hexagram Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2006 beyin gücü ile ateşe müdehale etmek... Pyrokinezi..Yani Ateş Kontrolü..Genelde vücut ısısı bu konda başlandıç aşamasında çok önemlidir.. Çünkü odaklanırken bunun üzerine odaklanmanız gerekir..Sonraki aşamalarda buna ihtiyacını olmayacak..Kısa bir alıştırma olacağından çabuk okuyabileceksiniz.. Öncelikle bir muma ihtiyacınız var ve birde telefon-video kamera yada video kaydebilecek herhangi bir şey..Çünki mumdaki alev küçük olduğundan üzerinde yoğunlaşmanız daha kolay olabilir ve telefon yada video kayıt yapabileceğiniz herhangi bir alet ise gözünüz kapalıyken olayları kaydetmeniz için.. TEKNİK -Mumu yakın ve ellerinizi ısıdan acı çekmenize neden olmayacak bir mesafeye getirin..Ne çok uzak ne çok yakın..Yaklaşık 5 cm kadar uzaklıkta tutun. -Gözlerinizi kapatmadan önce telefon yada ne ile video kayıt yapıyorsanız onu kayıt moduna geçirin.. -Şimdi gözlerinizi kapatın ve mum alevinin dönerek ısınmaya başladığını hayal edin..Hatta oda içindeki ısıyı kullanarak daha da ısındığını düşünün..Siz bunları düşündükçe mumun daha da büyük ışık saçtığını düşünün ( 1 yada 1,5 dakika) -Buna odaklanırken ellerinizin arasından fırlayan kırmızı ışıklar hayal edin..Ve muma karışarak ısıyı daha da arttırsınlar (35 saniye) -Odaklanmanızı yavaş yavaş bozarken mumun ısısının arttığını sürekli düşünün..Daha parlak olduğunu düşünün..Eğer gözleriniz kapalıken bu ısıyı hissettiyseniz zaten sorun olmayacaktır..Ama ellerini yaklaştırmadığınıza emin olmak için yaptığınız kaydı izlemenizi tavsiye ederim.. Alıntıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Başlığını henüz gördüm.Ben de bu ne diyordum teşekkürler paylaşım için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihlamurcu Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Eline sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Bunun nedenini bilmiyorum ama bu normal olarak olan bişey, mesela mumum üstüne elinizi tuttuğunuzda mum alevinin yükseldiğini görürsünüz... ateşin üstünde yürüyen ve yanmayan insanların bu konu ile ilgisi varmıdır peki? yani pyrokinezinin içinde midir bu konu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 hayır o tamamen beyin gücüyle alakalı,düşünce kontrolüyle... ateşi hissetmeyecek derecede başka bir düşünceyle doldurur aklını ve ateşin acısını algılamaz,tam olarka nasıl yapar bilmiyorum ama işin sırrı budur. Tabi bu benim düşüncem,sitede bu konuyla ilgili yazı görmüşüm gibi hatırlıyorum... Ayrıca elimizi üstüne koyunca yukarı doğru gittiği doğru ama burda olay ellerimizi iki yana açarak yapılmamız. Ayrıca çok da yaklaştırılmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Bilimsel bir açıklaması da olmalı bu işin...? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 telekineziden bir farkı yok diyebiliriz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 atesi kontrol edebilmek hocam harika bir konu bu aslinda varya bu tekniginin oldugunu ve bunu gelistirdigini dusunsene:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 denemekte fayda var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murtapoz Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettim.önceden bu konularla baya bi ugrasıp kitap okumustum.bı ara ara verdım .şimdi yenıden basladım ve google da arama yaparken bu siteyi buldum.şu mum alevi deneyi ilgimi çekti ve bügün denemeye karar verdim ilk denemem olmasına ragmen başardım.sizlede paylaşmak isterim videosunu cektim. bu arada google da bır de aynayı buğulama deyenine rastladım ve onda da başarılı oldum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettim.önceden bu konularla baya bi ugrasıp kitap okumustum.bı ara ara verdım .şimdi yenıden basladım ve google da arama yaparken bu siteyi buldum.şu mum alevi deneyi ilgimi çekti ve bügün denemeye karar verdim ilk denemem olmasına ragmen başardım.sizlede paylaşmak isterim videosunu cektim. bu arada google da bır de aynayı buğulama deyenine rastladım ve onda da başarılı oldum. videoyu paylaşsaydın bari,, ne kadar başarılı olduğunu görmüş olurduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murtapoz Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 ya inan şimdi ona ugrasıyorum .sınır oldu şu youtube .yukleyemedim bi turlu. bende rapidshare yukledim.bakarsanız sevınırım.hem ne kadar basardıgımı soylersınız.ama daha ılk denemem http://rapidshare.com/files/17446402/Video_4__PC.avi.