Jump to content

sonunda çıktım !!

GothicheartS

Önerilen Mesajlar

sabah uyandım ama bilincim yerinde deildi angelfall'ın tavsiyesi bir an aklımdan geçti (astrale çıkmanın en kolay yolu rüyada çıkmaktır ya da uyandıktan hemen sonra denemek) neyse o an astrale çıkmak için biraz hazırlık yaptım çıkacağım falan dedim daha sonra ellerim uyuştu ve titreme başladı önce karartı, daha sonra beyazlama içinde bulutlar arasına fırt diye çıktım çıkışta kalp atışı biraz fazlalaştı tam çıkarken düşmemek içinde (kendiliğinden) oldu angelfall'ın iddialaşma sesleri geldi çıkamazsın sen falan diyodu bende çıkacam falan derken kendimi gökyüzünde buldum :D (bu arada angelfall'ın sesini gerçekte duymadım) böyle bir deneyimdi tam olarak isteyerek çıkmadım ama çaba harcadığım oldu. gerisi malum gökyüzünde biraz süzüldüm daha sonra karşıda dağlar ve deniz vardı (tropik biyerdi) dağların şeklini değiştiğini düşündüm ama olmadı :ermm: yavaş yavaş yere indim biraz yürüdüm asfalt kenarına geldim arabalar bisiklet insanlar falan geçiyodu(GTA san andreas misali ):D ama insanların yüzü belli olmuyodu:ermm: neyse daha sonra nasıl olsa gerçek değil dedim bir bisiklet çaldım sürerken bir anda direksiyonun üstünde plastik bir pencere geldi onuda ittim ittim düşmüyor düşünerek kaybetmeye çalıştım yine kaybolmadı daha sonra bisikletten ineyim dedim o an yataktaki halim aklıma geldi (gerçekte olduğum) pat diye astralden çıktım ama zevkliydi hele gökyüzüne fırlamak yokmu :D (boyuta tamamen hükmedemedim ama bunun için deneyimmi gerekiyor?)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

" daha sonra beyazlama içinde bulutlar arasına fırt diye çıktım "

bu kısmı anlamadım beyaz bir lama alıp seni fırt diye cıkardı mı ? cıkarken gercekten fırt diye bir ses mi geliyor?

bence sen hala inmemişsin ne kullanıyorsunuz anlamıyorum ki..:ermm:

tam olarak ne demek istedğini anlamadım ? fırt diye ses çıkmadı ani bir çıkış olduğu için öyle yazdım . önce karartı daha sonra beyazlama oldu bunda anlaşılmayacak birşey yok sanırm :ermm:
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İşin ciddiyetinde olmayacaksanız degil yorum yazmak konuya bakmamanızı rica ederim.

ama kalpsiz bir değil iki değil sürekli olayları saptırıyo sanki orda ne demek istediğini anlamadı neymiş beyaz lamaymış espri şeklinde söylese hadi neyse ama öyle yapmıyo işte.kimse kusura bakmasın ama ben burda harcanan emeğe laf ettirmem arkadaş susmuş olabilir ama susma sustukça sıra sana gelecek yani..

ohh rahatladım valla içimi boşalttım...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ama kalpsiz bir değil iki değil sürekli olayları saptırıyo sanki orda ne demek istediğini anlamadı neymiş beyaz lamaymış espri şeklinde söylese hadi neyse ama öyle yapmıyo işte.kimse kusura bakmasın ama ben burda harcanan emeğe laf ettirmem arkadaş susmuş olabilir ama susma sustukça sıra sana gelecek yani..

ohh rahatladım valla içimi boşalttım...

konuyu okudum.ve astrale cıktıgna inanmıyorum öyle zırt diye fırt diye cıkılmaz oralara.ne bu ya 7 yıldır cıkamaynlar var yapmayn bea insaf!

ayrıca bir tavsiye:

rahatlamak istiyorsan tuvalete git

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

onun yanısıra astrale ilk deneyişinde çıkanlar da var.mesela ben 2 ay ardından cıktım.

inanmıyor olabilirsin burda kimse bişey kanıtlamak zorunda değil ama bu kadar ters birisi olmana da gerek yok.ayrıca sürekli polemik ortamı yaratıyosun.ama cevap yok bundan sonra sana prim vermem herneyse seni saçmalıklarınla baş başa bırakıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

konuyu okudum.ve astrale cıktıgna inanmıyorum öyle zırt diye fırt diye cıkılmaz oralara.ne bu ya 7 yıldır cıkamaynlar var yapmayn bea insaf!

ayrıca bir tavsiye:

rahatlamak istiyorsan tuvalete git

inanmıyorum demen yeterliydi konuya farklı açılardan yaklaşman yersiz .
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Afedersin ama astral seyahat sırasında bisiklet mi çaldın. :ermm: Maddelere etki etmek zordur ve yapılanlarda bisiklet sürme değil küçük eşyaların yerini değiştirmek tarzında birşey olur. Bence lusid rüya görmüşsün. :)
olabilir ama ben astral seyahata çıkmak için hazırlanmıştm ve çıkış belirtilerinin hepsini yaşadım arada bir geçiş oluyomuki lucid ile astralde :ermm:
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

boşver umut o seviyeye inmeyelim biz:D

inmeyelim anam :D

olabilir ama ben astral seyahata çıkmak için hazırlanmıştm ve çıkış belirtilerinin hepsini yaşadım arada bir geçiş oluyomuki lucid ile astralde :ermm:

abi bi de şöyle düşün o tatlı uykundan uyanmışsın yok astralmiş cıkıcammış deniycemmiş onları düşünene kadar 10 kere daha uyurum şahsen :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet lusid rüya ve astral arasında geçiş olabiliyor.
ben lucid rüya görmek istemedim niye gittim oraya astral iyiydi bende neden ilk çıkış anı güzeldi bu kadar diyorum en azından astrali tavsiye ederim millet lucid o kadar zevkli değildi birde sinir oluyo adam değiştiremediğin şeyler var :D
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...