mysteriouslady Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2008 Yorgun geçen yılların sarhoşluğundan mıdır bilinmez, Ellerim titrek ve hüzün kokar... Gece, Korkularımın düğümü.. Matem, Üşüyen gecenin üstünü örter.. Vurur çenelerim, Ya soğuktan,ya korkudan.. Nice tutkulu sevdalar sardı başımı, Kimbilir kaç sevincin yasını tuttum.. Yokluk, Yürekleri kavuran yangın misali.. Keşke, Geç kalmışlığın son pişmanlığı.. Vakit, Göç vaktini bekleyen kuşlara benzer avuçlarımda.. Yitip giden sadece ben değildim.. Ruhum,bedenimle, Saatim,zamanla kavgaya tutuşmuş.. Ve ben, Ayyaş bir denizin ortasında, Yudum yudum efkara kandım.. Ellerim hüzün kokar benim.. Sorma nedendir.... İşte bu yüzden, Dokunamam benliğine…. mylady... 5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Bu süper bir şiir canım benim, paylaşımın için sonsuz teşekkür ediyorum sana, hissettirebilmeyi beceren kaç tane yazı var ki...Yine onlardan birini bulmuşsun, hayran kaldım, teşekkür ederim tekrar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Teşekkür ederim beğendiğin için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Süper.?!? yetersiz kaldı be... muhteşem süper ötesi harikalar diyarından kopmuş gelmiş falan filan yüreğine sağlık kendin gibi cok güzel (: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Off off off .. Şeker olayı bitirmişsin ya. Yüreğine sağlık muhteşem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YeSHoOo Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 tebrik ederim gerçekten 10 numara begendim.. eline sağlık.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 teşekkürler arkadaşlar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 zaman gectikce cok daha hoş şeyler cıkartıyorsun ladym:) en begendıgm yazı türlerinden biri benim için.kafiyeye uyma cabası yok..anlamlı ve dokunaklı imgeler..yüreğine saglık çok güzel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Benzetmelerin cok farklı ve hoş olmus gibi bi yorum yapardım ama daha içten olucam Çok duygusal ve bunalım ladym üzülen dizelerin olsun sen değil:) Ayyaş bir denizin ortasında yudum yudum efkara kandım:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 şimdi ne denir bilmiyorum ama bence mükemmel olmuş gizemli....) buradan hissettim duygularının neler olduğunu, neler hissederek yazdığını.... söylenecek bütün kelimelerin kifayetsiz kaldığı zaman aslında, çünkü şimdi bu yazıya ne yorum yapsam az, ne yorum yapsam eksik kalacak... teşekkürler güzemli.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Benzetmelerin cok farklı ve hoş olmus gibi bi yorum yapardım ama daha içten olucam Çok duygusal ve bunalım ladym üzülen dizelerin olsun sen değil:) Ayyaş bir denizin ortasında yudum yudum efkara kandım:( Öncelikle içtenliğin için çok teşekkür ediyorum...Üzülmekte hayata dair değil mi gece?....Güzel duygular yaşatmak ve hissettirmek ana fikrimiz olmalı bencede...Fakat,hayat hep güzellikler sunmuyor bizlere ne yazık ki:( @raskolnikov Samimi düşüncelerin için sanada çok teşekkür ediyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2009 Öncelikle içtenliğin için çok teşekkür ediyorum...Üzülmekte hayata dair değil mi gece?....Güzel duygular yaşatmak ve hissettirmek ana fikrimiz olmalı bencede...Fakat,hayat hep güzellikler sunmuyor bizlere ne yazık ki:( @raskolnikov Samimi düşüncelerin için sanada çok teşekkür ediyorum:)Yaşadıklarımız ,bize acı veren olayların en güzel kısmı? sanırım yazabildiğmiz bölüm:) Yukarı o halde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Teşekkür ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Gerçekten çok güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.