi değil de Elma ile Sevginin bir bağlantısı var.Fars edebiyatında ELMA aşkı sembolize eder.Bunun üzerine fars aşıklar birbirlerine olan aşklarını vurgulamak için kimi zaman Elma Gibi Kokuyorsun(aşk kokuyorsun) demiş ve birbirlerinin gönüllerini hoş etmişlerdir.Bu büyü de bence doğu büyülerinden biridir.Büyü demekte gelmiyor ya içimden neyse... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeonaholy Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2023 Annem ve ben denedik annem babamın ismini söyledi patladı. Bende konuştuğum (arkadaşça) çocuğun ismini söyledim ve patladı şahsen yalan olduğunu düşündüm çünkü çocuğun tavırları arkadaşça ve patlıyor odama geçtim çocuk wpden birbirimizi daha iyi tanıyalım istiyorum senden hoşlanıyorum yazmış bana ikinci bir şok daha... şuan çocukla sohbet ediyoruz yanlışlıkla büyü mü yaptım ya şöösçdmwledjaowışhr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.