schizophrana Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2008 Bildiğiniz gibi Edebiyat Bölümümüz içinde Not Defteri , Şiir , Yazarlar gibi bölümleri barındıran ve gerek kendi gerekse alıntı eserleri paylaştığımız bir bölüm. Bu bölümün yöneticisi olarak bölüme yazacak tüm üyelerden önemli bir kaç ricam olacak. 1- Mesajları yazarken Türkçe'mizi düzgün kullanmak. ( Büyük - küçük harf uyumu , chat dili kullanmama , noktalama işaretlerini düzgün kullanma gibi ) 2-Yazdığınız konunun içeriği ile bağdaşan mesajlar yazmak. ( Karalama Defteri'ne - Of bugün çok sıkıldım , üst kat komşusuna sinir oldum vs. gibi yazılar yazmamak. Bunun için Cafe Bölümünde yeteri kadar başlık var ) 3-Argo kelimeleri dozunda kullanmak. 4-Alıntı yaptığımız eserlerde eser sahibinin adını ve eserin kaynağını belirtmek. 5-Başlık açacağımızda konunun var olup olmadığını aratmak ve mesajımızı uygun başlığı bulup ona yazmak. ( Kendi şiirinizi paylaşmak isterseniz Şiir bölümünde bunun için açılmış bir başlık mevcut olup ayrıca bir başlığa gerek olmayacaktır ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Diğer bölümdeki hatalar maruz görülebiliyor.Ama edebiyat bölümüne yazarken daha dikkatli olunmasını bende rica ediyorum.Kültür ve sanat koordinatörümüzün uyarasının dikkate alınacağından şüphem yok:).Teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Aslında bu Edebiyat bölümümüz için yapılmış olan bir duyuruydu. Ama forumda son günlerde artan Türkçe'yi özensizce kullanan ve chat dilinde yazılan mesajlar üzerine - tüm yeni üyelerimiz için- tekrar hatırlatmak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Sadece yazım ihlalleri değil terbiyesizlikte had safhada... Kendini tanımayan insanlarla çevrildik nerdeyse... Benliğini kaybetmiş müsvetteler, eskizler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.