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest ashikar Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Çok güzel olmuş tebrik ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murtapoz Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 olmuş dime gerçekten.bende inanamadım kendime.video yu izledikçe kendime güvenim artıyo bana güç veriyo.bunu geliştirmeye çalışıcam.hergun denemeye başladım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Mumun alevi örneğin kaloriferin üzerindeyken serin bir odadakinden daha yükseğe çıkar, çünkü ısınan hava yükselir ve yukarı doğru bir hava akımı yaratır. İnsan vücudunun sıcaklığı 36 derecedir. Bu da çevresindeki havayı ısıtmasını ve yukarı doğru bir hava akımı yaratmasına neden olur. Kuşkucu bir kişiliğe sahibim ve beni mazur görün, ama bu deneyin çok sıcak bir ortamda yinelenmesi taraftarıyım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murtapoz Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 bugun yıne denedim ve yine oldu.videosunu da cektim.mum dayanmaz oldu.yenı muma gecti.birde mumun alevi durmadan sag elime dogru yöneliyordu .bı ara elım yanıcaktı .sebebını bılen varsa soyleyebılırmı ? bu arada SCARRED arkadasım dedıgın olabılır ama benım denedıgım oda da ne soba,ne dogalgaz yanıyordu.yani ortam sıcak degıldı. http://rapidshare.com/files/17719583/telekinezi.avi.html -------------------- youtube attım video yu indirmenize gerek yok buradan da bakabilirsiniz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Biyoenerjini kullanmışsın ve muhtemelen sağlaksın(sağ elini daha fazla kullanıyorsun) Bu yüzden sol elde yetersiz kalmış.Tebrik ederim gayet güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest ashikar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Bence Olmuş ama Pyrokinezi gerçekte beyin dalgası ile ateş çıkarma değilmi?Stephen King'in TEPKİ kitabını okuyanlar ordaki Charlie Ve MGcee Okumuşlardır Diziside çıkmıştı...Selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murtapoz Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 ama bırde x-men flımını ızledıysen pyro diye karakter vardı.atesı kontrol ededılıyordu ama yoktan var edemıyordu.sadece kontrol edebılıyordu.ben sey yaptım enerjımı elıme toplayıp,yogunlastırdıktan sonra atese yonlendırdım bu arada da elımdekı enerjının atese guc kattıgını atesı daha cok alevlendırdıgını dusundum.yani bi bakıma aslında butun ısı beyın yapıyo.elındekı gucle alevın yukseldıgını dusunerek beyınıni yanıltıyorsun.asıl işi beyın yapıyo.ama elıme toplayım yogunlastırdıgım gucunde etkısı var bence. -------------------- bir de cam buhulama var.bilmiyorum duydunuzmu? videosu var internette. onu da denedım gercekten o da oldu.elıme yogunlastırdıktan sonra parmaklarımdan aynaya ıtıyorum enerjıyı.bır muddet dusunuyorum .sonra elıme bırden bı yanma,ısınma gelıyo ardından parmaklarıma ıletıyorum o ısı enerjısını ayna parmakların ızasında buhulanmaya baslıyo ve devam ettıkce buhunun yukseklıgı artıyo.gercekten oluyo deneyın goruceksınız -------------------- sende cook oluyosun dıyeceksınız ama bunları paylasmam lazım yoksa ıcımde kalıyo.herkezde ılgılenmıyo bu konularla ve bazılarına sacma gelıyo o yuzden herkeze acamıyorum.kusura bakmayın .2,3 gundur yapmaya calısıyorum deneyleri ve sanki bedenımı cevreleyen bı enerjı kalkanı yayılıyo gıbı hıssedıyorum.ve de her gecen gun artıyo.bırde kendımı nesnelerle bır hısedıyorum.sankı onların bır parcası gıbıymişim gibi.dun bu enerjı kalkanı o kadar yukseldı ki lamba acıktı lamba kırpılmaya,çızırtılar çıkartmaya başladı ve ben tumuyle hıssedım o enerjıyı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Zaten herşeyle biriz, hem fizik hem kadim doğu bilgileri aynı fikirde:) kendimizi ayrı sanmamız sanrı zaten;) bu farkındalıkla daha bir çok şeyi başarabileceğine inanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest ashikar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 O dediğin Buğulama deneyini yapan Mahmut isimli şahıs 16 yaşında telekinezi deneyleride var telefon itme kola kutusu itme,kumanda vs. yani normaldir...İnanırsan yaparsın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cihan77 Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 EĞER SİZ ALLAHI GERÇEKTEN TANIMIŞ OLSAYDINIZ DUALARINIZLA DAĞLAR YERİNDEN OYNARDI. İnancın verdiği enerjiden kaynaklansa gerek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 elini oynattıkca mum alevi dalgalanıyor veya kıpraşıyor.. farketmişsinizdir.. bir ara elim acaip yandı demişsin . .mum a elin değmiş .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murtapoz Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 diyosun. dene bakalım elın hareketıyle oyle yukseltebılıyormusun alevi. neden inanmak istemıyorsunuz ki. o zaman konstrasyonum cok yuksektı ve elımle muma enerjı gonderıyordum elımın yaklastıgını hıssetmedım zaten mumum alevı elımdekı enerjıye dogru cekılıyordu.ben sonradan kectım elımı. sende yap bakalım elın hareketıyle yukselt alevı bakalım oluyomuymus.o kadar kolay degıl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.