hexagram Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2006 Öncelikle Umbrakinezi herkeste bulunan bir yetenek değildir bunu açıklığa kavuşturmam gerek..Bunu 5 gün 1 yada 2 kere deneyin..5 günün sonunda pek başarı elde edemiyorsanız Umbrakinezi (Gölge Kontrolü) yeteneği sizde bulunmamaktadır..Farklı şeyler denemenizde yarar olabilir. ::Malzeme listesi:: Kamera-Cep Telefonu-Yada herhangi bir vidyo kayıt cihazı Mum Kendiniz Very Happy Beyaz bir duvar yada ön plan (Sebebini alıştırmada açıklayacağım) ------------------------------------------------------------------------------ ::Ortam:: Önemi yoktur..Ama gölgenizin yansıyacağı yer düz olsa iyi olabilir..Eğim dikkatinizi dağıtır.. ------------------------------------------------------------------------------ TEKNİĞİ -Kamera-Telefon-Yada video kayıt cihazını çekim moduna alın..Gölgeyi net bir şekilde çeksin.. -Düz bir duvarın önüne geçin..Rahat bir yere oturun...Bulunduğunuz ortama hiç ışık girmesin..Bu işi evinizde pencere olmayan bir yerde denerseniz daha kolay olur..Ama sakın içeriye herhangi bir ışık girmesin -Mumunuzu yakın ve arkanıza koyun..Yüzünüz duvara bakarken mum arkanızdan gölgenizi duvara yansıtsın -Duvarın beyaz olması siyah-beyaz zıtlığının bu alıştırmayı kolaylaştırması adınadır.. -Şimdi gözlerinizi kapayın ve gölgeye gözleriniz kapalıyken odaklanın..Bu süreyi minimum 1,5 dakika tutun. -Şimdi gölgenin şekil değiştirmeye başladığını düşünün gözleriniz kapalıyken..Örneğin sağ elinin şekil değiştirip büyümesini yada küçülmesini şiddetli bir şekilde isteyin..Hatta emredin.. -Bir kaç kere bunu şiddetli bir şekilde zihninizde canlandırdıktan sonra aniden başka bir konuya yönelin..Ama gölgeye bakmayın..Ve 15 saniye geçtikten sonra bir kez daha aynı düşüncelere odaklanın..Ve sonra yeniden düşüncelerinizden kurtulup başka bir şeye yönelin. -Bu aşama da bittikten sonra gölgeye bakın..Şekil değiştirmiş olabilir.Eğer baktığınızda şekil değiştirmemişse telefon yada her ne ile kayıt etmişseniz o cihazı çalıştırın..Ve izleyin..Başaramadınız mı?..5 gün 1 yada 2 kere denedikten sonra birşey olmassa bu yetenek sizde yoktur. UYARI: UMRAKİNEZİ ÇALIŞIRKEN PYROKİNEZİ YADA CRYOKİNEZİ ÇALIŞMAYIN..İSTERSENİZ TELEKİNEZİ ÇALIŞABİLİRSİNİZ Alıntıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 böyle bir tekniği ilk kez duydum.buda diğerleri gibi metafizik yanılgılardan biridir.. ama buda sanıldığı gibi düşünceleri kontrol altına alabilme değil..ruhani varlıkların sizin beyninizi kontrol altına almalarıdır.sizi o şekilde düşünmeye sevk ederek dikkatinizi o yöne çekerek kendinizi şeytani işlere vermenize sebeb oluyor.. genelde bu tarz güçleri olduğuna inanan insanlar,ya sonunda dengesizleşiyor yada hayatını bu tarz yöntemler ile düzene koymaya çalışıyor ve ahiret hayatını yanılgıya düşürüyor.. bu da aslında bir nevi büyüdür.büyünün sadece ritüellerden oluşmadığını bir çoğumuz biliriz..beynin iradesi ve irade gücü ile istemeklede büyü yapımı gerçekleşebilir..kem gözler mesela... nasıl ki şeytani ritüellerde ruhani varlıkların parmağı varsa bu irade şeklinde de beyin ruhani varlıkların elinde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 gusel bi paylasım fakat eftalya normal bi insan zaten herseyi dusunur ve bir cogunu uygulamaya koymaz bu yani dusunurken ruhani varlıklar beynimizimi ele gecirio...tam anlayamadım ama anladıgım kadarıyla embesil insanlar hiç bişe dusunmuolar ve asıl norlam insanlar