GothicheartS Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2008 sabah uyandım ama bilincim yerinde deildi angelfall'ın tavsiyesi bir an aklımdan geçti (astrale çıkmanın en kolay yolu rüyada çıkmaktır ya da uyandıktan hemen sonra denemek) neyse o an astrale çıkmak için biraz hazırlık yaptım çıkacağım falan dedim daha sonra ellerim uyuştu ve titreme başladı önce karartı, daha sonra beyazlama içinde bulutlar arasına fırt diye çıktım çıkışta kalp atışı biraz fazlalaştı tam çıkarken düşmemek içinde (kendiliğinden) oldu angelfall'ın iddialaşma sesleri geldi çıkamazsın sen falan diyodu bende çıkacam falan derken kendimi gökyüzünde buldum (bu arada angelfall'ın sesini gerçekte duymadım) böyle bir deneyimdi tam olarak isteyerek çıkmadım ama çaba harcadığım oldu. gerisi malum gökyüzünde biraz süzüldüm daha sonra karşıda dağlar ve deniz vardı (tropik biyerdi) dağların şeklini değiştiğini düşündüm ama olmadı yavaş yavaş yere indim biraz yürüdüm asfalt kenarına geldim arabalar bisiklet insanlar falan geçiyodu(GTA san andreas misali ) ama insanların yüzü belli olmuyodu:ermm: neyse daha sonra nasıl olsa gerçek değil dedim bir bisiklet çaldım sürerken bir anda direksiyonun üstünde plastik bir pencere geldi onuda ittim ittim düşmüyor düşünerek kaybetmeye çalıştım yine kaybolmadı daha sonra bisikletten ineyim dedim o an yataktaki halim aklıma geldi (gerçekte olduğum) pat diye astralden çıktım ama zevkliydi hele gökyüzüne fırlamak yokmu (boyuta tamamen hükmedemedim ama bunun için deneyimmi gerekiyor?) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deathbydawn Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 defalarca cıktım astral seyahette hep olmak ıstedım yerdeyım aslında uyanıkkken bıle bır seyahettesınız ınsaların gorduu hersey astral bunun için özel çabaya gerek yok şunu okurken bıle astraldasın ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kamikaze Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 " daha sonra beyazlama içinde bulutlar arasına fırt diye çıktım " bu kısmı anlamadım beyaz bir lama alıp seni fırt diye cıkardı mı ? cıkarken gercekten fırt diye bir ses mi geliyor? bence sen hala inmemişsin ne kullanıyorsunuz anlamıyorum ki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 " daha sonra beyazlama içinde bulutlar arasına fırt diye çıktım " bu kısmı anlamadım beyaz bir lama alıp seni fırt diye cıkardı mı ? cıkarken gercekten fırt diye bir ses mi geliyor? bence sen hala inmemişsin ne kullanıyorsunuz anlamıyorum ki.. tam olarak ne demek istedğini anlamadım ? fırt diye ses çıkmadı ani bir çıkış olduğu için öyle yazdım . önce karartı daha sonra beyazlama oldu bunda anlaşılmayacak birşey yok sanırm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Sanırım arkadaş dikkat çekmek için napacağını şaşırdı... aldırma sen ona Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kamikaze Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 hee anladım.. ama sen yine de fazla gta oynama derım :ermm:ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Sanırım arkadaş dikkat çekmek için napacağını şaşırdı... aldırma sen onadikkat çekmek isteyen kim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kamikaze Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 dikkat çekmek isteyen kim? yırtık dondan fırlar gibi renkli yazıyla konuyla alakasız kim mesaj yazdıysa o dur dikkat cekmeye calısan sen aldırma:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 şimdi sen arkadaşın orda ne demek istediğini anlamadın da mı saçma sapan şeyler söyledin_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 İşin ciddiyetinde olmayacaksanız degil yorum yazmak konuya bakmamanızı rica ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 İşin ciddiyetinde olmayacaksanız degil yorum yazmak konuya bakmamanızı rica ederim. ama kalpsiz bir değil iki değil sürekli olayları saptırıyo sanki orda ne demek istediğini anlamadı neymiş beyaz lamaymış espri şeklinde söylese hadi neyse ama öyle