izuchiring Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2008 bi süredir kullanıcı profillerine yorum yazamıyorum... hemen geçer diye bekledim ama sorun devam ediyor.... bilgisi olan bir arkadaşım aydınlatırsa sevinirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 mes gene bozmuş siteyi :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Evet bende uzun zamandır profile yorum yazmak konusunda sıkıntı çekiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Aynen. Mescalini bekleyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 problemden daha şimdi haberim oldu, hallederim bu akşam artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Teşekkürler Mes... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Teşekkürler mescalin :] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 ''thank you very much ; deperim geri kaç'' gibi soğuk bir espri yapmayacağım tabii:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2008 bencede yapma:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 birde şu imza ayarlarına baksan mes.. değiştiremiyorumda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Profil yorumlarının düzelmiş olması lazım,, imza için kontrol ettim şimdi bende problemsiz değişti ne gibi bir hata alıyorsun değiştirmeye kalktığında? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 mess seni yakalamışken bırakmam.. avatar resmimim hemen altındaki nerden sorusuna iğrenç bi espri yapmışım.. bakkal makkal.. her okuduğumda alnımdaki leke gibi sırıtıyor.. değiştirmeye çalışıyorum olmuyor... noolur beni şu dertten kurtar... karizmam sıfır valla:confused: benim için antalya diye değiştirebilirsen çok sevinirim... yanılmıyorsam eski site arayüzünden dolayı değiştiremiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burçinzade Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2022 Peki profil yorumlarını nasıl sileceğiz sonsuza kadar kalacak mı? Birisi cevaplarsa sevinirim 🎉 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.