embesilmi oluyo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 asıl embesil düşünemeyen değildir..aklını doğru yolada kullanamayandır.. medyum Daniel Home vardı bilirmisin. onunda doğaüstü fonomenleri vardı..bunları yaparken hissetiklerini bir bir anlatırdı..istersen birini bende buraya yazayım.. Levitasyon olayının nasıl gerçekleştiğini şöyle anlatır.. "havaya her yükseldiğimde görünmeyen bir kuvvet tarafından yukarıya çekiliyormuşum gibi bir his yaşarım..bu kuvvet ruhlardan geliyor..ben bu kuvvetin varlığına daima inandım..ona güvendim.bu yüzden ne kadar yükseğe çıkartılırsam çıkartılayım hiç bir zaman korkmam" ve bu insan nesneleri havada uçurur,kapıları açıp kapar,herhangi bir nesneyi sebebsiz yere yakardı..bunu bilir kişinin ağzından duymak umarım seni inandırmıştır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 bakalım şu Daniel kimmis okadar övdün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viole Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Herşeyde bu ruhani varlıkların parmağı var anlaşılan. Eftalya rica etsem biraz açabilir misin ruhani varlık derken kastettiğin nedir acaba?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Aslında her tür dönüşümsel hareket ruhanilik taşır. Orneğin yeteli düzeyde medite olma veya imgesel dünyaya geçiş... Eftelya aslında benim kafadan bir cevap vermiş.. Aklını mı çeldim onun ne:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DaybreakMoonstar Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 ikinci mesajımıda buraya yazıyorum arkadaşlar...Eftelya nedir senin ruhani varlıklarla takıntın anlamadım? her yerde ruhani varlıktan bahsediyorsun nedir bu ruhani varlık? herneyse...Gölge kontrolu gerçek birşeydir arkadaşlar.En basiti filmlerde izlediğimiz ninjalar... Bence bu özellik her insanda var ama ortaya çıkması daha uzun sürecektir.Çinde ve japonyada daha doğrusu asyanın doğusunda bu sanatlarla uğraşan çok insan olmuştur.(ninjitsu,aiki-do(samurai dövüş sanatı)karate-do,jujitsu bigi) Fakat bunlardan biri sadece en ölümcül sanattır. Ninjitsu ve ninjalar çağlar boyunca suikast ajanlık tuzak vb işlerde kullanılmıştır.Sebebi görünmez olmalarıdır...Peki görünen bir varlık görünmez olabilirmi?Elbetteki hayır bu yüzden asyada ninjalara gölge savaşçıları adıda taklımıştır.Bu insanlar aslında gölgelerinin ardına saklanırlar yani gölgeleri büyür küçülür bembeyaz bir yeri aniden gölge kaplar...Giydikleri siyah ninja elbiseleride bundan dolayıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 "ruhani varlıkların sizin beyninizi kontrol altına almalarıdır.sizi o şekilde düşünmeye sevk ederek dikkatinizi o yöne çekerek kendinizi şeytani işlere vermenize sebeb oluyor.." eğer beynimizi kontrol altına almış olsalardı ve bizim gölgeyi haretket ettirdiğimizi "sanmamızza"sebep olsalardı,yani gerçekte gölge boyu dğeişimiyorsa bunun için de önlem var.. teknikte de yazıyor,bu yanılsamaya karşı bir video kayıt cihazı kullanılır ve gerçekten gölge de dğeişim var mı yok mu bakılır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 bence guzel bir teknik eger varsa kim olma ihtimali yuksek bence paylasimin icin cok saol hocam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
strava Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 UYARI: UMRAKİNEZİ ÇALIŞIRKEN PYROKİNEZİ YADA CRYOKİNEZİ ÇALIŞMAYIN..İSTERSENİZ TELEKİNEZİ ÇALIŞABİLİRSİNİZ Alıntıdır... bunun nedeni ne eger bunları çalışırsak ne olur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
