Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2008 Sana sığınıyorum en uzaklardan... Yıpratılmış hislerimin son demini sana armağan ediyorum... İster öldür ister yaşat... Onlar senin düşüncelerinde boğulmak, Senin düşüncelerinde doğmak ister... Karanlığa bir ateş yak... Ellerinle duvarı hissederek yürümeyi bırak... Güven ona,her miliminde aş sevdanın yollarını... Korkma o sana elini uzatır... Bir gülüşü yetmez mi sanıyorsun... Ya da bir bakışı... Sana sığınıyorum en uzaklardan... Bir kamyon dolusu üzüntü ile... Ağır gelmiyor artık, Kaldıramaz derdi kendi kendine bu yükü,ruhum... Yanılmışım... Korkuyorum bunun bir RÜYA olmasından ... Ama kokusunu aldığımda anlıyorum olmadığını... Ve de haykırıyorum mutluluğa... Bu satırlarda isyan yok bu satırlarda pişmanlık yok Bu satırlarda sevgi var,,, Yaralarınızı sarmak Sizin Elinizde değilmidir? Kendinize tekrardan umut Vermek? Oturup ağlamak bi çare midir? Onun Gözlerinin İçine baktığımda cevaplamış olurum en ağır soruları. Cevap çok açık ve nettir >>> GECEYURUYEN 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 güzel bir şiir gerçekten çok güzel ;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark_Revenge Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Çok güzel eline yüreğine sağlık ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Aşık adamın hali başka oluyor baa:)Ben teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Harika olmus emegine saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexe Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 eskı günlşer geldi aklıma bak simdiiii emegine sağlıık:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Yüreğine sağlık, süper olmuş gece... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Ben teşekkür ederim efkarlandıysanız ne mutlu:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 sevgi kokan satırlar....ne kadar da hoş duygular yaşattın bizlere...kağıda sevgiyle dokunan kalemine sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 ve de sevgiyle dokunan yürekler:) seninkileri de bekleriz mystery hasret kaldık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 aa son yazdığımı okumadın mı? teşekkürler bu arada:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 güzel ve değişik bir akrostiş çalışması olmuş. tebrik ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairy_of_cats Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 40 ına geldiğinde de aynı çoşkuyla,hevesle okuman dileğiyle GECE... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 40 ına geldiğinde de aynı çoşkuyla,hevesle okuman dileğiyle GECE...Amin,Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 gece gece yüreğine saglık gece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 gerçekten süper ellerine ve o güzel yüreğine sağlık gece:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.