huuzur Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2008 cok ınandırıcı degıl ama paylasmak ıstedım . . . http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=1403&no=1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Hangi devirdeyiz.. İnsanlar git gide dahada cahilleşiyor ... Paylaştığın için teşekkürler huuzur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gulerturk Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 komik olmuşş haber yaww:Demeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 bencede pek inandırıcı değil:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 İnanç meselesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 buraya gitmiştim adamlar para atıyo amaç neyse artık Paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 saçmalık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 o devondaki attır ya... karlar beyazdır e atta beyazsa fark edememişlerdir... hatta adamın gözü biraz da bozuksa xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessizgemiler Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 şeytanın nalı mı var ayağı mı aklımızı karıştırmasınlar efendim:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.