m3fi4 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Birgün gölgem beni terk etmişti cok öfkeliydim ve yolda yürüyordum sanırım bu tam konuyla alakalı değil ama anlatmak isterim.O gün aklınıza gelebilecek herseye karsı kontrolsüz 1 öfke hakimdi bedenime ve ben yolda gece karanlıgında yürürken sokak lambalarında büyüyüp kücülen gölgemi takip ediyordum.Sonra gölgem 1 anda yok oldu yerde yoktu yan tarafta bir bahcenin duvarı üstünde öylece sabit bir sekilde duruyordu.Cok korktum.Herseye küfretmiş ve lanetlemiştim.Adım attım ama gölgem benle gelmedi.Hizaladım gözlerimi kapayıp af diledim tövbe ettim ve besmele ile attıgım ilk adımdan sonra gölgem yeniden bana katılmıstı.Bu satırları yazıp o günü her hatırladıgımda tüylerim hala diken diken oluyor.İsyan etmekten sakının... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Leomar Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 bu arada İslam dininde büyü yasak değil mi??(tabii bu büyü diil ancak bazı büyüler var bu nedenle dedim) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 affedersiniz ama psişik yeteneklerle büyü bir değildir... büyü yapmak evet İslam dininde yasak o konuya söyleyecek bir şeyim yok ancak psişik yetenekler büyü değildir bilimsel olarak da açıklanabilen tarafları vardır belki hala bilinmeyenler var ama eminim bir gün onlara da açıklama getirilecektir... ha bu arada konuda birazcık dağıldı paylaşım için çok teşekkürler harika olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 paylaşım için çok teşekkürler ilgimi çekti ama gölgemizi bükerek neler yapabiliriz? Böyle paylaşımlar yaparken ne amaçlada kullanılabileceğini yazsanız da benim gibi cahiller birşeyler anlasalar güzel olmaz mı? Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 aslında gösteri dışında başlangıç için yapabileceğin pek bişe yok ama sonuçta bu bir yetenek ve bunu geliştirmek gerekir şimdi sol sağ eli ile yemek yiyen birşeyleri tutan yazı yazan ve çoğunlukla sağ elini kullanan sol eli zayıf insanlar sol elini kullanmıyorum diye kesip atmazlar çünkü iki elle bi iş yapmak gerektiğinde çok iş görür umbrakinezide böyledir bu süper güç değil ben bunu istemiyorum gibi bir düşünce oluşmasın bu bir yetenek ve bunuda bilmeniz ve kullanmanız her zaman sizin yaranınıza olacak birşey... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Doğru söylüyorsun Parapsikolog cevap için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 bunun nedeni ne eger bunları çalışırsak ne olur? eğer umbrakinezi yaparken pyrokinezi uygularsak mumun atesi büyür ve gölgenin boyutunda değisikler görünür cyrokinezide soğukluğu kontrol etmektir o zamanda mumun atesi sönebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Güzel açıklamışın tebirkler:D Gayet mantıklı bi açıklama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Leomar Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 affedersiniz ama psişik yeteneklerle büyü bir değildir... büyü yapmak evet İslam dininde yasak o konuya söyleyecek bir şeyim yok ancak psişik yetenekler büyü değildir bilimsel olarak da açıklanabilen tarafları vardır belki hala bilinmeyenler var ama eminim bir gün onlara da açıklama getirilecektir... ha bu arada konuda birazcık dağıldı paylaşım için çok teşekkürler harika olmuş Mesajı tam okursan yanlış anlamış olduğunu anlarsın;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.