schizophrana Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2008 Sayfa 70 Can Canım Güzin , Yoldan attığın iki kartpostalı aldım. Sisli ayrılış gecemizi ben de düşünüp duruyorum. ... Sayfa 100 ... Çabuk yaz yoksa kalkar gelirim kaçıp Müş! Ama nasıl göreceğim geliyor. Sayfa 113 İçim sevinçli ellerim sana değdi. ... Sensiz Herşey Renksiz birbirini seven iki aydın insanın Güzin ve Abidin Dino'nun 1952 - 1973 yılları arasındaki mektuplarından Ferit Edgü'nün derlediği bir kitap. Kitapda da dediği gibi "Aşk yalnızca başlar bir sonu yoktur" Abidin Dino mektupları Montpelier' deki hastane odasından yazıyor. Bu arada Rusya' ya gidiyor Nazım ve Vera'nın evinde kalıyor. nazım Hikmet ve Yaşar Kemal'in kitaplarına resimler çiziyor. Zaten kitapda da Nazım'dan Kemal'e , İlhan Selçuk'dan Aragorn'un Elsa'sına kadar bir çok değerli sanatçının adı geçiyor. Sensiz Herşey Renksiz Can Yayınları http://www.kitapyurdu.com/getimage.asp?resimkod=127356&boyut=85 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.