RuTky Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2008 Örnein bir adam reikiye bizi uyumlayabileceğini söyledi biz de gittik uyumlanıp uyumlanmadıımızı ve bunu nasıl kullanabileceğimizi nasıl anlayabilirz ? -------------------- yok mu cevap ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 demek istediğin şu mu, reikiye uyumlanmak için birine gitsek bu kişi bizi kekliyomu yoksa gerçekten uyumluyomu bunu nasıl anlarız mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sibel Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Sevgili Arinra; ben de aynı şekilde üç yıl önce reiki için uyumlandım.Daha doğrusu öyle söylediler.İlk günler kendime ve başkalarına reiki verdim etkiisi oldu gibi. Ama hiçbir zaman senin gibi tam emin olamadım.Aslında bu tür konularda bir merkeze gitmek lazım.Bazı şehirlerde bu tür merkezler var.Umarım iyi bir reiki kanalı olursun.Kendine iyi bak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Razzputin568 Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Kr2'ye geçersen reiki meditasyonu dene bişeyler hissedersen almışsındr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Elinde ısı veya titreşim oluşur reiki verirken. Zaten aldıktan sonra hissedersiniz. Fakat hissedicem diye bir beklentiye girmeyin. İnanmadığınızda etkisi azalacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RuTky Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 hmm tmm teşekkürler . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.