yapmıyo işte.kimse kusura bakmasın ama ben burda harcanan emeğe laf ettirmem arkadaş susmuş olabilir ama susma sustukça sıra sana gelecek yani.. ohh rahatladım valla içimi boşalttım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kamikaze Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 ama kalpsiz bir değil iki değil sürekli olayları saptırıyo sanki orda ne demek istediğini anlamadı neymiş beyaz lamaymış espri şeklinde söylese hadi neyse ama öyle yapmıyo işte.kimse kusura bakmasın ama ben burda harcanan emeğe laf ettirmem arkadaş susmuş olabilir ama susma sustukça sıra sana gelecek yani.. ohh rahatladım valla içimi boşalttım... konuyu okudum.ve astrale cıktıgna inanmıyorum öyle zırt diye fırt diye cıkılmaz oralara.ne bu ya 7 yıldır cıkamaynlar var yapmayn bea insaf! ayrıca bir tavsiye: rahatlamak istiyorsan tuvalete git Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 onun yanısıra astrale ilk deneyişinde çıkanlar da var.mesela ben 2 ay ardından cıktım. inanmıyor olabilirsin burda kimse bişey kanıtlamak zorunda değil ama bu kadar ters birisi olmana da gerek yok.ayrıca sürekli polemik ortamı yaratıyosun.ama cevap yok bundan sonra sana prim vermem herneyse seni saçmalıklarınla baş başa bırakıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 7 yılda yapanların yanında 7 günde yapanlar da yok değil bunu atlamayalım saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 7 yılda yapanların yanında 7 günde yapanlar da yok değil bunu anlamayalım saygılar... evet bende bunu söylemeye calıstım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 yazarken görmemişim pardon blue Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 yazarken görmemişim pardon blue ...:)... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 konuyu okudum.ve astrale cıktıgna inanmıyorum öyle zırt diye fırt diye cıkılmaz oralara.ne bu ya 7 yıldır cıkamaynlar var yapmayn bea insaf! ayrıca bir tavsiye: rahatlamak istiyorsan tuvalete gitinanmıyorum demen yeterliydi konuya farklı açılardan yaklaşman yersiz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Arkadaş kendi seviyesine uygun bir yorum yapmış. Belki uykunun etkisi de olabilir kanımca Benden bu kadar var mı artıran Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Arkadaş kendi seviyesine uygun bir yorum yapmış. Belki uykunun etkisi de olabilir kanımca Benden bu kadar var mı artıran boşver umut o seviyeye inmeyelim biz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Afedersin ama astral seyahat sırasında bisiklet mi çaldın. Maddelere etki etmek zordur ve yapılanlarda bisiklet sürme değil küçük eşyaların yerini değiştirmek tarzında birşey olur. Bence lusid rüya görmüşsün. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Afedersin ama astral seyahat sırasında bisiklet mi çaldın. Maddelere etki etmek zordur ve yapılanlarda bisiklet sürme değil küçük eşyaların yerini değiştirmek tarzında birşey olur. Bence lusid rüya görmüşsün. olabilir ama ben astral seyahata çıkmak için hazırlanmıştm ve çıkış belirtilerinin hepsini yaşadım arada bir geçiş oluyomuki lucid ile astralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 boşver umut o seviyeye inmeyelim biz:D inmeyelim anam olabilir ama ben astral seyahata çıkmak için hazırlanmıştm ve çıkış belirtilerinin hepsini yaşadım arada bir geçiş oluyomuki lucid ile astralde abi bi de şöyle düşün o tatlı uykundan uyanmışsın yok astralmiş cıkıcammış deniycemmiş onları düşünene kadar 10 kere daha uyurum şahsen 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Evet lusid rüya ve astral arasında geçiş olabiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Evet lusid rüya ve astral arasında geçiş olabiliyor. ben lucid rüya görmek istemedim niye gittim oraya astral iyiydi bende neden ilk çıkış anı güzeldi bu kadar diyorum en azından astrali tavsiye ederim millet lucid o kadar zevkli değildi birde sinir oluyo adam değiştiremediğin şeyler var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.